1:1 session med QiGong, Energimedicin

og Livsstils-vejledning for 2020

Bliv klar til at møde udfordringerne i 2020 med dybtgående vejledning omkring de QiGong-øvelser som spiller bedst for dig, kosten og din mest balancerede livsstil ud fra dit personlige stjernetegn m.m. Sessionen henvender sig både til begyndere og øvede i QiGong

Sessionen er dybtgående og varer i alt 120 minutter: 

Kom godt fra start i det nye år med QiGong og lidt livsvisdom i baglommen. Under sessionen får du:

> Introduktion til et program på 5 QiGong-øvelser, der er designet netop til dig og din hverdag.

> Materiale til de udvalgte QiGong øvelser, som sendes på mail – nemt og enkelt at gå til.

> Vejledning ud fra dit personlige stjernetegn omkring det kinesiske nytår i (metal-) Rottens tegn 2020.

> Vi kigger på din livstil, kost og særlige udfordringer for det nye år.

Særligt tilbud frem til og med den 15.3. 2020: 900 kr. inkl. materiale – kompendie og undervisningsvideo.

Normal-pris 1200 kr.

Session foregår enten på Glimvej 7, 4000 Roskilde eller Fredensgade 39, 8000 Århus. Hvis det ikke er muligt at komme hverken til Århus eller Roskilde kan jeg også tilbyde dig sessionen på skype. Velmødt…

Kom i topform til 2020 og lad livsglæden blomstre…

2020 er et år, som åbner for mange nye energier og kreative muligheder, så længe dine ønsker følges op af en god og målrettet planlægning. Det får du hjælp til at stille skarpt ind på i sessionen. Vejledning tager udgangspunkt i visdommen fra kinesisk astrologi, Feng Shui samt I Ching – forvandlingernes bog.

Metal-rottens år

Hvor ligger styrken og udfordringerne for dig i 2020? Hvordan bruger du dine kompetencer bedst muligt? 

Lørdag den 25. januar 2020 er kinesisk nytår og her varsles indledningen til Metal Rottens år. 2019 har været et år præget af afslutning og færdiggørelse. 

Hvor der i 2019 har været en tendens til perioder med hvile og tilbagetrækning fra verdens larm (yin), kan vi nu se frem til et år, som skaber et år med ny begyndelse, kreativitet og energi til at forfølge nye mål.

Du kan se frem til et år, hvor du må gøre brug af din beslutsomhed og god planlægning. 2020 er et vigtigt år for din personlige og spirituelle udvikling. Er du i stand til at træde i karakter samt tage gode beslutninger, stå ved dem og handle på dem? Du får redskaber så du kan bruge dine kompetencer bedst muligt i de nye år.

15-20 minutters QiGong i din dagligdag gør forskellen

QIGONG er et effektivt bevægelsessystem fra Kina. 15-20 min daglig træning vedligeholder og træner alle kroppens muskler og led. Blodcirkulationen forbedres og din livsenergi boostes. Derudover styrkes immunforsvaret og din søvn vil gradvis forbedres.

Når QiGong træning kombineres med livsstils-ændringer, opnår du de bedste resultater. Men det er ikke altid så nemt selv at finde overskuddet til disse ændringer i en travl hverdag. I sessionen vil vi se nærmere på,hvilke udfordringer du vil møde i det kommende år 2020 samt hvilke løsninger, der vil “spille” bedst for dig.

Hej jeg hedder Lars

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som menneske…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former, Kinesisk medicin (TCM), lydhealing og forskellige terapiformer.
Mit virke som underviser og QiGong instruktør gennem mange år har givet mig en dybere forståelse af livsenergien og hvordan du kan booste den gennem Qi-prasis. Jeg har også en bred erfaring med livsstils vejledning og kost. Det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning/ vejledning.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom og spiritualitet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen

Mange Qi-hilsner
Lars

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!