Spirituel dag med kakoaceremoni, engle og klang

~engle og klang~

Kom med til en dag, hvor det handler om nærvær og energi. En spirituel dag med en kakaoceremoni, hvor du vil lærer at få kontakt til den engel, der står dig nær. Vi kan kalde den skytsengel eller personlig engel. Du vil få gode jordnære redskaber samt få en forståelse for, hvad en engel er.
Udover kontakt så vil vi arbejde med energi, så du bliver nærværende. Her arbejder vi med 5 elements Energiterapi (QiGong) og lydhealing med klangskåle, gongs, chimes og andre instrumenter.

Kakaoceremoni, englekontakt, let QiGong og Lydhealing.
Sæt kvalitetstid af til din krop og sjæl lørdag den 9. december kl. 10.00 – 14.30. Eventet inviterer også til meditativ fordybelse i et rum af stilhed, hvor du genfinder den indre ro og fred.

Workshoppen med kakaoceremoni, engle og klang henvender sig til alle interesserede – begyndere som øvede.

 

Tider, sted og pris m.m.

Alle billetter er udsolgt, det er muligt at komme på en venteliste. Skriv venligst en besked. Klik for at komme til besked boks.

 Der afholdes et lignende event mellem jul og nytår eller i begyndelsen af 2024.

Roskilde: Lørdag den 9. december 2023, kl. 10:00-14:30.

Sted: Workshoppen afholdes i Glim lidt udenfor Roskilde i Lotus Centrets skønne lokale.

Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.

Pris: 375 kr. inkl. snack, frisk frugt samt te/ kaffe.

Underviser: Spirituel rådgiver Tina Kirstine og QiGong Instruktør og Lydhealer Lars Christian Schmith.

 

Lydhealing med klangsåle

Praktiske detaljer samt tilmelding til eventet med kakaoceremoni, engle og klang

Tilmelding skal ske senest onsdag den 6. december. Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du få dage før selve dagen få tilsendt en mail med flere oplysninger om eventet.

Du finder tilmeldingsproceduren herunder samt flere oplysninger.

 

Kakao-ceremoni

En anderledes Kakao-ceremoni, hvor vi har fokus på englekontakt.
Kakao er en plante”medicin”, som åbner dit hjertecenter og dine sanser, samtidigt med at du får en følelse af at være dybt grounded i dig selv.
Vi vil sammen med Mama Cacao få en dybere kontakt til vores engel. Du vil under ceremonien blive guided sammen med lydhealing, men også i stilhed og derved opnå en dybere kontakt. Herigennem kan du få budskaber, som du har brug for her og nu.
Kakaoen er 100% ren rå økologisk kakao fra Peru, tilberedt med havremælk, sødet med ahornsirup og tilsat lidt skønne krydderier.

Lydhealing med klangskåle og diverse instrumenter

Hvad skal vi bruge lydhealing til ved kontakt med engle?

Overtoner skaber et tiltrængt skift i hjerne aktiviteten midt i hverdagens trummerum. Efter kort tid skifter hjernen aktivitet, under indflydelse af lyden, til alfa-bølger. Alfa-bølger bringer kroppen og sindet i en tilstand af dybere ro og indre fred. Samtidigt går lyden ind og skaber forandringer helt ind i dine celler.

Du vil høre disse smukke toner til Cacao-ceremonien og med en blid guidning får du en større kontakt til din engel. Lydhealing kan hjælpe med at få energistøj væk fra sindet, så du kan få den rene kontakt.

Lars er uddannet hos den canadiske lydhealer Troi Leonnard og har gennem de sidste 22 år fået opbygget en unik samling af Klangskåle og instrumenter. Ved samme lejlighed har du mulighed for at mærke lyden og vibrationerne fra vores nye Moon-bowls.

Kontakt med engle

Du vil lære, hvad en engel er og hvad vi kan bruge dem til. På dagen med kakaoceremoni, engle og klang arbejder vi især på kontakt. Du kan få kontakt til din personlige engel, som vi også kalder for skytsengel.
Du får gode redskaber med dig.
Udover det så vil du også høre om de forskellige engle, herunder devaer osv. Hvordan kan vi mærke dem, høre dem og se dem.
Der er forskellige metoder og udover træning på dagen, så vil du også blive præsenteret for 5 elements energiterapi (til at give ro og balance i kroppen), lydhealing (frekvenserne løfter dig op) og Cacao-ceremoni (til endnu dybere kontakt).

Tina Kirstine har arbejdet med det spirituelle gennem 25 år og har mange kurser og workshops bag sig samt hjulpet mange mennesker med at få en naturlig spiritualitet og ikke mindst tro på sig selv.
“For mig er det at have kontakt til min engel i mit liv, det mest naturlige der er” ~ Tina Kirstine.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig…

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!