QiGong aften event med oplæg omkring Træ Dragens år 2024 m.m.

~QiGong Five Phases~

Vi åbner dørene til en aften med enkle QiGong øvelser samt et oplæg om Træ Dragens år 2024 ud fra de 5 elementer og kinesisk astrologi. Du vil blive præsenteret for lettilgængelige og meditative QiGong øvelser – en for hver af de 5 elementer i kinesisk medicin: vand, træ, ild, jord og metal. Øvelserne hjælper til at skabe indre ro og afklaring. Der afsluttes med en afspændende meditation til overtone lyden fra klangskåle, klokker, chimes og gongs m.m.

BEMÆRK: alle pladser er fuldt bookede. I 2024 afholder vi et workshop forløb i Roskilde, hvor vi uddyber principper i de 5 elementer samt 5 personlighedstyper m.m.
Læs og book her.

::::::::

Vi løsner op med QiGong øvelser samt inviterer dig til et afklarende oplæg omkring de 5 elementer, elementyperne og Træ Dragens år 2024.

Eventet sætter fokus på de 5 elementer og hvordan du kan forstå dit eget personlige drive bedre så du kan få udbytte af energierne i 2024 – Træ Dragens år (Year of the Green Dragon). Samtidigt inviteter vi til meditativ fordybelse i et “rum” med QiGong, indre stilhed samt til lyden af Klangskålene.

 

Workshoppen henvender sig til alle interesserede – begyndere som øvede.

 

Lydhealing med klangsåle

Tider, sted og pris m.m.

Roskilde: mandag den 26. februar 2024, kl. 18:45 – 21:30.

Sted: Workshoppen afholdes i Glim lidt udenfor Roskilde i Lotus Centrets skønne lokale.

Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.

Pris: 275 kr. for undervisning/ oplæg inkl. forfriskende snack samt te/ kaffe.

Underviser: QiGong Instruktør Lars Christian Schmith og Energimediciner Tina Kirstine Jensen.

 

Praktiske detaljer samt tilmelding til eventet med QiGong og Lydhealing

Tilmelding skal ske senest torsdag den 22. februar. Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du få dage før selve dagen få tilsendt en mail med flere oplysninger om aften eventet i QiGong og Lydhealing.

 

Du finder tilmeldingsproceduren længere nede på siden.

 

De 5 elementer og energierne i 2024, Træ Dragens år

I 2023 (Vand Kaninens år) har der været meget fokus på det hjemlige, familien, sikkerhed, reproduktion og menneskelig trivsel.

Det har i forhold til det ret kaotiske år i Tigerens tegn (2022) været et mere roligt år. I Træ Dragens år går vi nu ind i helt andre energier. Det er en stor energi, som lægger op til forandringer på flere områder.

Der vil være fokus på vækst på flere områder af livet i 2024.

Det og meget andet kan du høre om i vores oplæg om den Grønne Drages år 2024. Vi vil bla. også sætte aspekterne i 2024 i relation til dig, så du kan blive klogere på hvilken betydning Træ Dragens år vil få for dig.

QiGong 5 phases – move like a dragon

QiGong “5 phases” er et system af øvelser, der er tilpasset de 5 faser eller 5 elementer i TCM (traditional chinese medicine). Øvelserne styrker dit energi flow samt skaber indre ro og afklaring.
Øvelserne er sat ind i en sammenhæng hvor du afbalanceres både fysisk, mentalt og spirituelt.

Træningen inkluderer udvalgte øvelser, der er sat i relation til Dragens energier i 2024.

Der afsluttes med en afslappende meditation til lyden af overtoner fra Klangskåle og andre instrumenter.

Lydhealing med klangskåle og diverse instrumenter

QiGong træning danner et godt fundament for at arbejde videre med det dybere nærvær samt det bevidste åndedræt så overtonerne fra klangskålene kan virke i dybden.

Overtoner skaber et tiltrængt skift i hjerne aktiviteten midt i hverdagens trummerum. Efter kort tid skifter hjernen aktivitet, under indflydelse af lyden, til alfa-bølger. Alfa-bølger bringer kroppen og sindet i en tilstand af dybere ro og indre fred. Samtidigt går lyden ind og skaber forandringer helt ind i dine celler.

Lars er uddannet hos den canadiske lydhealer Troi Leonnard og har gennem de sidste 22 år fået opbygget en unik samling af Klangskåle og instrumenter. Ved samme lejlighed har du mulighed for at mærke lyden og vibrationerne fra vores nye Moon-bowls.

Praktiske detaljer samt tilmelding til eventet med QiGong og Lydhealing

Tilmelding skal ske senest torsdag den 22. februar. Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du få dage før selve dagen få tilsendt en mail med flere oplysninger om aften eventet i QiGong og Lydhealing.

Husk at udfyld alle detajler korrekt ved tilmeldingen, så vi kan tilsende oplysningerne på mail.

 

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig…

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!