Hør om vores QiGong Uddannelse 

– Webinar –

Har du en særlig interesse i QiGong og Energimedicin? Har du en drøm om at undervise i QiGong? -Nu har du chancen for at lære QiGong fra bunden til daglig glæde og inspiration for dig selv og for dem du ønsker at række ud til. På denne aftens webinar kan du høre lidt om hvem vi er og hvordan vores uddannelse er sat sammen…

GRATIS – WEBINAR

Tid:  Tirsdag den 11. februar 2020 kl. 19 – 20. 

Sted: Hjemme hos dig selv.

Hvordan foregår webinaret i praksis. Du modtager en mail få timer før webinaret starter med et link, du skal klikke på. Linket fører ind til et forum på Clickmeeting, hvor fra eventet startes.

Obs. Kan du ikke være med, men gerne vil høre, så kan du få webinar på replay – blot husk at melde dig til.

 

Webinarets indhold

Få et indblik i vores undervisning og lær os at kende. Vi tilbyder uddannelses-forløb i QiGong, Energimedicin og meditation, hvor du har mulighed for at sammensætte et forløb, der passer dig bedst muligt.
QiGong Instruktør uddannelsen er et forløb, der kan tages samlet over 12-18 måneder. Uddannelsen starter op til marts 2020 i Roskilde samt september 2020 i Århus.  

På dette webinar har du mulighed for at få et indblik i de centrale områder, som der undervises i på uddannelsen, både hvad angår praksis og teori. Vi vil også vise nogle af øvelserne (som du kan følge med i ved dig selv).

Du vil på dette webinar høre om:

-Hvorfor er vores uddannelse anderledes end andre QiGong uddannelser i  Danmark og hvordan?

– Hvad er styrken ved de øvelser du lærer og hvad kan de bruges til?
– Hvad er Integreret Energimedicin og Energiterapi?
– Hvordan kommer du selv i gang som Instruktør – erfaring og perspektiv
– Fordelene ved Brush-up-kurserne og videregående forløb?

Her har du også muligheden for at få stillet de spørgsmål, som er vigtige for dig at få besvaret her og nu.

Undervisere på uddannelsen

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 35 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Tina

Gæstelære

På QiGong Instruktør uddannelsen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut samt Energiterapeut / Energihealer. Tina har haft klienter igennem 25 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

 

 

Hvad siger andre?

“I er skønne begge to. Jeg mærker i høj grad en vidunderlig følelse af nærvær, stilhed – tilstedeværelse i kroppen – (tid ophører og hovedet holder fri)”

- Charlotte Trier

“Lars – din undervisning er fantastisk. Du er dig selv og har lavet meget qi gong og ved rigtig meget. Dit materiale er gennemarbejdet.”

- Lene Fogt

“Det er så fantastisk så gavmilde I er med jeres viden. Det er meget rørende….der er så meget fokus på energi og spiritualitet. Kan mærke meget større nærvær og glæde.”

-Tanja Liv

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!