QiGong-retreat sensommeren 2020 på Samsø

Healing af krop, hjerte og sjæl på Samsø – “Kattegats Perle”

4 skønne og berigende dage med QiGong, gåture og træning på naturskønne Samsø. Derudover guidede meditationer, Energimedicin-øvelser (både i bevægelse/akupressur, meridianmassage etc), lydhealing og Shamanistisk trommerejse. Besøg et fantastisk retreatsted til meditativ fordybelse og giv dig selv et tiltrængt energiboost.

Sted: Vores QiGong-retreat afholdes på Center of Inner Freedom, Sildeballe 17 – 8350 Samsø

Tid: Torsdag 10. – 13. september 2020
Retreatet starter torsdag kl. 16.00 og slutter søndag kl. 13.00.

Retreatet har et spirituelt twist med space til at gå mere i dybden med den meditative praksis. Undervisningen er varierende med en tilpas balance mellem QiGong træning, meditation, fordybelse, teori, gåture i den skønne natur i stilhed og afslapning samt socialt fællesskab m.m.

QiGong-retreat med nærvær og fordybelse i de bedste rammer:

> Ba Duan Jin (De 8 silkebrokader) suppleret med andre enkle energiøvelser
> WuXing QiGong (De 5 elementers QiGong)
> Joint opening exercises og stancetræning
> Walking QiGong
> Åndedrætsøvelser, guidede meditationer og dybdeafspænding
> Energimedicin / Energiterapi
> Shamanistisk trommerejse, meditation med lydhealing og latter-meditation
> Tuina (meridian massage).

The joint openning exercises løsner op og åbner effektivt for den rislende energi-strøm gennem leddene. Sammen med stancetræning samt
Ba Duan Jin og WuXing QiGong (de 5 elementers QiGong) guides udøveren ind i et dybere og mere bevidst energi flow.

Undervisere: Tina Kirstine Jensen og Lars Christian Schmith.

QiGong-retreat med genopladning af både krop, hjerte og sjæl…

Program med afveksling og tid til fordybelse…

Til vores QiGong-retreat har vi for 3. tredje gang valgt “Center for indre frihed”, da det giver nogle fantastiske rammer til at arbejde dybt med det bevidste nærvær i QiGong, meditation og energimedicin m.m.
Der vil være tidspunkter afsat til stilhed og fordybelse (uden snak.)

Vi lægger vægt på afveksling i programmet, så der også er plads til afslapning, socialt samvær og gode gå-ture i stilhed m.m.
Traditionen tro får vi lov til at besøge Cecils permakultur-have. Her vil du opleve et mylder af liv og plante-variationer – kort sagt et stærkt fællesskab i haven og fra jord til bord. Cecil kører Center for Indre Frihed sammen med sin mand og det er altid spændende oplevelse at se hvad de sysler med.

Dags-program

Morgen-QiGong: kl. 7.30-8.45
Morgenmad: 9.00-9.30
Undervisning formiddag kl. 10.15-12.45 – QiGong, teori og/ eller gåture i stilhed
Frokost og free space: kl. 13.00-15.45
Undervisning eftermiddag: kl. 15.45-17.30 
Aftensmad: kl. 18.00
Enkelte aftener har vi et let program: kl. 19.00-20.45
Sleeping QiGong: kl. 22.00-6.45

Mindful eating med lækker, nærende og sund økologisk mad…

Moder Jord skænker os mange gaver – ikke mindst i form af den mad vi indtager. For til fulde at få udbytte af vores mad er det vigtigt at lære kunsten at spise med mindfulness. 

Forplejningen består af økologisk vegetarisk / vegansk veltillavet mad (med mulighed for tilvalg af fisk og glutenfri) samt lækre og sunde snacks, te /kaffe til hver pause.​ 

Vi har en dygtig kok udefra til at lave frokosten og aftensmaden. Morgenmaden tilberedes i fællesskab.

Transformation af bevidsthed, livsenergi og krop…

Dit ophold på vores QiGong-retreat er en rejse ind i dybden af dig selv til at favne en større bevidsthed, energi og selvindsigt. Her kan du finde et tiltrængt break i din hverdag til fordybelse og ny inspiration.

Retreatet bygges på en struktur af mindfulness og nærværstræning – ikke bare når vi arbejder med QiGong eller mediterer, men også når vi f.eks. spiser eller er på vandreture. Af samme grund foregår vores spisning og gåture delvis i stilhed.

Flere af de guidede meditationer foregår til lyden af tibetanske syngeskåle, gongs, chimes, klokker og sydamerikansk rainstick. Kort sagt instrumenter fra 4 forskellige kontinenter. Overtoner og naturlyde har en dyb indvirkning på kroppen og sindet. Hjernen drosler ned til alfa-bølger, fysiske og mentale spændinger løsnes, bevidstheden udvides og hjertet åbnes.

Priser:

Priser for efterår 2020 inkluderer undervisning, mad, overnatning, te /kaffe og snack i pauserne samt et kompendie med undervisnings-materiale.

Booking af 2 personers rum: 3450 kr. pr. person alt inkl.

Booking af enkelt-værelse: 3900 kr.

Tilmeld dig nu og få 1 times session med gratis Indisk Håndlæsning helt gratis (værdi 750 kr.)

Tilmelding:

BEMÆRK der er et begrænset antal ledige pladser på Center of Inner Freedom. Tilmeld dig i god tid.
Din tilmelding er gældende i det øjeblik, at vi har modtaget et depositum på 1725 kr. 

Du har valget mellem at booke et 2 personers rum eller et enkelt værelse. Bemærk at vi kun har i alt 3 enkelt værelser. Hvis du ønsker et enkeltværelse, bedes du sammen med din online booking og betaling sende en mail på mailadressen: lars.schmith@gmail.com, hvori du præciserer din booking.

Hvis vi ikke modtager en mail fra dig med dette sammen med din booking, går vi ud fra, at du deler værelse med en anden person.

Resten af beløbet for retreatet betales over 1 rate. Nærmere oplysninger følger, så snart vi har modtaget din booking.

Tilbuddet om en indisk håndlæsning gælder ved tilmelding senest den 1. april. Sessionen tilbydes af Tina Kirstine (værdi 750,- kr).

Deltagernes erfaringer fra tidligere retreats…

Udtalelser

“Tusinde tak for et fantastisk ophold på Samsø, det kommer til at påvirke mit liv positivt i lang tid fremover”.                     

- Annette Olsen

“Lars – din undervisning er fantastisk. Du er dig selv og har lavet meget qi gong og ved rigtig meget. Dit materiale er gennemarbejdet. Fortsæt med at lave retreat – det er I gode til. I er ikke kun værter/undervisere. I trækker jer ikke bare tilbage når undervisningen er slut….

- Lene Fogt

“Jeg fandt undervisningen superspændende og relevant….jeg elsker din fordybede og energetiske tilgang til qigong Lars… Dine 5 min. biomedicinske øvelser Tina, er røget direkte ind på morgenprogrammet…”

- Alice M. Sørensen

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 35 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer – deriblandt lydhealing. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Tina

Gæstelære

På QiGong Instruktør uddannelsen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 25 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

 

 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!