Udtalelser

Qigongzen

Undervisning i QiGong, Tai Chi og meditation i folkeskolen 2020

Tusind tak fordi du sagde ja til at undervise vores unge mennesker i 10 klasse. Det har været en super positiv oplevelse ud over det sædvanlige. I deres evaluering af vores forløb er qi gong blevet nævnt mange gange som noget der var spændende, anderledes og interessant.

Janni Skaarup Gregersen – lærer på Skt. Joseph skole i Roskilde

Kurser og videregående forløb

Jeg vil gerne sige tak for et fantastisk kursus – som altid. I gør et virkelig flot stykke arbejde. Jeg føler mig uendeligt beriget og inspireret – og så heldig, at qigong fandt mig og omvendt.
Jeg oplever at qigong har åbnet en ny dør i mit liv, som gør det muligt for mig at passe på mig selv, udvikle mig  og samtidig skabe en positiv energi til gavn for mine nærmeste og mig selv. Jeg er så taknemmelig for at have fundet en sti at gå på, som skaber lys og retning.
Tak…

~ Ingelise Kamroon – fysioterapeut.

“Tak, kære Lars. Tusind tak for i dag!!!
Det har været en berigende dag,-  alt er gået godt,- energien var god –folk var glade,- og du er en super Qigong underviser,- jeg føler mig så glad indeni….”         

- Birgitte Bredsdorff

“Kan varmt anbefales! Jeg startede september 16 på AOF da jeg ville gøre noget godt for mig selv. Tænker at jeg aldrig stopper igen. Er til gengæld stoppet hos min kiropraktor. Lars er en fantastisk dygtig, nærværende og sympatisk instruktør. Prøv det!”

- Preben Skaksen

“Dit kursus er meget gennemført, højt kvalitetsniveau. Jeg oplever at vi får meget med hjem. Mange mange tak, Lars”.

- Pawel Szuster

“Vil meget gerne sige tak for dig og al den fantastiske energi du giver videre og ligger i din undervisning. De sidste par måneder har jeg lavet Qigong fast hver morgen, hvilket har gjort en ubeskrivelig stor forskel for mig.”

- Lærke R. Stormholt

“Det har for mig været en gave at deltage i din workshop denne weekend. Dit milde og stærke væsen der foldede QiGong så inspirerende og nærværende ud lørdag, for så igen søndag, at samle det hele så fint til en gennemskuelig sammenhæng. Tak for det og ikke mindst for mødet med dig”. 

- Pernille Undith Michelsen

“Jeg fandt en betydelig større indre ro –  Et fint flow og dejligt varieret, god kombination mellem bevægelse og det meditative. Teorien vedr. yin/ yang har virkeligt sat nogle tanker igang. Jeg har bare nydt det”.             

- Susanne Kjeldsen

Weekenden med Qi-gong var meget givende både på krop og sind.

Som nybegynder var der mange nye indtryk og meget ny viden – men alt dette kom i et meget naturligt og roligt tempo. Alle øvelserne blev vist og gennemført udførligt, hvilket gjorde det behageligt at være med.
Der var plads til at stille spørgsmål og balancen mellem “teori og praksis” var rigtig god.
Min krop og mit sind har kunne mærke en direkte positiv effekt af Qi-gong – og jeg glæder mig til at dykke mere ned i bevægelserne samt gøre det til en del af min hverdag.
Tusind tak for et godt forløb.

-Joanna Borghus – folkeskolelærer 

“Lars er en særdeles erfaren og dedikeret QiGonglærer…”

~ Foreningen Tranerne ved Søen

“I er skønne begge to. Jeg mærker i høj grad en vidunderlig følelse af nærvær, stilhed – tilstedeværelse i kroppen – (tid ophører og hovedet holder fri)”.

- Charlotte Trier

“Jeg har aldrig som i A-L-D-R-I-G modtaget så uddybende et materiale og så stor en intention i at formidle, hvad hjertet er fuld af. Øvelserne er meget kraftfulde og også meget jordforbindende. De åbner og lukker op. Tak Lars og Tina”.     

- Anna Margarita Morales Torring

“I er meget grundige og aktive – laver et godt stykke arbejde. Materialet er grundigt, gennemarbejdet og lige til at bruge. Øvelserne er meget grundigt vist både til selve kurset og på videoerne. Energimedicinen er et godt supplement og Tina som gæstelærer er noget af et kup”.

- Inge Merete Thomsen

“Øvelserne er fantastiske. Fin balance mellem teori og praksis”.

- Annette Olsen

“Det er så fantastisk så gavmilde I er med jeres viden. Det er meget rørende….der er så meget fokus på energi og spiritualitet. Kan mærke meget større nærvær og glæde”.

- Tanja Liv Møller

“Din metodiske og grundige måde giver så meget and makes it EASY”    

- Gitte Svan

“Tusind tak for en fantastisk weekend workshop med Louhan Gong!. Jeg er fuldstændig vild med denne form for stilhed i bevægelse. Nøj hvor er det spændende og hvor er der meget at lære! Det var en fornøjelse at møde Lars og Tina så varme og lysende mennesker og opleve deres respekt for traditionen og øvelsen også i deres tilgang til undervisningen.”

– Marie Mamonia

Luohan Gong er den mest spændende og givende qigong form jeg har prøvet. Det er helt utroligt som bevægelserne strækker alt i kroppen og får meridianerne sat igang. Derudover er det de fedeste bevægelser – ren zen kung-fu.”

– Tore Ask Nødholt

Vil du også være med?

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!