Fornyelse af QiGong Zen service pakken

Hej

Ønsker du fortsat at modtage gode tilbud om ZOOM træning, Live træning på Facebook samt Brush Up kurser eller supervisions kurser til favorable priser så læs mere her…

Det er nemlig ved at være tid til at forny dit medlemskab hos QiGong Zen.
Med vores service pakke i QiGong Zen har du i realiteten forskellige muligheder.

Når din uddannelse er afsluttet hos os, vil du fortsat kunne få adgang til det eksisterende materiale samt til nyt materiale, som løbende vil blive tilføjet. Med din tilmelding til service pakken, får du også løbende tilbudt supervisions kurser / brush up til fordelagtige priser m.m. Livevideoer vil hovedsageligt fremover tilbydes via ZOOM og en indimellem på Facebook LIVE. (Hvis du vil benytte dig af et af disse tilbud så læs da venligst vores ZOOM politik nederst på siden når du booker).

NeiGong

Du får også fordelen ved fortsat at være en del af et netværk af instruktører på Facebook, som du eventuelt kan planlægge at træne sammen med og udveksle på forskellige måder. Kun fantasien sætter grænser.

Deltagelse på vores Facebook gruppe (QiGong Zen Instruktører) er helt uforpligtigende og samtidigt GRATIS. Her vil du løbende modtage nyheder og opdateringer via facebook gruppen for instruktører samt en sjælden gang imellem en LIVE video. Hvis du fortsat ønsker at være medlem af Facebook gruppen skal du ikke foretage dig noget som helst.

 

Hvis du ønsker mere end blot at være medlem af vores Facebook gruppe vil tilmeldingen til næste periode strække sig fra den 16. februar 2021 til den 15. februar 2022. Du tilmelder dig med andre ord for et år ad gangen. Priserne for næste periode fremgår herunder. Tjek dine muligheder her:

Deadline for tilmelding til pakken er 15. februar 2021

DEN LILLE PAKKE: adgang til begrænset online materiale svarende til maksimum 60 timers online, netværk og andre medlems fordele – pris 329 kr.

For perioden 16. februar 2021 til og med 15. februar 2022, pris i alt 329 kr. Du får adgang til:

> 2 online forløb via Facebook og ZOOM* træningspas som vi kører indenfor det næste års tid. Dvs. forløb som er rettet mod andre målgrupper end elever på vores uddannelser som f.eks. vores online forløb over 5-8 uger.

> Dette tilbud gælder også elever der har taget Luohan Gong uddannelsen. Du bibeholder din adgang til vores gruppe på Facebook med tilhørende materiale og vil løbende inviteres til at træne med på Facebook Live eller ZOOM.

> Du kommer også i betragtning hvis du har taget QiGong trainee/ QiGong Instruktør Level 1 og ønsker at følge forløbet på facebook for nye Level 1 elever uden adgang til materialet på hjemmesiden.

> Kurser i supervision samt Brush up til fordelagtige medlems-priser.

DEN FULDE PAKKE: med fuld adgang til alt online materiale svarende til minimum 100 timers online samt alle medlems-fordele og netværk – pris 469 kr.

For perioden fra 16. februar 2021 til og med 15. februar 2022, pris i alt 469 kr. Du får adgang til:

> Alle online forløb via Facebook grupper og ZOOM*, som vi kører indenfor det næste års tid. Dvs. forløb som er rettet mod andre målgrupper end elever på vores uddannelser som f.eks. vores 5-8 ugers online kurser.

>Løbende online træning og webinarer for elever på vores uddannelser.

>Kurser i supervision samt Brush up til fordelagtige medlems-priser.

>Online-materiale via QiGongzen.dk – både Level 1, Level 2 og Masterclass (svarende til det niveau du har gennemført på vores QiGong Instruktør Uddannelse).

>Annoncer din undervisning med en rubrik på Instruktørlisten på QiGongzen.dk  Den kan tilkøbes for 100 kr. på årsbasis.

65+  PAKKE: med alle medlemsfordele – pris 299 kr.

