Luohan Gong – nøglen til at booste livsenergien

Er du parat til at lære en fantastisk QiGong form udviklet af den legendariske Zen-mester Boddhidarma for 1500 år siden i en lille bjerghule nær Shaolin Templet? For munkene i Shaolin templet blev det en ultimativ form – en Shaolin QiGong form som i øvrigt har givet afsæt til flere af Østens trænings-systemer. Ikke mindst Martial Arts (kampkunst.) Påvirkningen fra træk og kulde gennem de lange vintermåneder i Shaolin Templet udfordrede munkene. Bedre blev det ikke ved at de også havde meget stillesiddende aktiviteter i løbet af dagen. 

Luohan Gong ikke bare opløste deres stivhed og stagnation i kroppen – den boostede også deres energiflow. Senere udviklede de hurtighed, styrke og store KungFu-færdigheder. Alt sammen hjalp det udøveren til fordybelse og meditation og dermed fik dette system stor betydning for munkenes spirituelle praksis. Af samme grund blev Luohan Gong træning “en vej til retskaffenhed.”

NU for første gang i Danmark
De 18 Lohan Hands, som jeg har undervist i de sidste 7 år er et effektivt og let tilgængeligt QiGong system – NU kommer for første gang i Danmark moderen til dette system. Luohan Gong består af 18 bevægelser sat sammen i et flydende flow. Det er et mere avanceret system –  som jeg har sat ind i en ramme, hvor alle kan være med og med afsæt i supplerende øvelser samt den trinvise opbygning. Gennem stræk, rotationer samt dybe stances træner vi balancen, det bevidste åndedræt, vedholdenhed og koncentrationsevnen. Luohan Gong er “stilhed i bevægelse og bevægelse i stilhed.” Lær at mestre Luohan Gong en gang for alle og meget andet vil komme til dig med større lethed.

Den ultimative form til forøget nærvær…

Qigong workshop

Du træner igennem….

Hvor værdifuldt er det ikke at have et QiGong-system på sit repertoire, som er tilstrækkeligt avanceret og som går ud over, hvad det normalt kræver rent fysisk og mentalt at træne QiGong? Luohan Gong er et sådant system. Når du træner det, giver det dig følelsen af at træne igennem, booster din livsenergi og sætter skub i dine færdigheder som udøver. 

Vel-illustreret materiale samt trænings-video

Som supplement til træningen følger et udvalgt materiale med særlig tilladelse fra Master Gaspar Garcia Lopez. Der gives et skriftligt materiale med udførelige illustrationer, der er et væsentligt bidrag til hjemmestudie og træning, hvor igennem du nøje guides ind i dybden af øvelsernes struktur. Derudover får du en video, udviklet i samarbejde med Sifu Gaspar, som du kan træne efter.

Luohan Gong tager tid at lære/ integrere i det daglige og i undervisningen lægges der vægt på en trinvis opbygning.

Udvikling af ægte styrke og udholdenhed

 Luohan Gong kan være udfordrende både fysisk og mentalt – derfor kan det være en fordel, hvis du har været inde i en eller anden form for træning i et par år som minimum. Gerne en anden form for QiGong, Tai Chi Chuan eller kampkunst.

Men det er selvfølgelig ikke en forudsætning for at deltage. Den eneste forudsætning du bør have for at deltage er ønsket og åbenheden til at lære noget nyt samt viljen til at udfordre dig selv. Med regelmæssig træning vil du ikke blive skuffet over potentialet i dette fantastiske QiGong-system…

“The Hands of the 18 Luohan is a forerunner and the common link of countless combat systems and spiritual paths.
The objective of this form is to strengthen the body, muscles and tendons, to drain the qi channels, to eliminate physical and mental tension, to increase the vital energy and its circulation in the body, and to keep the body healthy to withstand the long periods of Daai Lohon or sitting meditation. The Hands of the 18 Luohan is made up of very intelligent body movements, that recognize and respect the body´s bio-dynamics. The soft stretching and turning of the spine and body joints, alternates between yin and yang at every level in movement (lengthening/ shortening), in breathing (inwards/outwards, up/ down), and in mind work (actively aware/ passively aware). This interaction produces powerful results in a very short time.”

Sifu Gaspar Garcia

Min personlige oplevelse med Luohan Gong

qigong Workshop

Virkninger jeg kunne skrive poetiske kærlighedsdigte om…

Gennem de mere end 36 år jeg har været udøver af QiGong og Tai Chi Chuan har jeg været vidt omkring i denne spændende verden af nænsomme og kraftfulde trænings-systemer. Jeg har været hos nogle anerkendte lærer og mestre rundt om i verden og har fået et indblik i hvad QiGong og Tai Chi er. Jeg har mærket følelsen af gennemstrømning af energi og forøget bevidsthed i kroppen – jeg har mærket styrken og hvordan den bygger sig op. Jeg har mærket stilheden i bevægelserne.

Jeg har trænet længe nok til at vide at QiGong ikke er den form eller stilart den præsenteres gennem. QiGong er en energi-kunst hinsides form. Alligevel og med al respekt…. Luohan Gong har givet mig langt det største flow af livsenergi. Konkret har dette system givet en markant større styrke i mine fødder, ben, knæ, hofte, ryg, skuldre og arme – dette på trods af at jeg nærmer mig de 60 år. Jeg føler mig betydeligt yngre end jeg er.

Min træning har forbedret min evne til at forblive afslappet og vågen i udfordrende situationer og har givet mig større balast og grounding. Der er kommet større dybde i mine meditationer osv. Opskriften er minimum 35 minutters daglig træning. -Så enkelt er det.

Det hele er vigtigt, men især fødder og ben er vigtigt for dit fundament i mange trænningsformer i QiGong eller som er beslægtet med QiGong. Du bliver i stand til at stå længere i stances og kan generere mere energi. Principperne i Luohan Gong er meget relevant for og bidrager til forståelse af essensen i østens kampkunst-systemer.

Lars Christian Schmith – Roskilde – foråret 2019.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!