Dit Bioenergetiske felt, psykoimmunitet,

selvhealing og QiGong

– Qigong online workshop –

Et online-forløb over 5 uger – med øvelser, som du kan bruge, hvor du vil og når du vil.

Vi starter op søndag den 27. oktober 2019 kl. 16

 

Du får i de 5 uger:

> 1 livevideo ugentligt med introduktion til ugens tema.
> 2 videoer ugentligt med øvelser / det praktiske til din hverdag. Øvelser er selvhealing, Energimedicin og QiGong (de 8 silkebrokader – Medicinsk QiGong).
> Skriftligt materiale på teori og øvelser. > Undervisningsvideoer til De 8 Silke Brokader.
> 1 webinar (med mulighed for replay), der sammenfatter alt teori. Dato: Mandag den 4. november kl. 19-20.15.

 

Alle videoer og materiale er til evigt eje. Du får tilsendt videoer efter de 5 uger.

Samt:
– En E-bog omkring Energikroppens anatomi.
– En E-bog omkring Energimedicin og QiGong.
– En E-bog om psykoimmunitet.
og meget mere..

 

Pris for de 5 uger er: 499 kr.

> Kan du føle dig drænet for energi i din hverdag?

> Bliver du let påvirket af andres energier?

> Føler du dig ofte eller nogen gange træt i andres selskab?

> Er du sensitiv, højsensitiv eller klarføler?

Vores online workshop bygger på årtiers erfaringer og vores materiale er gennemarbejdet:

Uge 1 – Energikroppens anatomi. Hvordan er energisystemet opbygget og hvad du kan gøre for at styrke det, opbygge livsenergi og ikke mindst forstærke dit psykiske immunforsvar (som er videnskabeligt bevist). Vi laver Energimedicin og QiGong – teori og øvelser.
Uge 2 – Viden om livsenergi og selvhealing. Vi går mere i dybden og arbejder med selvhealing i henhold til Energimedicin og QiGong – teori og øvelser.
Uge 3 – Egne grænser, “lige tiltrækker lige”, bevidsthed om hvornår du tager andre “ind”. Du bliver vejledt og trænet i at mærke forskel og forstå energi. Energimedicin og QiGong. Teori og øvelser.
Uge 4 – Beskyttelse mod stråling (mobil, PC, trådløse enheder, jordstråling osv.). Energimedicin og QiGong. Teori og øvelser.
Uge 5 – Børn. Hvordan du lærer dit barn at beskytte sig selv og hvad du kan gøre for at hjælpe. Det behøver ikke kun være børn, men folk omkring dig, som har brug for hjælp. Energimedicin og QiGong. Teori og øvelser.

Undervisningen foregår via en lukket facebook gruppe.

Energimedicin, QiGong og psykoimmunitet

Online workshop

Energimedicin øvelser

I din essens er du en ENERGIKROP, som er et fantastisk lysshow i strålende farver. Din fysiske krop er en fortættet form af disse energier.
Din energikrop består eks. af Energicentre, Chakra, matrixnet, Dan´Tien, meridianer og et aurafelt.
I Energimedicin øvelser arbejder vi med disse energier og punkter, så de bliver balancerede og stærke.
Vi vil på dette forløb arbejde med at skabe harmoni i vores energikrop, så du bliver mere centreret, og står solidt i dit fundament.
Vi vil arbejde med akupressur, egenhealing og – massage, ansigtsterapi og øvelser i bevægelse.

QiGong

I online workshoppen arbejder vi med QiGong formen “De 8 Silke Brokader” (Ba Duan Jing). De er kendt som nogle af de første QiGong øvelser, der blev introduceret i Danmark. Tilbage i 80´erne brugte vi Silkeøvelserne som en slags opvarmning til Tai Chi.

Betegnelsen “Silkeøvelser” eller “Brokader” er brugt tilbage i tiden, fordi man har sammenlignet disse øvelser med silkens udsøgte kvalitet og egenskaber. Det er 8 ægte øvelser, der på fineste vis komplementerer hinanden samt forbedrer og vedligeholder et godt helbred. Øvelserne udføres i et blidt og yndefuldt flow.
De 8 Silke Brokader er relativt nemme at lære.

Hvad er Psykoimmunitet?

Psykoimmunitet handler om at opbygge et stærkt energi felt op omkring dig. Feltet består af ioniserende partikler, som beskytter dig mod skadelige energier eller negativitet fra omgivelserne.
Ved at cleare dit eget energifelt. tager du ikke andres energier med hjem. Vi arbejder eks. med det æteriske lag, som også kaldes for det psykiske immunforsvar.
Gennem selvhealings-øvelser lærer du at styrke dit Bioenergetiske felt og beskytte dig mod skadelig stråling fra mobil, pc og andre trådløse enheder.

Vi gør brug af effektive øvelser fra henholdsvis Energimedicin og QiGong for at facilitere processen.

Hvad kan QiGong og Energimedicin gøre for dig?

Vi lever i en kaotisk tid hvor stress- og depressions-raten er alarmerende. Mange mennesker savner større meningsfuldhed og en indre stabilitet og styrke i mødet med omverdenen.

Det er ikke bare muligt at finde større stabilitet i sig selv – det er også muligt at finde ind til nærværet og glæden i sig selv.

Når du er i stand til at finde dette afsæt i dig selv vil du opleve at du nemmere kan omgås andre i job og fritid uden at føle du bliver tappet for energi eller tager andre negativitet med dig hjem.

 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!