Luohan Gong Uddannelse

 

uddannelse

Den eneste uddannelse i Norden med Luohan Gong. Uddannelsen kører over 8 måneder

og her lærer du at mestre en af de mest virkningsfulde og sjældne QiGong-stilarter. 

Bevægelserne og det bevidste åndedræt åbner op for et dybtgående flow af energi i krop og sind. 

 

De 8 Silke Brokader

Elsker du at træne igennem, så du kan mærke sved på panden?

Dette er en uddannelse for dig der godt kan lide fysiske og mentale udfordringer.  

Er du parat til at lære en fantastisk QiGong form udviklet af den legendariske Zen-mester Boddhidarma for 1500 år siden i en lille bjerghule nær Shaolin Templet? For munkene i Shaolin templet blev det en ultimativ form – en Shaolin QiGong form som i øvrigt har givet afsæt til flere af Østens træningssystemer. Ikke mindst Martial Arts (kampkunst.)

Luohan Gong består af 18 bevægelser sat sammen i et flydende flow. Det er et mere avanceret system end de fleste QiGong-systemer –  som her er sat ind i en sammenhæng, hvor alle kan være med og med afsæt i supplerende øvelser samt den trinvise opbygning.
Gennem stræk, rotationer samt dybe stances træner vi balancen, det bevidste åndedræt, vedholdenhed og koncentrationsevnen.

Træningen bygges op gradvis og suppleres med øvelser fra de Ba Duan Jing (De 8 Silkebrokaders QiGong) og Energimedicinen m.v.

Denne uddannelse er åben for alle interesserede.

Fra dybe stances til forøget styrke og NeiGong

 • Træn dybe stances og få større stabilitet og styrke i krop og sind

 • Bliv fortrolig med detaljerne i formens bevægelser og positioner

 • Energimedicin –  du bliver lært op i at give akupressur / moxa til led- og muskelsmerter (smertelindring til det muskuloskeletale system)

 • Guidede Meditationer (siddende) med vejrtræknings-øvelser som supplement til den stående træning

Der lægges vægt på bringe træningen til en slags kulmination, hvor du indlærer de dybere aspekter i formen (NeiGong).

De 8 Silke Brokader er et supplement i uddannelsen til Luohan Gong og er et af de første medicinske QiGong-systemer vi kender.

Det er en spændende og enkel QiGong form at arbejde med som fungere som en rigtig god opvarmning til Luohan Gong og supplerer træningen på bedste vis.

QiGong tree stance

Du får intensiv undervisning og udførligt materiale, der giver dig de bedste forudsætninger for at booste din energi og udvikle indre/ ydre styrke 

 • 45 timers real life undervisning fordelt over i alt 3 weekender samt 2 lørdage
 • Luohan Gong stilarten, De 8 Silke Brokader, De 5 tibetanere, Joint opening exercises, Stance-træning med NeiGong, Walking QiGong, guidede meditationer samt Energimedicin øvelser
 • 15 online timer – 1:1 sessioner med sparring, webinarer, livevideoer og medlemskab af facebook-gruppe samt live undervisning via ZOOM
 • Udførligt materiale lavet i samarbejde med Master Gaspar Garcia Lopez
 • Ved gennemførelse af minimum 90% af undervisningen modtager du et certifikat.

  Mht. Live undervisning på Facebook og ZOOM – den ugentlige releasedag er torsdage kl. 16.30. Undervisningen varer 30-45 minutter ad gangen og foregår ca. hver 14. dag. BEMÆRK: Selve online delen i Luohan Gong Uddannelsen starter op torsdag den 17. september kl. 16.30.
  Online materialet inddeles i moduler og er nemt at gå til også hvis du træner forskudt.

NÆSTE HOLD: i Århus med opstart september 2020

Events

Pris for videregående træning: 7.400 kr.

(Normal-pris: 8.000 kr.)

Prisen dækker videregående træning inkl. online undervisning samt 1:1 sessioner og materiale m.m. Betaling for selve den videregående træning kan afdrages med 6 månedlige afdrag á 1.235 kr.

Prisen for intro-worshoppen betales for sig og bookes direkte på eventet. Læs mere her.

Århus: 


Efter flere opfordringer har jeg valgt at sætte et nyt hold op i Århus til efteråret.

Første weekend bliver en introduktions-workshop den 26.-27. september 2020.

BEMÆRK: Deltagelse på Introduktions-workshoppen er en forudsætning for den videregående træning – efteråret 2020 til foråret 2021.

 

Videregående træning:

>Weekenden den 14.-15. november 2020.

>Lørdag den 16. januar 2021.

>Lørdag den 27. februar 2021.

>Weekenden den 17.-18. april 2021.

Lørdage kl 10-16.30 / søndage kl. 9.30-13.00.

Afslutning afholdes onsdag den 12. maj 2021 kl. 16.30-20.00.

Fra styrke og forståelse af detaljer til NeiGong

Træningen med Luohan Gong handler for det første om at opnå fysisk styrke og en fortrolighed med bevægelserne i formen – dette er det første vigtige step i at arbejde med formen.  Uden styrke og forståelse for detaljer vil det ikke være muligt at synke ind i det dybere flow i positionerne og bevægelserne. Det tager tid at udvikle dette step i formen. På uddannelsen bruges de første 6-8 måneder på at opbygge disse vigtige egenskaber.
Efterhånden åbnes der for strømmen af Qi i positioner og bevægelser.
Når eleven er klar til det arbejdes der videre med de meditative aspekter (NeiGong) af formen. Kendskabet til kroppens meridianbaner, ikke mindst de 8 ekstraordinære meridianbaner, er nødvendigt for at få større dybde i sin tilgang til træningen. Dette er de første step i NeiGong og vi arbejder med meridianbanerne koblet direkte til bevægelser og positioner i formen. Men for at komme til NeiGong (“indre arbejde”) er det lige så vigtigt for en stund at kunne glemme al det du ved. Vi kalder det “ikke-sind” eller Zen.

