“Succes i 4 step” – et oplæg inspireret af egne høstede erfaringer og filosofien bag QiGong

Indhold, dato og tid for min ZOOM-jubilæums-workshop

ZOOM oplægget “Succes i 4 step” afholdes tirsdag den 12. oktober 2021 kl. 19.00-21.00. QiGong øvelser, kaldet “De 8 Silkebrokader”, indgår i workshoppen.

Som underviser og instruktør i QiGong og Tai Chi igennem de sidste 10 år og med erfaring fra mere end 700 workshops har jeg lært en masse. Det har været en spændende proces, som udover selve træning i QiGong øvelserne har taget mig på lidt af en rejse til at møde essensen bag QiGong. Denne essens er tidsløs. Det er nogle principper, som bruges i Østen den dag i dag til at opnå lykke og fremgang i alle livets områder.

Deltag på denne workshop og få et indblik i, hvordan disse principper til stadighed inspirerer mig og har hjulpet mig til succes. Få konkrete bud på hvordan du selv skaber succes i dit liv.

Undervisnings-oplægget indholder små øvelser, som du selv skal arbejde med for at opnå større afklaring i dit liv.

Workshoppen henvender sig til alle både instruktører, dig der arbejder med mennesker, undervisere eller måske arbejder du p.t. ikke med noget, men ønsker at udforske livet og blive klogere på dig selv etc.

PRIS: donations baseret.

Tilmelding er nødvendig – læs alle oplysninger først før tilmelding. (Du finder nærmere oplysninger vedr. din tilmelding længere nede.)

Underviser: QiGong instruktør Lars Christian Schmith

QiGong rummer udover de fysiske og mentale øvelser en dybere tilgang til livet, livsprocessen og livsenergien (Qi), der kan hjælpe dig til at forstå, hvor dit sande potentiale ligger. Denne essens danner et fundament til øvelserne, som det er uhøre spændende at dykke ned i.

I denne workshop “Succes i 4 step” deler jeg mine erfaringer som instruktør og som menneske. Mit oplæg i workshoppen er inspireret essensen i daoismen og zen-buddhismen. (Læs videre herunder.)
Efter oplægget vil vi træne et enkelt og let tilgængeligt QiGong sæt kaldet “De 8 Silkebrokader” (Ba Duan Jing).

Synkronicitet

Synkronicitet beskriver sammenhængen mellem indre og ydre fænomener i vores liv. Synkronicitet er væsentlig i udviklings-processer, hvor vi sigter efter et større formål i vores liv. Vi kan kalde det for succes, når vi bliver i stand til at tiltrække det, som er nødvendigt i vores liv, når det er nødvendigt. Forståelsen af hvordan synkronicitet virker i vores liv, er vigtig alene af den grund, at succes ikke er noget, vi kan presse igennem.

Der må være en vis indre modenhed, åbenhed og parathed i spil, før vi kan drage fuld fordel af de muligheder, som viser sig på det ydre plan. Denne sammenhæng mellem det indre og det ydre var, hvad de gamle kinesere betegnede som harmonien mellem yin og yang.

 

Wu-wei – “non doing”

Et vigtigt element her er pauser, hvor du giver slip på at ville og skaber en åbning til det, som bedst kan udtrykkes med en potentiel tomhed.

Alting behøver tomhed, tid, plads, rum, stilhed og “ikke aktivitet” for at kunne udfolde sig og blive til noget virkeligt smukt.

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi selv skal undlade at gøre noget. Det er en veksel-virkning mellem at gøre og undlade at gøre.

Men i sidste ende er det din evne til “ikke at gøre”, mens du er midt i at gøre, der er afgørende for at komme i mål. Det kan også beskrives som “at flyde med…”

Korrigere fejl – lad ikke uvaner gro fast i dit sind

Det er ikke et problem at fejle. Det er menneskeligt. Men det er et problem, hvis fejlen gentages uden at den bliver korrigeret. QiGong er en kunstart fra Kina, som i sin essens handler om at blive bedre til at håndtere det projekt, vi kalder “livet” som uundgåeligt inkluderer fejl, fejltagelser og mangler.

I den henseende er QiGong et fantastisk redskab.

QiGong giver dig styrken til at rydde fejl/ misforståelser af vejen samt hele tiden udvikle på dine personlige kompetencer. Indsigt opstår af, at vi korrigerer vores fejl, når de opstår, tage ved lære af dem og så ellers komme videre.

De 5 elementers QiGong

Walk your talk

“Walk your talk” handler om at øve det, som du ønsker at formidle videre til andre. Denne nøgle til succes ligger godt i forlængelse af de forrige om at fejle samt Wu-wei. Hvis der er noget, som du har lært, gør du det bare. Men hvis der er noget, du endnu ikke kan, er der kun en vej – nemlig at træne det, til du har lært det.

Når du selv har lært det, kan du give det videre til andre, ikke før.

Som underviser eller som en hvilken som helst formidler til andre, er du et spejl for dem, du formidler til. De vil bruge dig som et menneske, de kan spejle sig i. Din udfordring som formidler og underviser er derfor at sørge for at være den bedste udgave af dig selv, for så er du også et godt spejl for andre.

I mit ZOOM oplæg “Succes i 4 step” vil jeg vise dig enkle metoder, som du kan gøre brug af for at navigere gennem disse 4 steps.

 

Tilmelding til jubilæums-oplæg og QiGong træning “Succes i 4 step”

Du kan tilmelde dig oplægget og træningen på 2 forskellige måder. Enten ved at sende en besked via min hjemmeside ved at følge dette link (husk at nævne dit fornavn) eller du kan sende mig en sms til Lars (tlf. 22552373) med oplysninger om dit fornavn og email adresse.

Skriv under alle omstændigheder “4 step til succes” på din besked.

48 timer før ZOOM oplægget “Succes i 4 step” vil du modtage en mail med oplysninger samt et link til ZOOM.

Donationer

-små som store beløb modtages med taknemmelighed…

Introduktion til min undervisning

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Med QiGong er det naturligt at foretage koblingen til det, jeg kalder for Integreret Energimedicin. Det er et værktøj til at forstå og iagttage ubalancen eller den energimæssige forstyrrelse bag de fleste lidelser. Der undervises specielt i Integreret Energimedicin på vores QiGong Instruktør Uddannelse samt på udvalgte workshops.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!