QiGong og Tai Chi workshop

~Qi workshop~

Fyraftens-træning, 5 aftener, hvor du kan træne QiGong og Tai Chi Chuan med fokus på at cirkulere Qi (livsenergi).

 Kom og træn QiGong og Tai Chi – workshoppen er både for nybegyndere og øvede. Vi træner de 8 Silke brokaders QiGong, 3 Treasures QiGong samt Tai Chi Yang-style

Tid: 5 tirsdage – den 25. februar samt den 3. – 10. – 17. og 24. marts. Alle dage kl. 17.20-18.40.

Sted: Lotus centret, Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.

Pris: 600 kr. for undervisning inkl. te/ kaffe og snacks samt undervisnings-videoer til QiGong og Tai Chi.

Tilmelding: Klik på den røde knap og bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven.

QiGong øvelser er sjove og spændende. I denne workshop sættes niveauet, så du som deltager, kommer til at arbejde med øvelser som både er enkle og nogle som er mere udfordrende.

Der arbejdes med at åbne og smidiggøre vores led samt flytte opmærksomhed og Qi (livsenergi) til et lavere sted i kroppen (Dan-tien). Den QiGong form der arbejdes med er fortrinsvis de 8 Silkebrokader, Joint opening exercises samt 3 Treasures QiGong.

QiGong danner et godt fundament til Tai Chi træningen, hvor vi arbejder med Yang stilen. Undervisningen suppleres med meditation.

Qi workshop

QiGong og Tai Chi er stress-reducerende

QiGong og Tai Chi (Tai Chi Chuan) er begge meditative bevægelses-systemer fra Kina, som er afprøvet på mange mennesker over lang tid – det virker. Nok tager det tid at lære, men begge metoder er stress-reducerende. Dette kan ofte mærkes allerede efter få timers træning.

De 8 Silke Brokader

De 8 Silke Brokader (Ba Duan Jing) er kendt som nogle af de første QiGong øvelser, der blev introduceret i Danmark. Tilbage i 80´erne brugte vi Silkeøvelserne som en slags opvarmning til Tai Chi.
Det er 8 ægte øvelser, der på fineste vis komplementerer hinanden samt forbedrer og vedligeholder et godt helbred. Øvelserne udføres i et blidt og yndefuldt flow. 

3 Treasures QiGong

3 Treasure´s QiGong er en unik QiGong-form, som på samme tid både er kraftfuld, nænsom og harmoniserende. Serien består af bevægelser, der er sammensat som et glidende flow, hvor den ene bevægelse afløses af den næste. Denne særlige QiGong-form styrker strømmen af livsenergi gennem kroppens 3 kraftcentre – de 3 Dan-tien (det lavere Dan-tien, det midderste Dan-tien samt det højere Dan-tien) masserer muskler, bindevæv og led samt forøger dit velvære.

Tai Chi Yang Style

Tai Chi Chuan består hovedsageligt af en serie blide og graciøse cirkulære bevægelser, som udføres langsomt og med fuld opmærksomhed. Ved på denne måde, at stå i korrekte positioner, åbnes der gradvis for en dybere forankring i kroppen, der giver dig adgang til et reservoir af energi, styrke, bedre balance og mental klarhed. Bevægelserne masserer/ strækker tillige kroppens muskler, led, bindevæv, indre organer og meridianbaner. ​​​Tai Chi optræder ikke kun i “soft form”, men også i en “hard form” med nærmest eksplosive bevægelser.​

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!