QiGong og Tai Chi workshop

~Qi workshop~

Fyraftens workshop hvor du kan træne QiGong og Tai Chi Chuan

 Kom og træn QiGong og Tai Chi – workshoppen er både for nybegyndere og øvede.

Tid: torsdag den 21. november kl. 17-20.30. 

Sted: Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.

Pris: 150 kr. inkl. te/ kaffe og snacks samt en undervisningsvideo til de 8 Silkebrokader.  

QiGong øvelser er sjove og spændende. I denne workshop sættes niveauet, så du som deltager, kommer til at arbejde med øvelser som både er enkle og nogle som er mere udfordrende.

Der arbejdes med at flytte opmærksomhed og Qi (livsenergi) til et lavere sted i kroppen (Dan-tien.) Den QiGong form der arbejdes med er fortrinsvis de 8 Silkebrokader samt 3 Treasures QiGong.

QiGong danner et godt fundament til Tai Chi træningen, hvor vi arbejder med Yang stilen. Undervisningen suppleres med energimedicin-øvelser samt siddende meditation.

Qi workshop

QiGong og Tai Chi er stress-reducerende

QiGong og Tai Chi (Tai Chi Chuan) er begge meditative bevægelses-systemer fra Kina, som er afprøvet på mange mennesker over lang tid – det virker. Nok tager det tid at lære, men begge metoder er stress-reducerende. Dette kan ofte mærkes allerede efter få timers træning.

De 8 Silke Brokader

De 8 Silke Brokader (Ba Duan Jing) er kendt som nogle af de første QiGong øvelser, der blev introduceret i Danmark. Tilbage i 80´erne brugte vi Silkeøvelserne som en slags opvarmning til Tai Chi.
Det er 8 ægte øvelser, der på fineste vis komplementerer hinanden samt forbedrer og vedligeholder et godt helbred. Øvelserne udføres i et blidt og yndefuldt flow. 

3 Treasures QiGong

3 Treasure´s QiGong er en unik QiGong-form, som på samme tid både er kraftfuld, nænsom og harmoniserende. Serien består af bevægelser, der er sammensat som et glidende flow, hvor den ene bevægelse afløses af den næste. Denne særlige QiGong-form styrker strømmen af livsenergi gennem kroppens 3 kraftcentre – de 3 Dan-tien (det lavere Dan-tien, det midderste Dan-tien samt det højere Dan-tien) masserer muskler, bindevæv og led samt forøger dit velvære.

Tai Chi Yang Style

Tai Chi Chuan består hovedsageligt af en serie blide og graciøse cirkulære bevægelser, som udføres langsomt og med fuld opmærksomhed. Ved på denne måde, at stå i korrekte positioner, åbnes der gradvis for en dybere forankring i kroppen, der giver dig adgang til et reservoir af energi, styrke, bedre balance og mental klarhed. Bevægelserne masserer/ strækker tillige kroppens muskler, led, bindevæv, indre organer og meridianbaner. ​​​Tai Chi optræder ikke kun i “soft form”, men også i en “hard form” med nærmest eksplosive bevægelser.​

Pris

150 kr.

}

Dato

Torsdag den 21. november kl. 17-20.30

Hvor

Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!