For dig i den modne alder (65+) får du alle medlemsfordele på samme vilkår, som den fulde pakke (inkl. annonce). 

Dækker perioden fra 16. februar 2021 til og med 15. februar 2022. Pris i alt 299 kr.

Læs venligst om vores politik omkring brugen af ZOOM og beskyttelse af persondata herunder.

Vores politik omkring brugen af *ZOOM og beskyttelse af persondata

*ZOOM. ZOOM er et helt nyt online medie. Under Corona krisen er brugen af dette medie eksploderet voldsomt. Billedkvaliteten og lyd er væsentligt bedre på ZOOM end på andre medier. Det er grundlæggende et ret godt medie at bruge, men om vi bruger Zoom, Skype, Hangout Meets, Facebook, Twitter, Gmail m.m. så er vores persondata udsat. Det handler om at minimere dette mest muligt. Det er derfor værd at blive opmærksom på nogle ting for at undgå at dine person-følsomme oplysninger deles åbent ud på nettet. Her har både ZOOM møde-arrangøren og deltageren et ansvar.

Tankeløshed og manglende viden er ofte det største problem. Det bør vi undgå så vidt muligt.

I QiGong Zen forholder vi os som møde-arrangører med klare retningslinjer mht. ZOOM optagelse og deling. Oftest repræsenterer deltagerne på møderne en lukket gruppe med et begrænset antal deltagere. I tilfælde af at ZOOM mødet er åbent for offentligheden vil det blive oplyst på forhånd.

Optagelse. Optagelse af et ZOOM møde vil blive oplyst på forhånd, så alle deltagere er bekendt med dette og alle har givet sin tydelige tilladelse til dette. Deling af optagelsen fra mødet vil kun ske indenfor et lukket forum – typisk til vores elever på QiGong Zen uddannelserne eller i nogle tilfælde på et online kursus, som køres på en lukket facebook gruppe. Dette vil som sagt blive oplyst på forhånd. Chatten vil ikke blive vist på en eventuel ZOOM optagelse.

Der vil være sekvenser under f.eks. en pause, hvor indstillingen er sat på “gallery view” så vi lige kan dele vores erfaringer åbent. Her vil chatten muligvis også være synlig for en stund. Men disse sekvenser vil sidenhen blive redigeret ud af optagelsen, så de ikke længere er synlige. Som mødeleder slår vi for det meste altid deltagerens mikrofon fra (mute) så du heller ikke kan høres, når det ikke er meningen du skal kunne høres.

Hvis du ikke ønsker at være synlig eller kunne høres på noget tidspunkt er du altid velkommen til at slå dit webcam fra og sørge for at din mikrofon altid er sat på mute.

Optage-funktionen i ZOOM til den enkelte Pc eller mobil-enhed er slået fra. For at øge sikkerheden og mindske uønsket spredning af person-følsomme oplysninger kan deltagerne ikke optage mødet til deres egen enhed. Denne funktion er konsekvent slået fra på forhånd på alle vores ZOOM møder.

Som deltager er det vigtigt du tænker dig godt om. Vær opmærksom på hvilke personlige oplysninger du ønsker at dele under ZOOM mødet.

På din ZOOM profil har du indflydelse på hvilket navn du er synlig med og figurerer med på skærmen. Sørg for at dit synlige navn er genkendeligt, så vi som møde-arrangører ved hvem det er vi godkender til mødet.

 

Du kan oprette en profil helt gratis på ZOOM. Hvis du ikke allerede har oprettet din profil kan du downloade en applicationen her:::: ZOOM download ::::::

Deltager du fra din mobil kan du ved at følge samme link downloade en app i Google play. Klik her::::::::: ZOOM download :::::: Scroll et stykke ned og klik på den blå knap under “ZOOM mobile apps” og følg anvisningerne.

Ca. 24-48 timer før eventet starter får du tilsendt et link til det pågældende online event – enten på mail eller i den lukkede facebook gruppe du er tilknyttet.

Log på eventet i god tid så du er klar. Sørg venligst for at holde din speaker og kamera i “slået fra” position ved mindre du bliver bedt om at slå den til.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!