QiGong Sommercamp 2021

5 opløftende sommerdage med QiGong, Energimedicin og Let Tai Chi i naturskønne omgivelser ved Roskilde/ Lejre. Forny din styrke, livsglæde og energi med daglig træning kl. 9.00-11.30.

Forløbets datoer: Tirsdag den 29. juni til lørdag den 3. juli 2021.

QiGong Sommercamp: Den daglige træning består af nænsomme og enkle energiøvelser, der understøtter den meditative fordybelse. Alle kroppens muskelgrupper, bindevæv og led bevæges og styrkes. Åndedrættet bliver dybere og mere afslappet – endorfiner frigives i blodet osv. Undervisningen bygges op gradvist under forløbet og er tilegnet både begyndere og øvede:

  • 8 Lohan Hands Shaolin QiGong med varianter
  • De 5 Energimedicin terapiøvelser
  • Siddende øvelse med bevidst åndedræt og meditation i stilhed
  • Liggende afspænding
  • Tai Chi Lite – enkle sekvenser i Yang style Tai Chi.

Dagspris: 160 kr. alt inkl. (65+ dagsprisen er 100 kr.)

Pris for alle 5 dage: 700 kr. alt inkl. (65+ prisen – køb 5 dage, betal for 4 – i alt 400 kr.) Et unikt øvelses-kompendie på 40 sider kan tilkøbes for kun 150 kr. Hvis du booker alle 5 dage er kompendiet inkluderet i prisen.

BØRN OG UNGE

Børn og unge er meget velkomne til at deltage sålænge de kan sidde eller stå stille, når undervisningen lægger op til stilhed i bevægelserne (oftest 15-20 minutter ad gangen). Der er gratis entre for børn og unge, men er de i alderen 7-14 år skal det være i følgeskab med minimum 1 voksen deltager. Skriv venligst en sms til Lars på tlf. 22552373, hvis du vælger at tage dit barn/ dine børn med (max 2 børn pr. voksen-deltager) eller hvis du er i alderen 15-17 år og påtænker at møde op uden en voksen.

STEDET

Sted: En naturskøn have med udsigt til Lavinge Å. Domus Felix, Bygaden 20, 4320 Lejre. Kun 3-4 min. gang fra Lejre station. Bemærk QiGong Sommercamp 2021 er uden overnatning.

Underviser: QiGong instruktør Lars Christian Schmith.

Du vælger selv om du vil deltage en enkelt dag, flere dage eller alle 5 dage. Den mest detaljerede introduktion tilbydes på 1. og 2. dagen. Det anbefales at møde op på en af disse dage, hvis du ikke booker alle 5 dage.

BEMÆRK venligst at vi følger Sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring afstand og håndhygiejne. Hvis myndighederne fraråder deltagelse på et arrangement af denne type på tidspunktet for dets afholdelse vil du få refunderet det fulde beløb for workshoppen. Du kan derfor roligt tilmelde dig denne workshop.

Læs venligst alle oplysninger herunder før du tilmelder dig.

Du kan her tilmelde dig 1 eller flere dage efter behov. Klik på knappen her og gå til kassen. Her klikker du det antal du ønsker.

Du kan her tilmelde dig 1 eller flere dage efter behov. Klik på knappen her og gå til kassen. Her klikker du det antal du ønsker. Hvis du ønsker alle 5 dage så køb 4 dage og du får den sidste gratis.

Tank op med livsglæde og solvitatminer – træn QiGong og Tai Chi

Tai Chi og QiGong kom bragende ind i mit liv i 1982. De gaver, som du får ved at træne kinesisk bevægelseskunst, er for store til at gå glip af. På denne QiGong Sommercamp introduceres du til metoder der vil give dig større glæde i din hverdag og skabe et tiltrængt pusterum væk fra verdens larm. -Det er ren meditativ sommer-forkælelse.

Træn QiGong

Loosen up and slow down

Hvis vi skal “koge” de essentielle principper i QiGong ned til de 2 vigtigste – så vil det være kunsten at lytte (eller være vågen) samt kunsten at slappe af. Uden disse 2 kvaliteter i din træning, vil det være helt utænkeligt, at du kan komme i dybden.
I løbet af denne QiGong Sommercamp vil vi sætte denne evne til bevidst nærvær i centrum.
QiGong er et effektivt redskab til meditativ fordybelse. Du vil få redskaber med hjem, som kan løfte din egen til et dybere niveau.

QiGong er ligesom mindfulness i bevægelse. Når vi giver sindet et “job” og fokuserer på bestemte ting i QiGong vil bekymringer, angst eller tungheden gradvis miste sin betydning. QiGong gør dig i stand til at “tanke” ren livsglæde.

 

Genetabler balancen, sundheden og styrken med Tai Chi Chuan

Tai Chi betyder en cirkel med 2 komplementære pricipper som er i interaktion med hinanden. Tai Chi Chuan kan også oversættes med “skyggeboksning” (modstanderen er ikke undenfor dig selv men indenfor). Træning sætter fokus på at finde en fornyet balance mellem yin og yang samt genetablere sundheden. Du får arbejdet hele kroppen igennem på relativ kort tid – får åbnet leddene, løst op i musklerne og blødgjort fascia (bindevævet) osv. 

 

Du kan her tilmelde dig 1 eller flere dage efter behov. Klik på knappen her og gå til kassen. Her klikker du det antal du ønsker.

Du kan her tilmelde dig 1 eller flere dage efter behov. Klik på knappen her og gå til kassen. Her klikker du det antal du ønsker. Hvis du ønsker alle 5 dage så køb 4 dage og du får den sidste gratis.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

QiGong er sjovt og spændende – vi “tanker” livsenergi og livsglæde. Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!