Luohan Gong Uddannelse

 

uddannelse

Den eneste uddannelse i Norden med Luohan Gong. Uddannelsen kører over 8 måneder

og her lærer du at mestre en af de mest virkningsfulde og sjældne QiGong-stilarter. 

Bevægelserne og det bevidste åndedræt åbner op for et dybtgående flow af energi i krop og sind. 

 

Elsker du at træne igennem, så du kan mærke sved på panden?

Dette er en uddannelse for dig der godt kan lide fysiske og mentale udfordringer.  

Er du parat til at lære en fantastisk QiGong form udviklet af den legendariske Zen-mester Boddhidarma for 1500 år siden i en lille bjerghule nær Shaolin Templet? For munkene i Shaolin templet blev det en ultimativ form – en Shaolin QiGong form som i øvrigt har givet afsæt til flere af Østens træningssystemer. Ikke mindst Martial Arts (kampkunst.)

Luohan Gong består af 18 bevægelser sat sammen i et flydende flow. Det er et mere avanceret system end de fleste QiGong-systemer –  som her er sat ind i en sammenhæng, hvor alle kan være med og med afsæt i supplerende øvelser samt den trinvise opbygning.
Gennem stræk, rotationer samt dybe stances træner vi balancen, det bevidste åndedræt, vedholdenhed og koncentrationsevnen.

Træningen bygges op gradvis og suppleres med øvelser fra de 5 Dyrs QiGong og Energimedicinen m.v.

Denne uddannelse er åben for alle, som har minimum 1-2 års erfaring med QiGong el. lign. – også fra andre skoler.

 

 • Træn dybe stances og få større stabilitet i krop og sind
 • Walking QiGong
 • Der lægges vægt på NeiGong (indre energiarbejde) i træningen, så du kan løfte din QiGong til et højere niveau
 • Energimedicin –  du bliver lært op i at give akupressur / moxa til led- og muskelsmerter (smertelindring til det muskuloskeletale system)
 • Guidede Meditationer (siddende) med vejrtræknings-øvelser som supplement til den stående træning.
 • m.m.

De 8 Silke Brokader er et supplement i uddannelsen til Luohan Gong og er et af de første medicinske QiGong-systemer vi kender.

Det er en spændende og enkel QiGong form at arbejde med som fungere som en rigtig god opvarmning til Luohan Gong og supplerer træningen på bedste vis.

Det var en helt fantastisk weekend, mange tak for den. På hjemturen havde jeg en helt fantastisk fornemmelse i kroppen. Jeg er helt vild med Luohan Gong formen, den har noget, som jeg på en eller anden måde mangler ved de andre QiGong former jeg kender. Det er et helt fantastisk hold du har fået samlet. Tak for god og grundig gennemgang af formen, samt udlevering af godt og meget brugbart materiale.

Alice Damm

Du får intensiv undervisning og udførligt materiale, der giver dig de bedste forudsætninger for at booste din energi og udvikle indre/ ydre styrke 

 • 48 timers real life undervisning fordelt over 5 weekender og en hverdags-aften
 • Luohan Gong stilarten, De 8 Silke Brokader, De 5 tibetanere, Joint opening exercises, Warrior Stances, Walking QiGong, guidede meditationer samt Energimedicin øvelser
 • 15 online timer – 1:1 sessioner med sparring, webinarer, livevideoer og medlemskab af facebook-gruppe
 • Udførligt materiale lavet i samarbejde med Master Gaspar Garcia Lopez
 • Ved gennemførelse af minimum 90% af undervisningen modtager du et diplom.

NÆSTE HOLD: Roskilde opstart  september 2020

Events

ROSKILDE: efterår 2020 til forår 2021

Weekenden den 19.-20. september 2020. Vi har en intro-aften den 28. februar i Roskilde.
Datoer for de 4 næste weekender på forløbet sættes på i februar 2020.

Lørdag: Kl. 10-17/ søndag kl. 9.30-13.

