Webinar om Metal rottens år

– Webinar –

 Vi inviterer dig til en eftermiddag hjemme hos dig selv, hvor du får et spændende oplæg om hvad du kan forvente i Metal Rottens år, som starter den 25. januar 2020.

Hør vores oplæg om det kinesiske nytår, der fra og med denne dag står i Metal Rottens tegn. Hvad kommer det til at betyde for dig i praksis? 2020 kan blive et skelsættende år – hør om de spændende nye muligheder – både ud fra kinesisk astrologi og ud fra spirituel guidning for året der kommer.

Hvis du er forhindret i at deltage på tidspunktet eller gerne vil have et replay sendes det på mail som en video efter webinaret.

 

Tid: lørdag den 25. januar 2020 kl. 14-15.20 

Sted: Hjemmefra din stue eller hvor som helst du ønsker det

Pris: 100 kr. 

Tilmelding: Klik på den røde knap og bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven. 

Hvordan foregår webinaret i praksis. Du modtager en mail få timer før webinaret starter med et link, du skal klikke på. Linket fører ind til et forum på Clickmeeting, hvor fra eventet startes.

Oplægsholdere: Tina Kirstine og Lars.

Gør 2020 til et opløftende, berigende og glædesfyldt år 

Hvor ligger styrken og udfordringerne for dig i 2020 – Metal Rottens år? Hvordan bruger du dine kompetencer bedst muligt? Hvilke aspekter er herskende for din almene trivsel i 2020?  Osv.

Lørdag den 25. januar 2020 er kinesisk nytår og her varsles indledningen til Metal Rottens år. Jord Grisens år 2019 har været et år præget af afslutning og færdiggørelse. Grisen er det sidste tegn i den kinesiske zodiak og har været en forberedelse til den nye impuls, som starter op med Metal Rottens år 2020.
Hvor der i Grisen har været en tendens til perioder med hvile og tilbagetrækning fra verdens larm (yin) kan vi nu se frem til et år, som skaber et vendepunkt efterfulgt af en ny begyndelse, kreativitet og energi til at forfølge nye mål.
Rottens år bliver også et år, hvor du må gøre brug af din beslutsomhed og god planlægning. 2020 er et vigtigt år for din personlige og spirituelle udvikling. Er du i stand til at træde i karakter samt tage gode beslutninger, stå ved dem og handle på dem så kan du se frem til et år fyldt med glæde, kreativitet, gennemslagskraft og succes.  Hør nærmere om hvad det betyder i praksis for dig. Hvordan bruger du dine kompetencer bedst muligt i de nye år?

Hvordan kommer 2020 til at se ud på det globale plan? Stort spørgsmål – ingen kan jo spå om fremtiden, men vi vil kort beskrive nogle mulige tendenser. Vi har set hvordan frustrationen omkring klimakrisen og det manglende hensyn til miljøet er vokset gennem 2019. Vi har set hvor lidt handling, der var bag ordene. I 2020 er der en begyndende og spirende aktivitet henimod at møde disse udfordringer og rent faktisk handle konkret.

Vi har også fulgt krisen i England med spørgsmålet om Brexit, hvor beslutningsprocessen har trukket i langdrag i Jord-grisens år og givet plads til store udfordringer for nationen. Nu ser det ud til at befolkningen har sat en klar kurs mod at få England ud af EU. Det kan få stor betydning for EU og de andre europæiske lande.

Deltag og få et spændende oplæg, der bygger på kinesisk astrologi samt Feng Shui og visdommen fra forvandlingernes bog I Ching. 

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 35 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Tina

Gæstelære

Jeg har glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 25 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!