1:1 undervisning med QiGong, Energimedicin

og Livsstils-vejledning 

Få dybtgående vejledning til at møde udfordringerne i en udfordrende tid. Du får QiGong-øvelser som spiller bedst for dig samt vejledning til kost og din mest balancerede livsstil  m.m. Undervisningen henvender sig både til begyndere og øvede i QiGong

Undervisningen er dybtgående og varer i alt 120 minutter: 

Kom godt videre i dit liv med QiGong og lidt livsvisdom i baglommen. Under sessionen får du:

> Introduktion til et program på 5 QiGong-øvelser, der er designet netop til dig og din hverdag.

> Vi kigger på din livstil, kost og særlige udfordringer.

> Vi ser på de fysiske, psykiske og spirituelle aspekter af din nuværende proces med anvisninger til, hvordan du lever fuldt ud.

> Det sammenfattes alt sammen i et skriftligt materiale både til de udvalgte QiGong øvelser samt livsstil, sundhed og personlig udvikling, som sendes på mail – nemt og enkelt at gå til.

> EKSTRA BONUS: 2 undervisningsvideoer med ekstra øvelser til henholdsvis åndedrættet og immunforsvaret m.m.

 

Nye priser pr. 1. februar 2022: 1500 kr. alt inkl. Sessionen foregår real life enten i Glim/ Roskilde eller i Århus.

Men du kan også booke en online session – enten skype eller ZOOM til 1200 kr. 

Hvis du ønsker det kan du booke undervisning 1:1 efter den indledende session til prisen 400 kr. for 60 min.

Tilmelding: betaling og booking skal foretages minimum 1 uge før den aftalte tid til sessionen.

Det siger de der har prøvet en 1:1 session

Fantastisk. Jeg er imponeret over al den viden du deler ud af. Jeg synes du skaber en dybere mening med QiGongen og du er god til at formidle alle de dybere lag – både fysisk, mentalt og spirituelt…

– Tanja Liv Møller

Tak for vores møde i dag, tak for din grundighed og dedication. Du har sådan en rar og omsorgsfuld måde at møde mig på, tak, det betyder meget. Jeg har lige læst dit materiale, der er virkelig mange vinkler du har fået med, det er en fornøjelse at læse.

– Pawel Szuster

Kom i topform til 2022 og lad livsglæden blomstre

2022 og Vand Tigerens år er et år, som åbner for mange nye forandringer og nye energier. I sessionen vejledes du til god og målrettet planlægning, så du bedst muligt imødekommer aspekterne for 2022. Vi stiller også skarpt på eventuelle helbredsmæssige udfordringer i det nye år og du får konkrete redskaber til, at forbedre din sundhed og velvære samt løfte din livskvalitet. Vejledning tager udgangspunkt i visdommen fra kinesisk astrologi, Feng Shui samt I Ching – forvandlingernes bog.

20 minutters QiGong i din dagligdag gør forskellen

QIGONG er et effektivt bevægelsessystem fra Kina. Minimum 20 minutters daglig træning vedligeholder og træner alle kroppens muskler og led. Blodcirkulationen forbedres og din livsenergi boostes. Derudover styrkes immunforsvaret og din søvn vil gradvis forbedres.

Når QiGong træning kombineres med livsstils-ændringer, opnår du de bedste resultater. Men det er ikke altid så nemt selv at finde overskuddet til disse ændringer i en travl hverdag. Den vejledning jeg tilbyder er designet til at hjælpe dig til selv at implementere det i din hverdag.
I praksis får du tilsendt nogle spørgsmål på mail, som skal besvares og udfra disse svar sammensætter jeg øvelser og vejledning til dig.

Dybtgående vejledning til at slippe angst og styrke det bedste i dig…

Hvor ligger din styrke og dit potentiale? Hvordan bruger du dine kompetencer bedst muligt? 

I undervisningen gør jeg brug af årtiers erfaring med QiGong, meditation, selvhealing og Energimedicin m.m.
Jeg skaber et nærværende og empatisk rum, hvor du kan fordybe dig og få øje på det i dit energisystem og i dit liv du ikke længere har brug for – eventuel angst / modstand der skal slippes osv.
I dette rum er der plads til at genfinde din indre styrke og nærvær så du kan leve dit fulde potentiale.
Du får vejledning og råd med hjem, som du sammen med QiGong og Energimedicin kan gøre brug af i din dagligdag ikke kun nu men også mange år frem.

 

Hej jeg hedder Lars

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som menneske…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former, Kinesisk medicin (TCM), lydhealing og forskellige terapiformer.
Mit virke som underviser og QiGong instruktør gennem mange år har givet mig en dybere forståelse af livsenergien og hvordan du kan booste den gennem Qi-prasis. Jeg har også en bred erfaring med livsstils vejledning og kost. Det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning/ vejledning.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom og spiritualitet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen

Mange Qi-hilsner
Lars

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!