Start pakke til Qigong

Ølvelser

LIFTING THE SKY

God holistisk øvelse, der egner sig perfekt til at åbne QiGong-sættet. Øvelsen åbner effektivt energisystemet og lindrer akutte ryg-problematikker. 

PUSHING MOUNTAINS

En øvelse der effektivt samler fokus og leder energi ud i arme og hænder. Skaber god cirkulation af blod og livsenergi. God mindfulness øvelse ved stress o.lign.

2 MORGEN ØVELSER FOR GOD NYRE-QI

Disse 2 nyre øvelser kan udføres om morgenen, som en god start på dagen på til sammen ca. 5 min. De er nemme og kan laves af begyndere og øvede. Find et roligt space, hvor du kan arbejde uforstyrret. Tag et par dybe vejrtrækninger helt ned i maven og slap helt af før du starter. God at lave for at booste din energi og skabe velvære resten af dagen.

GRISENS HALE

“Grisens Hale” eller “Universaløvelsen” harmoniserer åndedrættet, booster din energi, aktiverer venepumpen i benene og styrker immunforsvaret.  

Find mere information i E-bogen

Hvad siger andre?

Elever

“I er skønne begge to. Jeg mærker i høj grad en vidunderlig følelse af nærvær, stilhed – tilstedeværelse i kroppen – (tid ophører og hovedet holder fri)”

- Charlotte Trier

“Lars – din undervisning er fantastisk. Du er dig selv og har lavet meget qi gong og ved rigtig meget. Dit materiale er gennemarbejdet.”

- Lene Fogt

Det er så fantastisk så gavmilde I er med jeres viden. Det er meget rørende….der er så meget fokus på energi og spiritualitet. Kan mærke meget større nærvær og glæde

-Tanja Liv

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!