QiGong, livsstil og yin-/yang kost

– Real Life Workshop –

Vores moderne livsstil, vores kost og måden vi har indrettet os på, gør det mere nødvendigt end nogensinde før at få en dybere forståelse af, hvordan vi finder en optimal balance og stabilitet i vores liv.

Gennem relevante QiGong øvelser og enkel indføring yin-/yang kost vil du i denne workshop få redskaber til at finde større balance, glæde og stabilitet i livet.

QiGong træning og oplæg om livsstil og kost, der tager hensyn til yin-/ yang-balancen…

Tid: Tirsdag den 12. november 2019 kl. 17.20-21.00 

Sted: Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.

Pris: 250 kr. Prisen inkluderer undervisning, skriftligt materiale, undervisnings-videoer samt smagsprøver på yin-/ yang-kost.

Undervisere: Tina Kirstine og Lars.

Tag yin-princippet tilbage til dit liv og opnå større livsglæde, harmoni og overskud

Det handler om en bevidst livsstil, hvor vi gør brug af de livsprincipper, som står til vores rådighed. Det vidste de gamle kinesere og det fik dem til at sammensætte yin-/ yang teorien for årtusinder siden.

Ja, men hm….er det noget som vi kan bruge i dag? – JA, det er lige præcis det, du kan. I vores moderne livsstil fjerner vi os mere og mere fra yin-princippet og det skaber en ubalance. På denne workshop viser vi, hvordan du kan opnå ikke bare en mere harmonisk livsstil, men også langt mere glæde, energi og overskud.

– Og så behøver det ikke at være hverken kedeligt eller dyrt at leve mere sundt. Kom selv og hør, mærk og føl.

Undervisningen er bygget op omkring både teori og praksis, så du føler, at du får noget med hjem.

Bevidst Livsstil med QiGong

Qigong workshop

8 Silke Brokader m.m.

De 8 Silke Brokader (Ba Duan Jing) er kendt som nogle af de første QiGong øvelser, der blev introduceret i Danmark. Tilbage i 80´erne brugte vi Silkeøvelserne som en slags opvarmning til Tai Chi.
Silkeøvelserne har stor lighed med flere af Shaolin-øvelserne fra de 18 Lohan Hands og Yi Jin Jing. Betegnelsen “Silkeøvelser” eller “Brokader” er brugt tilbage i tiden, fordi man har sammenlignet disse øvelser med silkens udsøgte kvalitet og egenskaber. Det er 8 ægte øvelser, der på fineste vis komplementerer hinanden samt forbedrer og vedligeholder et godt helbred. Øvelserne udføres i et blidt og yndefuldt flow.

De 8 Silke Brokader trænes sammen med enkle Energimedicin øvelser og kan indlæres på relativ kort tid. Der følger en instruktions video til De 8 S.B. med i materialet.

De 8 øvelser hedder: 

1. Hænderne holder himlen oppe
2. Bueskydning
3. Enkelt arms løft
4. Kig bagud
5. Hovedryst og hofteskub
6. Hold om tæerne
7. Støde med næverne og stirre med øjnene
8. Hælløft.

Yin- / Yang filosofien er central på denne workshop…

Yin – /Yang filosofien så dagens lys, da de gamle kinesiske filosoffer og mestre iagttog de evige forandrings-processer i naturen. De definerede yang og yin som henholdsvis lys og mørke, varme og kulde samt aktivitet og den hvilende tilstand.
Livsprincipperne “Yin og Yang” forklarer, hvorfor QiGong virker så effektivt på vores helbred og overall balance. 
Ved at forstå disse universelle principper og tilpasse vores livstil efter dem, kan vi opnå langt større glæde, harmoni, energi og styrke i vores daglige liv.
Workshoppen giver dig forskellige oplæg og teorien afprøves gennem enkle øvelser i praksis.

Hvorfor skal jeg træne QiGong?

Grundene til hvorfor QiGong er en sjov, spændende og effektiv træningsform er mange. Du booster din energi. På sigt finder en indre styrke og stabilitet. Du forbedrer din vejrtrækning, din søvn og dit immunforsvar. 

Derudover kan QiGong give dig en langt større sensivitet og bevidsthed omkring din kost og livstil som kommer dig til gode ift. at træffe mere sunde valg.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!