Kranio Sakral QiGong og selvhealing

 Qigong workshop 

5 opløftende dage ved fyraften med QiGong og energihealing. Noget af træningen vil foregå udendørs i det omfang vejret tillader det og med udsigt til noget af Danmarks smukkeste natur…

Tid: Tirsdage ved fyraften. Datoerne er 28. maj, 4. juni, 11. juni, 18. juni samt den 25. juni. Kl. 17-18.45 alle dage.

Sted: Sjælsgården, Glimvej 7, 4000 Roskilde.
Pris: 700 kr. inkl. te og kaffe samt video materiale. 

TILMELDING senest fredag den 24. maj.

Kranio Sakral QiGong er en meget effektiv QiGong form, som hurtigt lindrer stress, led-smerter og booster immunforsvaret. Vi vil også arbejde direkte med kroppens muskulære pumper og energitiske punkter for at genoprette balancen. Vi kobler øvelserne direkte til metoder i Selv-healing.

Kranio Sakral QiGong hjælper dig til at genetablere det harmoniske flow og strøm ved hjælp af det direkte arbejde med Kranio Sakral Pulsen (KSP). En harmonisk puls er forudsætningen for at bla. hjernen og centralnervesystemet fungerer optimalt i alle livssituationer. Sundheden og balancen genetableres gennem harmonisering af både den opadgående strøm og den nedadgående strøm i rygsøjlen. Her spiller rygsøjlen, vagusnerven, spinalvæsken og membranen, der omgiver hjernen samt de 4 kranio sakrale pumper en væsentlig rolle. Når der er et optimalt flow, kan vi bruge vores ressourcer optimalt. – Slappe af, når vi skal og være ”på”, når en situation kalder på vores fokuserede handling. Kranio Sakral QiGong virker direkte ind på det autonome nervesystem og lindrer effektivt stress.

Gæstelærer: Tina Kirstine. Vi får besøg af Tina Kirstine som er en dygtig healer og som vil indføre os i forskellige teknikker til selv-healing etc.

QiGong til forøget nærvær og energi-boost…

Qigong workshop

Der indgår en gennemarbejdet video til 1. del af Kranio Sakral Formen, som du kan bruge til at træne efter hjemme. Videoen kan downloades til din egen enhed og viser et trænings-program, som du let kan udføre på 30 min. hjemmefra -når du vil og hvor du vil.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!