Introduktion på ZOOM

til online QiGong med Yi Jin Jing

Deltag på ZOOM og få en introduktion til det 7 ugers online QiGong forløb med Yi Jin Jing. Introduktionen inkluderer et træningspas, hvor du kan få mulighed for at afprøve nogle af bevægelserne i Yi Jin Jing. Som en ekstra bonus får du 2 Energimedicin øvelser, der passer til foråret, træfasen i TCM samt lever / galdeblære.

Indhold, dato og tid for ZOOM introen

ZOOM introen afholdes mandag den 5. april (2. påskedag) kl. 16.00-17.00. Du vil under mødet blive præsenteret kort for relevante emner indenfor QiGong og TCM (Traditional chinese medicine) med dias:

> Hvad er QiGong, hvem er jeg og hvordan arbejder jeg med det?

> Hvad er Yi Jin Jing? Lidt om baggrunden for Yi Jin Jing.

> Hvad sættes der fokus på i 7 ugers online forløbet?

> Hvad er Energimedicin?

Derudover får du på ZOOM introen mulighed for at afprøve en sekvens af Yi Jin Jing formen. Som en ekstra bonus får du 2 Energimedicin øvelser tilegnet årstidens energier, som du kan arbejde videre med selv.

PRIS: Alt sammen for kun 5,00 kr. (normal pris for ZOOM events af en times varighed 100 kr.) BEMÆRK: hvis du allerede har tilmeldt dig vores 7 ugers online forløb vil du automatisk få en invitation til denne intro helt gratis.

Underviser: QiGong instruktør Lars Christian Schmith

Mindfulness i bevægelse

Yi Jin Jing er en af de klassiske QiGong stilarter og man kan oversætte det kinesiske navn med noget i retning af “den muskel-, sene- og led forandrende klassiker.” For omkring 1500 år siden brugte Shaolin munkene disse øvelser til at øge gennemstrøminingen af Qi gennem leddene.

Yi Jin Jing tager sit afsæt i de 12 klassiske bevægelser/ positioner og er tilegnet begyndere såvel som øvede. Øvelserne er let tilgængelige også via online QiGong og så har de endda en stor lindrende effekt ift. flere ubalancer og lidelser.

De giver ret hurtigt en fornemmelse af både varme og velvære i kroppen. De styrker led, sener og muskler samt lindrer ryglidelser og forøger kroppens flexibilitet m.m.

De mange stræk, rotationer og twist har en gavnlig virkning på hele kroppen og bringer sindet i ro. Denne QiGong form er perfekt til at komme foråret i møde med fornyet energi. Yi Jin Jing er særdeles velegnet til genoptræning efter sygdom eller skader. Bevægelserne kan endda udføres siddende på en stol.

Læs mere om det 7 ugers online forløb i Yi Jin Jing.

Hvad andre synes om vores undervisning…

Fantastisk. Jeg er meget glad og begejstret for at følge dine kurser og får virkeligt meget ud af det. 
Jeg er imponeret over al den viden du deler ud af. Jeg synes du skaber en dybere mening med QiGongen og du er god til at formidle alle de dybere lag – både fysisk, mentalt og spirituelt

– Tanja Liv Møller

“Tusind tak for en fantastisk weekend workshop…

Jeg er fuldstændig vild med denne form for stilhed i bevægelse. Nøj hvor er det spændende og hvor er der meget at lære! Det var en fornøjelse at møde Lars og Tina så varme og lysende mennesker og opleve deres respekt for traditionen og øvelsen også i deres tilgang til undervisningen.”

– Marie Mamonia

Du kan også tilmelde dig via mobilpay på tlf. nr. 22552373. Husk at tilføj din email adresse i kommentar feltet, så jeg kan sende invitationen til din mail. Skriv venligst også “Yi Jin Jing” på, så jeg kan se hvad du tilmelder dig.

Introduktion til min undervisning

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Med QiGong er det naturligt at foretage koblingen til det, jeg kalder for Integreret Energimedicin.Det er et værktøj til at forstå og iagttage ubalancen eller den energimæssige forstyrrelse bag de fleste lidelser. Der undervises specielt i Integreret Energimedicin på vores QiGong Instruktør Uddannelse samt på udvalgte workshops.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Jeg hedder Lars…

Jeg er passioneret QiGong udøver, instruktør og uddannelsesleder. 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!