“Livet i lyset”: En zen dag med tid og rum til nærvær, Kakaoceremoni med QiGong

~ Kakaoceremoni ~

Kom med til en dag med Kakaoceremoni med QiGong, hvor det handler om nærvær og energi. Vi indleder dagen med QiGong træning efterfulgt af en Kakaoceremoni samt Lydhealing.

Der skabes et kraftfuldt rum til fordybelse, nærvær og afslapning med plads til dig og din proces.

BEMÆRK: Alt udsolgt.

Vi dedikerer denne dag til “livet i lyset”. Gennem det kropslige og det sjælelige nærvær åbnes et “rum” til fordybelse i årstidens forøgede lys og livsenergi. QiGong, ceremoniel kakao og lydhealingen kickstarter en proces, hvor dit hjerte kan åbne sig og hvor du kan komme til en dybere afklaring i det liv der leves her og nu.

Sæt kvalitetstid af til din krop og sjæl søndag den 16. juni 2024 i Glim ved Roskilde.

Eventet inviterer til meditativ fordybelse i et rum af stilhed, hvor du genfinder den indre ro og fred.

“Livet i lyset” er en Kakaoceremoni med QiGong og lydhealing, der henvender sig til alle interesserede – begyndere som øvede.

Vi har erfaring for at vores kurser er fuldt bookede langt før tid – vil du være sikker på en plads, så book allerede i dag.

Tider, sted og pris m.m.

Roskilde: Søndag den 16. juni 2024, kl. 10:00-14:00.

Sted: Workshoppen afholdes i Lotus Center Glim,

Glimvej 7, 4000 Roskilde.

Pris: 375 kr. inkl. snack, frisk frugt samt te/ kaffe.

 

Underviser: Spirituel rådgiver Tina Kirstine og QiGong Instruktør og Lydhealer Lars Christian Schmith.

 

Lydhealing med klangsåle

Praktiske detaljer samt tilmelding til “livet i lyset” zen dag.

Bemærk at vi oplever stor interesse omkring vores workshops. Hvis du vil sikre dig en plads, så tøv ikke med at booke plads på workshoppen.
Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du få dage før selve dagen få tilsendt en mail med flere oplysninger om eventet.

Du finder tilmeldingsproceduren herunder samt flere oplysninger.

 

QiGong 5 phases

QiGong “5 phases” er et system af øvelser, der er tilpasset de 5 faser eller 5 elementer i TCM (traditional chinese medicine). Disse 5 faser har hvert deres udtryk, karakter og “drive” i naturen, som afspejler sig i bevægelserne og deres koreografi.

Øvelserne styrker dit energi flow samt skaber indre ro og afklaring. De er sat ind i en sammenhæng, hvor du afbalanceres både fysisk, mentalt og spirituelt.

Træningen på denne “livet i lyset” zen dag inkluderer udvalgte øvelser, der er sat i relation til Dragens energier i 2024.

 

Kakao-ceremoni

En anderledes Kakao-ceremoni, hvor vi har fokus på nærvær og energi, og hvor vi kombinerer Kakao med Qigong.
Kakao er en plante”medicin”, som åbner dit hjertecenter og dine sanser, samtidigt med at du får en følelse af at være dybt grounded i dig selv.
Vi vil sammen med Mama Cacao få en dybere kontakt til os selv. Du vil under ceremonien blive guided sammen med lydhealing, men også i stilhed og derved opnå en dybere kontakt. Herigennem kan du få budskaber, som du har brug for her og nu.
Kakaoen er 100% ren rå økologisk kakao fra Peru, tilberedt med havremælk, sødet med ahornsirup og tilsat lidt skønne krydderier.

Luohan Gong

Sommer solerhverv – en fejring af lyset og tilstedeværelsen af den dybeste livsenergi

På denne tid af året, hvor vi nu nærmer os solhverv, fejrer vi lyset og livet i fulde flor. Sommer solerhverv er der, hvor solen står på sit højeste sted på himlen og sender det stærkeste lys til os. Vi kalder det ildfasen. Vores organisme har en naturligt respons på ildfasen og kulminationen af Yang ved at vores Yang Qi forlader de dybeste niveauer i kroppen og bevæger sig udad mod de ydre lag.

På denne “livet i lyset” zen dag skabes et rum til fordybelse, hvor du kan komme i kontakt med din indre sol – din “Yang Qi”, din livsglæde og kærlighed. Sommer solerhverv er en stærk energi at meditere i og du lærer her en metode til at rumme og integrere denne energi, så du kan bruge den konstruktivt.

Lydhealing med klangskåle og diverse instrumenter

Klangskåle eller syngeskåle tilbyder os et pusterum med lyden af afslappende og afstressende overtoner. Oprindeligt i Nepal og Tibet blev disse instrumenter betragtet som et mysterie eller man forbandt det med det ukendte. 

Når vi møder lyden som en direkte oplevelse åbner det for et stille indre rum af nærvær og fordybelse.

Du vil høre disse smukke natur-lyde til Kakao-ceremonien og med en blid guidning får du en større kontakt til din energi. Lydhealing kan hjælpe dig med at slippe sindets støj, så du kommer ind i det mere autentiske møde med dig selv og dine ressourcer.

Lars er uddannet hos den canadiske lydhealer Troi Leonnard og har gennem de sidste 22 år fået opbygget en unik samling af Klangskåle og instrumenter. Ved samme lejlighed har du mulighed for at mærke lyden og vibrationerne fra vores nye Moon-bowls.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig…

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!