QiGong Grundmodul – Breath of Life

:::BEMÆRK: pt. udsolgt – der er dog oprettet en venteliste da vi muligvis kan have 1-2 ekstra deltagere på holdet. Ring eller skriv for nærmere oplysninger. Tlf. 22552373:::

 QiGong workshop med meditation og Energimedicin

Weekenden den 11.-12. september 2021 i Roskilde /Glim

QiGong intro-workshop der forøger din glæde og livskvalitet.

QiGong er sjovt og spændende – det er kinesiske helseøvelser, der fungerer som mindfullnes i bevægelse. Få stort udbytte af QiGong – lær de grundlæggende ting i QiGong og Energimedicin.

På dette QiGong Grundmodul introduceres du for QiGong øvelser og energimedicin, som du kan tage med dig hjem og praktisere i din dagligdag.

Med regelmæssig træning vil det styrke din sundhed samt berige dit liv og din livskvalitet.

QiGong grundmodul

Praktiske detaljer om workshoppen og tilmelding

(Bemærk: alt udsolgt – der er oprettet en venteliste.)

Workshoppen er en introdution til QiGong og fungerer som et QiGong Grundmodul til Instruktør Uddannelsen, men kan sagtens tages uafhængig af uddannelsen.

Sted: Lotus Centret, Glimvej 7 , 4000 Roskilde.

Tid: weekenden den 11.-12. september 2021. Lørdag kl. 9:30-16:30 og søndag kl. 9.30-15.30.

Pris: 1900 kr. inkl. snack te/ kaffe til pauserne og et undervisningsmateriale – både på skrift, men også undervisningsvideoer lette at downloade til din egen enhed og træne efter hjemme.

Tilmelding: senest mandag den 6. september 2021. Klik på den røde knap og bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven.

BEMÆRK: undervisningen foregår udendørs i naturskønne omgivelser i det omfang det er muligt – ellers foregår det indendørs i skønne lokaler. Vi forholder os løbende til de gældende retningslinjer. Såfremt myndighederne pga. Corona-krisen fraråder deltagelse i arrangementer som dette på tidspunktet for afholdelse af denne workshop, vil det fulde beløb blive tilbagebetalt. Således kan du trygt booke denne workshop. 

På kurset indøves specifikke øvelser

Du tilbydes en grundig introduktion til nogle enkle og effektive øvelser i QiGong og Energimedicin.

 I denne QiGong intro-workshop suppleres endvidere med guidede meditationer og åndedrætsøvelse m.m.

^

Hua GongFu - kinesisk livsvisdom

^

QiGong-tilstand på 3 step og de 5 faser i formen

^

Det indre smil

^

Øvelse 1-8 Lohan Hands

^

Energimedicin - 4 øvelser

^

Det inducerede Qi-flow - "Flowing breeze swaying willows"

^

Ansigts QiGong

^

Klappe-meridian-øvelse

^

Shaking the Tree

^

Åndedrætsøvelser, dybdeafspænding og siddende meditation

Lohan Hands Shaolin QiGong er enkle og effektive strækøvelser, der hjælper kroppen til at slippe blokeringer, ubehag og stress. De indgår i et komplet system af i alt 18 øvelser, hvoraf du lærer de 8 første på denne weekend.

Gennem blide meditative stræk arbejder vi alle muskelgrupper igennem, strækker og vedligeholder bindevævet samt masserer meridianbanerne og de indre organer. Vi frigør hurtigt endorfiner i blodet og åndedrættet bliver dybere og mere afslappet.

Øvelserne på denne QiGong intro-workshop BOOSTER din livsenergi (Qi), forøger den fysiske og mentale sundhed samt styrker det meditative nærvær.

Underviser: QiGong instruktør og uddannelses-leder Lars Christian Schmith

Hvad siger andre?

Elever

Weekenden med Qi-gong var meget givende både på krop og sind.

Som nybegynder var der mange nye indtryk og meget ny viden – men alt dette kom i et meget naturligt og roligt tempo. Alle øvelserne blev vist og gennemført udførligt, hvilket gjorde det behageligt at være med.
Der var plads til at stille spørgsmål og balancen mellem “teori og praksis” var rigtig god.
Min krop og mit sind har kunne mærke en direkte positiv effekt af Qi-gong – og jeg glæder mig til at dykke mere ned i bevægelserne samt gøre det til en del af min hverdag.
Tusind tak for et godt forløb.

-Joanna Borghus – folkeskolelærer 

“Det har for mig været en gave at deltage i din workshop denne weekend. Dit milde og stærke væsen der foldede QiGong så inspirerende og nærværende ud lørdag, for så igen søndag, at samle det hele så fint til en gennemskuelig sammenhæng. Tak for det og ikke mindst for mødet med dig”. 

– Pernille Undith Michelsen

Tak for et virkelig godt kursus! Jeg fik, hvad jeg ønskede mig – nemlig ny inspiration og en kickstarter. Jeg synes, du er en super god underviser, med et rolig og venligt væsen. Følte mig tryg og godt guidet hele vejen. Jeg kommer gerne igen. Og lokationen med skønt lokale og udsigt over markerne er bare en bonus.

– Mette Underlien – Psykoterapeut og QiGong instruktør

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

QiGong er sjovt og spændende – vi “tanker” livsenergi og livsglæde. Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!