Dit Bioenergetiske felt, psykoimmunitet,

selvhealing og QiGong

– Qigong online workshop –

Et online-forløb over 2 uger på en lukket Facebook-gruppe med øvelser, som du kan bruge når du vil. (Efter de 2 første uger holdes facebook-gruppen åben, så længe Corona-krisen varer i Danmark…)

Vi starter op søndag den 22. marts 2020 kl. 16.00 på en lukket facebook-gruppe.

Du får i de 2 uger:

> 1 livevideo ugentligt med introduktion til ugens tema.
> 4 videoer ugentligt med øvelser / det praktiske til din hverdag. Øvelser er selvhealing, Energimedicin og QiGong (6 Lohan Hands Shaolin QiGong).
> Skriftligt materiale på teori og øvelser. > Undervisningsvideoer til De 6 Lohan Hands.
> 1 replay af webinar, der sammenfatter alt teori.
> EXTRA BONUS 3 undervisnings-videoer med udvalgte øvelser til at styrke immunforsvaret (beskyttelses Qi -“Wei Qi”) m.m. ved virus angreb.

Samt:
– En E-bog omkring Energikroppens anatomi.
– En E-bog omkring Energimedicin og QiGong.
– En E-bog om Psykoimmunitet.
og meget mere…

Facebook gruppen er åben så længe Corona-krisen varer, hvor du kan bruge løs af materialet. Samtidigt er facebook-gruppen også et forum, hvor vi kan stille spørgsmål og få råd/ vejledning i forhold til materialet, eventuel smitte og andre relevante emner. Det er stedet hvor vi kan mødes og hjælpe / støtte hinanden.

Pris: på donationsbasis – værdi for 2 uger er 150 kr. Donationen modtages med åbent hjerte og kan overføres via mobilpay: tlf. 22552373.

Tilmelding er nødvendig. Klik på rød knap og udfyld formular med navn, email adresse og besked.

> Kan du føle dig drænet for energi i din hverdag?

> Bliver du let påvirket af andres energier?

> Føler du dig ofte eller nogen gange træt i andres selskab?

> Er du sensitiv, højsensitiv eller klarføler?

> Bliver du let forkølet eller angrebet af  bakterier eller virus.

Vores online workshop bygger på årtiers erfaringer og vores materiale er gennemarbejdet:

– Energikroppens anatomi. Hvordan er energisystemet opbygget og hvad du kan gøre for at styrke det, opbygge livsenergi og ikke mindst forstærke dit psykiske immunforsvar (som er videnskabeligt bevist). Vi laver Energimedicin og QiGong – teori og øvelser.
– Viden om livsenergi og selvhealing. Vi går mere i dybden og arbejder med selvhealing i henhold til Energimedicin og QiGong – teori og øvelser.
– Egne grænser, “lige tiltrækker lige”, bevidsthed om hvornår du tager andre “ind”. Du bliver vejledt og trænet i at mærke forskel og forstå energi. Energimedicin og QiGong. Teori og øvelser.
– Beskyttelse mod stråling (mobil, PC, trådløse enheder, jordstråling osv.). Energimedicin og QiGong. Teori og øvelser.
– Børn. Hvordan du lærer dit barn at beskytte sig selv og hvad du kan gøre for at hjælpe. Det behøver ikke kun være børn, men folk omkring dig, som har brug for hjælp. Energimedicin og QiGong. Teori og øvelser.
– Energihealing.

Undervisningen foregår via en lukket facebook gruppe.

Energimedicin, QiGong og psykoimmunitet

Online workshop

Energimedicin øvelser

I din essens er du en ENERGIKROP, som er et fantastisk lysshow i strålende farver. Din fysiske krop er en fortættet form af disse energier.
Din energikrop består eks. af Energicentre, Chakra, matrixnet, Dan´Tien, meridianer og et aurafelt.
I Energimedicin øvelser arbejder vi med disse energier og punkter, så de bliver balancerede og stærke.
Vi vil på dette forløb arbejde med at skabe harmoni i vores energikrop, så du bliver mere centreret, og står solidt i dit fundament.
Vi vil arbejde med akupressur, egenhealing og – massage, ansigtsterapi og øvelser i bevægelse.

QiGong

I online workshoppen arbejder vi med QiGong formen Lohan Hands Shaolin der i alt består af 18 øvelser. På denne workshop præsenteres du for 6 af de mest relevante i sammenhængen.
Lohan Hands er et sæt bestående af blide strækøvelser, hvor du effektivt masserer alle kroppens muskler, led, bindevæv, meridianbaner og kroppens vitale organer – nærmest som en dans med stilhed i hver en bevægelse, der effektivt løsner blokeret eller stagneret energi. Åndedrættet bliver dybere, mere afslappet og blodet iltes langt bedre. Meridianbanerne renses og du opnår en bedre balance mellem de 2 komplementære livsprincipper – i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) kaldet “yin og yang”.

Hvad er Psykoimmunitet?

Psykoimmunitet handler om at opbygge et stærkt energi felt op omkring dig. Feltet består af ioniserende partikler, som beskytter dig mod skadelige energier eller negativitet fra omgivelserne.
Ved at cleare dit eget energifelt. tager du ikke andres energier med hjem. Vi arbejder eks. med det æteriske lag, som også kaldes for det psykiske immunforsvar.
Gennem selvhealings-øvelser lærer du at styrke dit Bioenergetiske felt og beskytte dig mod skadelig stråling fra mobil, pc og andre trådløse enheder.

Vi gør brug af effektive øvelser fra henholdsvis Energimedicin og QiGong for at facilitere processen.

Hvad kan QiGong og Energimedicin gøre for dig?

Vi lever i en kaotisk tid hvor stress-, angst- og depressions-raten er alarmerende. Corona-virussen gør det ikke bedre. Mange mennesker savner større meningsfuldhed og en indre stabilitet og styrke i mødet med omverdenen.

Det er ikke bare muligt at finde større stabilitet og styrke i sig selv – det er også muligt at finde ind til nærværet og glæden i sig selv.

Når du er i stand til at finde dette afsæt i dig selv vil du opleve at du nemmere kan omgås andre i job og fritid uden at føle du bliver tappet for energi eller tager andre negativitet med dig hjem.

 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!