QiGong, Vejen og Hjertet…

Få et dybere indblik i nogle af de mest centrale hemmeligheder i Østens visdomstraditioner, som sætter dagsordenen for den dybere tilgang til det nuværende øjeblik, bevidsthed, krop og bevægelse. Essensen af denne smukke kunst, som bringer både glæde og begejstring, kan bedst beskrives som en levende bevidsthed eller energetisk færdighed, hvor du er fuldt tilstede og helt afslappet på samme tid. De gamle kinesiske filosoffer og mestre refererede til dette bevidste levende flow som “Vejen” eller fuldbyrdelsen af “Tao” (“Dao”). En parallel i den zenbuddhistiske tradition til dette er “Zen” eller “ikke Sind.” Når vi anlægger en spirituel vinkel på QiGong instruktør uddannelsen er det ud fra et ønske om, at QiGong skal bidrage til at vække både sindet og hjertet.

Vidste du at vi har fået godkendt QiGong i Danmark på lige fod med Yoga, gymnastik, dans, afspænding og helsesport? Det er sket efter henvendelse til Center for Forebyggelse under Sundhedsstyrelsen. Vi må nu kalde QiGong for “en forebyggende og sundheds-fremmende praksis.”

Det udtaler mine elever om undervisningen og stilarten Luohan Gong

“Tusind tak for en fantastisk weekend workshop med Louhan Gong!. Jeg er fuldstændig vild med denne form for stilhed i bevægelse. Nøj hvor er det spændende og hvor er der meget at lære! Det var en fornøjelse at møde Lars og Tina så varme og lysende mennesker og opleve deres respekt for traditionen og øvelsen også i deres tilgang til undervisningen.”

– Marie Mamonia

Luohan Gong er den mest spændende og givende qigong form jeg har prøvet. Det er helt utroligt som bevægelserne strækker alt i kroppen og får meridianerne sat igang. Derudover er det de fedeste bevægelser – ren zen kung-fu.”

– Tore Ask Nødholt

Undervisere på uddannelsen

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 35 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Tina

Gæstelære

På QiGong Instruktør uddannelsen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 25 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år – de sidste 4 år som ledelses-sekretær. Tina har derfor også stor viden om medicinske sygdomme og medicin samt behandlinger og undersøgelser.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

 

 

6 måneders videre-uddannelse

På Luohan Gong uddannelsens overbygning arbejder vi videre med de dybere aspekter af QiGong, Energimedicin, Energi-terapi og healing samt den understøttende teori. Derudover Tuina (meridian-massage.)

Du lærer en medicinsk QiGong stilart kaldet De 5 dyr (WuQin Xi) og en Shaolin stilart kaldet Yi Jin Jing samt du får mulighed for at specialisere dig i den allerede indøvede stilart i relation til det dybere aspekt af QiGong (NeiGong.) Warrior stances: videregående Stance-træning (Zhan Zhuang) indgår.

Med “NeiGong” (indre energi arbejde.) lægges fokus på at åbne bevidst til “kroppens tre skatte”: “Shen” (bevidsthed), “Qi” (livsenergi) og “Jing” (krop) og gennem et commitment til den daglige træning opnås denne direkte erfaring i de dyberegående processer og deres samspil i kroppen, som er nødvendig for at bringe din QiGong til et endnu højere niveau. Du vil blive undervist i de 8 nøgler i opbygning af Qi og du lærer at bruge dette bevidst i din træning.

Der tilbydes et “rum” og afbræk i hverdagens trommerum, hvor du kan fordybe dig i lige netop de aspekter og områder i relation til bevægelseskunsten, der interesserer dig mest. Efter deltagelse på overbygningen får du udleveret et diplom, forudsat at du har haft mindre end 10 % fravær.

Det udtaler mine elever om undervisningen og stilarten Luohan Gong

Fantastisk. Jeg er meget glad og begejstret for at følge dine kurser og får virkeligt meget ud af det. Jeg synes Luohan Gong er en fed serie. Kurset gav mig meget entusiasme – kunne godt lide at formen krævede noget af mig. Det gav mig meget koncentration. De dybe stances og stræk gav mig stort udbytte og min balance- samt koordinationsevne er forøget gennem dette kursus.
Jeg er imponeret over al den viden du deler ud af. Jeg synes du skaber en dybere mening med QiGongen og du er god til at formidle alle de dybere lag – både fysisk, mentalt og spirituelt…

– Tanja Liv Møller

Det var en helt fantastisk weekend, mange tak for den. På hjemturen havde jeg en helt fantastisk fornemmelse i kroppen. Jeg er helt vild med Luohan Gong formen, den har noget, som jeg på en eller anden måde mangler ved de andre QiGong former jeg kender.

Det er et helt fantastisk hold du har fået samlet. Tak for god og grundig gennemgang af formen, samt udlevering af godt og meget brugbart materiale.

Alice Damm

Har du spørgsmål?

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!