Luohan Gong – nøglen til at booste livsenergien

Qigong workshop

Pris

1887675900 kr.

}

Dato

30.-31. marts 2019

Hvor

KungFu Templet, Jyllingevej 71, 2720 Vanløse.

En af de mest beundrede og værdsatte QiGong stilarter kommer nu til Danmark for første gang…

“LUOHAN GONG – de 18 Lohan Hands i en flydende form”

Tid: Weekenden den 30.-31. marts 2019 / lørdag kl. 10-17, søndag kl. 9.30-13.00 samt onsdag den 24. april kl. 17-20.30. 

BEMÆRK: Alternativ vghvgjvhk

Sted: KungFu Templet, Jyllingevej 71, 2720 Vanløse.

Pris: åbningstilbud 1800 kr. inkl. snack, te og kaffe samt materiale. (Normal pris 2200 kr.)

Er du parat til at lære en fantastisk QiGong form udviklet af den legendariske Zen-mester Boddhidarma for 1500 år siden i en lille bjerghule nær Shaolin Templet? For munkene i Shaolin templet blev det en ultimativ form – en Shaolin QiGong form som i øvrigt har givet afsæt til flere af Østens trænings-systemer. Ikke mindst Martial Arts (kampkunst.) Påvirkningen fra træk og kulde gennem de lange vintermåneder i Shaolin Templet udfordrede munkene. Bedre blev det ikke ved at de også havde meget stillesiddende aktiviteter i løbet af dagen. 

Luohan Gong ikke bare opløste deres stivhed og stagnation i kroppen – den boostede også deres energiflow. Senere udviklede de hurtighed, styrke og store KungFu-færdigheder. Alt sammen hjalp det udøveren til fordybelse og meditation og dermed fik dette system stor betydning for munkenes spirituelle praksis. Af samme grund blev Luohan Gong træning “en vej til retskaffenhed.”

NU for første gang i Danmark
De 18 Lohan Hands, som jeg har undervist i de sidste 7 år er et effektivt og let tilgængeligt QiGong system – NU kommer for første gang i Danmark moderen til dette system. Luohan Gong består af 18 bevægelser sat sammen i et flydende flow. Det er et mere avanceret system –  som jeg har sat ind i en ramme, hvor alle kan være med og med afsæt i supplerende øvelser samt den trinvise opbygning. Gennem stræk, rotationer samt dybe stances træner vi balancen, det bevidste åndedræt, vedholdenhed og koncentrationsevnen. Luohan Gong er “stilhed i bevægelse og bevægelse i stilhed.” Lær at mestre Luohan Gong en gang for alle og meget andet vil komme til dig med større lethed.

Læs mere om de 18 Lohan Hands og Luohan Gong.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!