BEMÆRK: Uddannelsen inkluderer et online forløb, der starter 3 uger før real life undervisningen.

Første weekend kan tages som et intro-kursus, hvis du har brug for at afprøve om Luohan Gong er noget for dig.

Deltag på vores webinar den 11. februar og hør nærmere om uddannelsen.

PRIS: 9800 kr. alt inkl.

Du kan vælge at betale uddannelsen over 8 måneder. Den månedlige rate pris er 1225,00 kr.

Materiale samt online-træning og snack, te/ kaffe til alle pauser er inkluderet i prisen.

6 måneders videre-uddannelse

På Luohan Gong uddannelsens overbygning arbejder vi videre med de dybere aspekter af QiGong, Energimedicin, Energi-terapi og healing samt den understøttende teori. Derudover Tuina (meridian-massage.)

Du lærer en medicinsk QiGong stilart kaldet De 5 dyr (WuQin Xi) og en Shaolin stilart kaldet Yi Jin Jing samt du får mulighed for at specialisere dig i den allerede indøvede stilart i relation til det dybere aspekt af QiGong (NeiGong.) Warrior stances: videregående Stance-træning (Zhan Zhuang) indgår.

Med “NeiGong” (indre energi arbejde.) lægges fokus på at åbne bevidst til “kroppens tre skatte”: “Shen” (bevidsthed), “Qi” (livsenergi) og “Jing” (krop) og gennem et commitment til den daglige træning opnås denne direkte erfaring i de dyberegående processer og deres samspil i kroppen, som er nødvendig for at bringe din QiGong til et endnu højere niveau. Du vil blive undervist i de 8 nøgler i opbygning af Qi og du lærer at bruge dette bevidst i din træning.

Der tilbydes et “rum” og afbræk i hverdagens trommerum, hvor du kan fordybe dig i lige netop de aspekter og områder i relation til bevægelseskunsten, der interesserer dig mest. Efter deltagelse på overbygningen får du udleveret et diplom, forudsat at du har haft mindre end 10 % fravær.

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 35 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Tina

Gæstelære

På QiGong Instruktør uddannelsen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 25 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år – de sidste 4 år som ledelses-sekretær. Tina har derfor også stor viden om medicinske sygdomme og medicin samt behandlinger og undersøgelser.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

 

 

QiGong, Vejen og Hjertet…

Få et dybere indblik i nogle af de mest centrale hemmeligheder i Østens visdomstraditioner, som sætter dagsordenen for den dybere tilgang til det nuværende øjeblik, bevidsthed, krop og bevægelse. Essensen af denne smukke kunst, som bringer både glæde og begejstring, kan bedst beskrives som en levende bevidsthed eller energetisk færdighed, hvor du er fuldt tilstede og helt afslappet på samme tid. De gamle kinesiske filosoffer og mestre refererede til dette bevidste levende flow som “Vejen” eller fuldbyrdelsen af “Tao” (“Dao”). En parallel i den zenbuddhistiske tradition til dette er “Zen” eller “ikke Sind.” Når vi anlægger en spirituel vinkel på QiGong instruktør uddannelsen er det ud fra et ønske om, at QiGong skal bidrage til at vække både sindet og hjertet.

Det udtaler mine elever om undervisningen og stilarten Luohan Gong

“Tusind tak for en fantastisk weekend workshop med Louhan Gong!. Jeg er fuldstændig vild med denne form for stilhed i bevægelse. Nøj hvor er det spændende og hvor er der meget at lære! Det var en fornøjelse at møde Lars og Tina så varme og lysende mennesker og opleve deres respekt for traditionen og øvelsen også i deres tilgang til undervisningen.”

– Marie Mamonia

Luohan Gong er den mest spændende og givende qigong form jeg har prøvet. Det er helt utroligt som bevægelserne strækker alt i kroppen og får meridianerne sat igang. Derudover er det de fedeste bevægelser – ren zen kung-fu.”

– Tore Ask Nødholt

Har du spørgsmål?

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!