Introduktion på ZOOM til Shaolin QiGong

Deltag på ZOOM og få en introduktion til Lohan Hands Shaolin QiGong. Introduktionen inkluderer et træningspas, hvor du kan få mulighed for at afprøve nogle af bevægelserne i Lohan Hands. Som en ekstra bonus får du 2 Energimedicin øvelser, der er tilpasset årstiden. Introduktionen er særligt rettet mod de 2 workshops real life, som henholdsvis afholdes i Århus den 10.-11. april og i Roskilde 24.-25. april.

Indhold, dato og tid for ZOOM introen

ZOOM introen afholdes mandag den 5. april (2. påskedag) kl. 10.30-11.30. Du vil under mødet blive præsenteret kort for relevante emner indenfor QiGong og TCM (Traditional chinese medicine) med dias:

> Hvad er QiGong, hvem er jeg og hvordan arbejder jeg med det?

> Hvad er Lohan Hands? Lidt om baggrunden for Lohan Hands.

> Hvad sættes der fokus på i weekend workshoppen med Lohan Hands Shaolin QiGong?

> Hvad er Energimedicin?

Du får på ZOOM introen mulighed for at afprøve en sekvens af Lohan Hands formen. Som en ekstra bonus får du 2 Energimedicin øvelser tilegnet årstidens energier, som du kan arbejde videre med selv.

PRIS: Alt sammen for kun 5,00 kr. (normal pris for ZOOM events af en times varighed 100 kr.)

Underviser: QiGong instruktør Lars Christian Schmith

BEMÆRK: ZOOM introen er særligt rettet mod de 2 workshops med Lohan Hands Shaolin QiGong i henholdvis Århus den 10.-11. april samt Roskilde den 24.-25. april.

Mindfulness i bevægelse

Denne Shaolin QiGong stilart er et sæt bestående af blide strækøvelser, hvor du effektivt masserer alle kroppens muskler, led, bindevæv, meridianbaner og kroppens vitale organer. Det er nærmest som en dans med stilhed i hver en bevægelse, der effektivt løsner blokeret eller stagneret energi.

Åndedrættet bliver dybere, mere afslappet og blodet iltes langt bedre. Meridianbanerne renses og du opnår en bedre balance mellem de 2 komplementære livsprincipper – i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) kaldet “yin og yang”.

I min skattekiste er der bla. Lohan Hands. Disse øvelser er så enkle, at de kan læres af alle uanset alder, køn og fysisk/ mental formåen. Et minimum af 15-20 minutters daglig træning er nok til at høste store resultater både fysisk, mentalt og spirituelt.​

Hvad andre synes om vores undervisning…

Fantastisk. Jeg er meget glad og begejstret for at følge dine kurser og får virkeligt meget ud af det. 
Jeg er imponeret over al den viden du deler ud af. Jeg synes du skaber en dybere mening med QiGongen og du er god til at formidle alle de dybere lag – både fysisk, mentalt og spirituelt

– Tanja Liv Møller

“Tusind tak for en fantastisk weekend workshop…

Jeg er fuldstændig vild med denne form for stilhed i bevægelse. Nøj hvor er det spændende og hvor er der meget at lære! Det var en fornøjelse at møde Lars og Tina så varme og lysende mennesker og opleve deres respekt for traditionen og øvelsen også i deres tilgang til undervisningen.”

– Marie Mamonia

Du kan også tilmelde dig via mobilpay på tlf. nr. 22552373. Husk at tilføj din email adresse i kommentar feltet, så jeg kan sende invitationen til din mail. Skriv venligst også “Shaolin QiGong” på så jeg kan se, hvad du tilmelder dig til.

Introduktion til min undervisning

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Med QiGong er det naturligt at foretage koblingen til det, jeg kalder for Integreret Energimedicin.Det er et værktøj til at forstå og iagttage ubalancen eller den energimæssige forstyrrelse bag de fleste lidelser. Der undervises specielt i Integreret Energimedicin på vores QiGong Instruktør Uddannelse samt på udvalgte workshops.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Jeg hedder Lars…

Jeg er passioneret QiGong udøver, instruktør og uddannelsesleder. 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!