QiGong Grundmodul 

 Velkommen til workshops i de grundlæggende QiGong færdigheder. Du finder bla. en omtale af Grundmodulet for QiGong Instruktør Uddannelsen – der er 2 forskellige slags workshops. Først og fremmest Grundmodulet tilhørende Level 1 men også Grundmodulet til Luohan Gong uddannelses-forløbet.

Workshop i grundlæggende QiGong og Energimedicin

Århus – Luohan Gong del 1 – (indledning til Luohan Gong uddannelsen)

Sted: Øsal Ling, Center for Tibetansk Buddhisme, Fredensgade 39, 8000 Århus.

Tid: weekenden den 20.-21. maj 2023, Lørdag kl. 9:30-16:00 og søndag kl. 9.30-13.00.

Læs mere og book her.

Roskilde – Breath of Life grundmodul (indledning til Level 1)

Bemærk der er nu kun få ledige pladser tilbage i Roskilde.

Sted: Lotus centret, Glimvej 7, 4000 Roskilde

Tid: weekenden den 7.-8. oktober 2023. Lørdag kl. 9.30-16.30, søndag kl. 9.30-15.30.

Weekend Grundmodul i oktober 2023: QiGong – Breath of Life /Roskilde. Læs mere og book her.

En dags workshop: Er du interesseret i at komme i gang allerede nu til foråret, så kan jeg tilbyde en 1-dags workshop lørdag den 22. april, som giver merrit til uddannelsen. Bemærk at denne ekstraordinære workshop ikke foregår i Glim men på Center for Liv i Roskilde. Læs mere og book her.

 

Tilmelding: senest 3 dage før grundmodulet starter. 

For flere oplysninger om workshoppens indhold – scroll venligst ned…

Jeg vil gerne sige tak for et fantastisk kursus – som altid. I gør et virkelig flot stykke arbejde. Jeg føler mig uendeligt beriget og inspireret – og så heldig, at qigong fandt mig og omvendt.
Jeg oplever at qigong har åbnet en ny dør i mit liv, som gør det muligt for mig at passe på mig selv, udvikle mig  og samtidig skabe en positiv energi til gavn for mine nærmeste og mig selv. Jeg er så taknemmelig for at have fundet en sti at gå på, som skaber lys og retning.
Tak…

~ Ingelise Kamroon – fysioterapeut.

På kurset indøves specifikke øvelser

Qigong grundmodul

^

Hua GongFu - kinesisk livsvisdom

^

Øvelser til opvarmning og forberedelse af krop og sind

^

Energimedicin - 3-4 øvelser

^

Øvelse 1-8 Lohan Hands

^

Klappe-meridian-øvelse

^

Shaolin Shaking

^

Åndedrætsøvelser og siddende meditation

Læs flere oplysninger om indholdet under den enkelte workshop.

Lohan Hands Shaolin QiGong er enkle og effektive strækøvelser, der hjælper kroppen til at slippe blokeringer, ubehag og stress. De indgår i et komplet system af i alt 18 øvelser, hvoraf du lærer de 8 første på Grundmodulet, der løber over en weekend.

Gennem blide meditative stræk arbejder vi alle muskelgrupper igennem, strækker og vedligeholder bindevævet samt masserer meridianbanerne og de indre organer. Vi frigør hurtigt endorfiner i blodet og åndedrættet bliver dybere og mere afslappet.

Øvelserne BOOSTER din livsenergi (Qi), forøger den fysiske og mentale sundhed samt styrker det meditative nærvær.

Hvad siger andre?

Elever

Weekenden med Qi-gong var meget givende både på krop og sind.

Som nybegynder var der mange nye indtryk og meget ny viden – men alt dette kom i et meget naturligt og roligt tempo. Alle øvelserne blev vist og gennemført udførligt, hvilket gjorde det behageligt at være med.
Der var plads til at stille spørgsmål og balancen mellem “teori og praksis” var rigtig god.
Min krop og mit sind har kunne mærke en direkte positiv effekt af Qi-gong – og jeg glæder mig til at dykke mere ned i bevægelserne samt gøre det til en del af min hverdag.
Tusind tak for et godt forløb.

-Joanna Borghus – folkeskolelærer 

“Det har for mig været en gave at deltage i din workshop denne weekend. Dit milde og stærke væsen der foldede QiGong så inspirerende og nærværende ud lørdag, for så igen søndag, at samle det hele så fint til en gennemskuelig sammenhæng. Tak for det og ikke mindst for mødet med dig”. 

– Pernille Undith Michelsen

Lars – din undervisning er fantastisk. Du er dig selv og har lavet meget qi gong og ved rigtig meget. Dit materiale er gennemarbejdet.

– Lene Fogt – QiGong og yoga instruktør

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 

Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

 

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!