Meditativ “Nytårs-forkælelse” med QiGong og Tai Chi 

Søndag den 24. januar 2021 kl. 9.30-14.30 i Roskilde: kom og spendér en dag på meditativ fordybelse og bliv klar til et helt nyt år.

Du får en indføring i de meditative aspekter i QiGong og Tai Chi træningen og bliver introduceret til enkle øvelser, som hurtigt understøtter den meditative fordybelse. Undervisningen er tilegnet både begyndere og øvede:

Kl. 9.30 -12.00 træner vi efter en grundig opvarmning (med Joint opening exercises) de 8 Silkebrokader – “Ba Duan Jing” samt udvalgte Energimedicin øvelser. Meditation på det nye år m.m.

Kl. 12.45-14.30 træner vi Tai Chi. Jeg vil introducere dig til nogle enkle og effektive øvelser, som hjælper dig til hurtigt at åbne for livsenergien og fordybe dig i de indledende og flydende sekvenser i Yang Stilen.

Pris for hele dagen alt inkl. 350 kr.

Sted: Lotus Centret, Glimvej 7, 4000 Roskilde. 

Der serveres te/ kaffe samt forfriskende snack i pauserne.

BEMÆRK venligst at vi følger Sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring afstand og håndhygiejne. Hvis myndighederne fraråder deltagelse på et arrangement af denne type på tidspunktet for dets afholdelse vil du få refunderet det fulde beløb for workshoppen. Du kan derfor roligt tilmelde dig denne workshop.

Læs venligst alle oplysninger herunder før du tilmelder dig.

QiGong og Tai Chi – hverdagens tiltrængte pusterum

Tai Chi og QiGong kom bragende ind i mit liv i 1982. De gaver, som du får ved at træne kinesisk bevægelseskunst, er for store til at gå glip af. På denne dag introduceres du til metoder der vil give dig større glæde i din hverdag og skabe et tiltrængt pusterum væk fra verdens larm. -Det er ren meditativ nytårs-forkælelse.

Træn QiGong

Loosen up and slow down

Hvis vi skal “koge” de essentielle principper i QiGong ned til de 2 vigtigste – så vil det være kunsten at lytte (eller være vågen) samt kunsten at slappe af. Uden disse 2 kvaliteter i din træning, vil det være helt utænkeligt, at du kan komme i dybden.
I løbet af denne dag vil vi sætte denne evne til bevidst nærvær i centrum.
QiGong er et effektivt redskab til meditativ fordybelse. Du vil få redskaber med hjem, som kan løfte din QiGong-træning til et dybere niveau.

 

Genetabler balancen, sundheden og styrken med Tai Chi Chuan

Tai Chi betyder en cirkel med 2 komplementære pricipper som er i interaktion med hinanden. Tai Chi Chuan kan også oversættes med “skyggeboksning” (modstanderen er ikke undefor dig selv men indenfor). Træning sætter fokus på at finde en fornyet balance mellem yin og yang samt genetablere sundheden. Du får arbejdet hele kroppen igennem på relativ kort tid – får åbnet leddene, løst op i musklerne og blødgjort fascia (bindevævet) osv. I træningen indgår stående meditation og Song Gong (øvelser i afslapning og alignment).

 

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!