Workshop i Yi Jin Jing Shaolin QiGong

“Den led-, sene- og muskelforandrende QiGong klassiker” er en dejligt flydende form…

Dette sæt flydende QiGong bevægelser er sammensat af 12 unikke positioner, der er effektiv træning. Øvelserne er tilegnet begyndere og øvede. De er relativt nemme at lære og giver ret hurtigt velvære i kroppen samt et optimeret energi-flow. De styrker led, sener og muskler samt lindrer ryglidelser og forøger kroppens flexibilitet m.m.  

Yi Jin Jing er en klassisk QiGong form, som oprindeligt blev udviklet i Shaolin templet i Henan Provinsen for omkring 1500 år siden, men har måske også rødder endnu længere tilbage i tiden. Denne specifikke YiJin Jing form er tilegnet begyndere og øvede.

Yi Jin Jing er en af de bløde og meget velgørende QiGong stilarter. Den kan varmt anbefales til alle, der ønsker stort udbytte af sin QiGong på relativt kort tid.

 

QiGong workshop hvor du lærer at slippe dine smerter i ryggen og leddene

Qigong workshop

Jeg har været der og kender til, hvilke komplikationer og smerter det kan give at have en ryglidelse. – Det er ikke værd at skrive hjem om…Den gode nyhed er, at regelmæssig træning i QiGong åbner for et væld af muligheder – ikke mindst lindring af rygrelaterede lidelser. I 2002 fik jeg konstaterede en kronisk ryglidelse, som meget vel kunne have sendt mig i kørestolen, hvis ikke det var fordi, at jeg selv tog en stærk beslutning om at ændre min livsstil markant. Dette inkluderede mere intensiv træning med QiGong og Tai Chi Chuan og i dag er jeg helt fri af lidelsen og har ikke længere smerter som før – faktisk har min ryg aldrig haft det bedre. På denne QiGong workshop deler jeg ud af mine erfaringer, knowhow og viden. Workshoppen inkluderer enkle øvelser i Energimedicin.

Er du klar til at tage hul på et helt nyt kapitel i dit liv fri for smerter og med forhøjet livskvalitet?

Pris

1400 kr.

}

Dato og tid

25 maj 2019 kl. 14-17.30
26 maj 2019 kl 9.30-15.30

Hvor

Øsal Ling  – tibetansk buddhistisk center i Århus – Fredensgade 39, baghuset, 8000 Århus 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!