~Mindfulness QiGong – nøglen til at booste din livsenergi~ 

Bliv introduceret til Mindfulness med Luohan Gong – en bevægelsesmeditation der fremmer dit bevidste nærvær…

BEMÆRK: alle ledige pladser er fuld bookede. Der er oprettet en venteliste. Skriv en besked så sætter vi dig på ventelisten.

Intro workshop: “Luohan Gong – de 18 Lohan Hands i en flydende form.” Workshoppen kan enten tages sammen med Luohan Gong uddannelsen eller uafhængigt af uddannelsen.

Tid: Weekenden den 17.-18. september 2022 / lørdag kl. 10-16.30, søndag kl. 9.30-13.00 

Sted: Lotus centret, Glimvej 7, 4000 Roskilde.

Pris: 1600 kr. inkl. snack, te og kaffe samt materiale – kompendie og undervisningsvideo.

Bemærk venligst at hele formen bestående af 18 Luohans ikke kan læres på en weekend alene. Men du vil lære ca. 2/3.-dele af formen. 

Det er af samme grund at vi tilbyder et videregående forløb over 6 måneder med denne avancerede form i efteråret 2022. Denne weekend workshop giver adgang til det videregående forløb, men kan også sagtens tages uafhængigt af uddannelsen.

Er du parat til at lære en fantastisk QiGong form udviklet af den legendariske Zen-mester Boddhidarma for 1500 år siden i en lille bjerghule nær Shaolin Templet? For munkene i Shaolin templet blev det en ultimativ form – en Shaolin QiGong form som i øvrigt har givet afsæt til flere af Østens trænings-systemer. Ikke mindst Martial Arts (kampkunst.) Påvirkningen fra træk og kulde gennem de lange vintermåneder i Shaolin Templet udfordrede munkene. Bedre blev det ikke ved at de også havde meget stillesiddende aktiviteter i løbet af dagen.

Luohan Gong ikke bare opløste deres stivhed og stagnation i kroppen – den boostede også deres energiflow. Senere udviklede de hurtighed, styrke og store KungFu-færdigheder. Alt sammen hjalp det udøveren til fordybelse og meditation og dermed fik dette system stor betydning for munkenes spirituelle praksis.

Mindfulness QiGong – Stilhed i bevægelse, bevægelse i stilhed
Gennem avancerede stræk, rotationer samt dybe stances træner vi balancen, det bevidste åndedræt, vedholdenhed og koncentrationsevnen. Luohan Gong er “stilhed i bevægelse og bevægelse i stilhed.” Lær at mestre Luohan Gong en gang for alle og meget andet vil komme til dig med større lethed.

Læs mere om de 18 Lohan Hands og Luohan Gong.

Den ultimative form til forøget nærvær…

Qigong workshop

Supplerende øvelser på workshoppen

Du bliver introduceret til nogle enkle og blide øvelser, som løsner op og giver det perfekte afsæt til de dybe stances og avancerede stræk i Luohan Gong.

Åndedrætsøvelser, energi-medicin øvelser, walking QiGong, Tiger QiGong og siddende meditation indgår også i workshoppen. Derudover vil du få nogle korte oplæg undervejs, som har til formål at illustrere filosofien bag Mindfulness QiGong øvelserne.

Vel-illustreret materiale samt trænings-video

Til workshoppen følger et udvalgt materiale med særlig tilladelse fra Master Gaspar Garcia Lopez. Du får et skriftligt materiale med udførelige illustrationer, der er et væsentligt bidrag til hjemmestudie og træning, hvor igennem du nøje guides ind i dybden af øvelsernes struktur. Derudover får du flere undervisnings-videoer, udviklet i samarbejde med Sifu Gaspar, som du kan træne efter.

Luohan Gong tager tid at lære/ integrere i det daglige og i undervisningen lægges vægt på en trinvis opbygning.

Udvikling af ægte styrke og udholdenhed

 Luohan Gong kan være udfordrende både fysisk og mentalt – derfor kan det være en fordel, hvis du har været inde i en eller anden form for træning i et år som minimum. Gerne en anden form for QiGong, Tai Chi Chuan eller kampkunst.

Men det er selvfølgelig ikke en forudsætning for at deltage. Den eneste forudsætning du bør have for at deltage i Mindfulness QiGong er ønsket og åbenheden til at lære noget nyt samt viljen til at udfordre dig selv. Med regelmæssig træning i Mindfulness QiGong vil du ikke blive skuffet over potentialet i dette fantastiske system. Tværtimod…

Min personlige oplevelse med Luohan Gong

qigong Workshop

Virkninger jeg kunne skrive poetiske kærlighedsdigte om…

Gennem de mere end 40 år jeg har været udøver af QiGong og Tai Chi Chuan har jeg været vidt omkring i denne spændende verden af nænsomme og kraftfulde trænings-systemer. Jeg har været hos nogle anerkendte lærer og mestre rundt om i verden og har fået et indblik i hvad QiGong og Tai Chi er. Jeg har mærket følelsen af gennemstrømning af energi og forøget bevidsthed i kroppen – jeg har mærket styrken og hvordan den bygger sig op. Jeg har mærket stilheden i bevægelserne.

Jeg har trænet længe nok til at vide at QiGong ikke er den form eller stilart den præsenteres gennem. QiGong er en energi-kunst hinsides form. Alligevel og med al respekt…. Luohan Gong har givet mig langt det største flow af livsenergi. Konkret har dette system givet en markant større styrke i mine fødder, ben, knæ, hofte, ryg, skuldre og arme – dette på trods af at jeg er 62 år. Jeg føler mig betydeligt yngre end jeg er. Min træning har forbedret min evne til at forblive afslappet og vågen i udfordrende situationer og har givet mig større balast og grounding. Der er kommet større dybde i mine meditationer osv. Opskriften er minimum 35 minutters daglig træning. -Så enkelt er det.

Det hele er vigtigt, men især fødder og ben er vigtigt for dit fundament i mange trænningsformer i QiGong eller som er beslægtet med QiGong. Du bliver i stand til at stå længere i stances og kan generere mere energi. Principperne i Luohan Gong er meget relevant for og bidrager til forståelse af essensen i østens kampkunst-systemer. Det er Mindfulness QiGong.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!