Intro aften til Instruktør Uddannelsen i Århus

Qigong workshop

Har du en særlig interesse i QiGong og Energimedicin? Har du en drøm om at undervise i QiGong? -Nu har du chancen for at lære QiGong fra bunden til daglig glæde og inspiration for dig selv og for dem du ønsker at række ud til. På denne aften kan du høre lidt om hvem vi er og hvordan vores uddannelse er sammensat sammen…

INTRO-AFTEN

Tid:  tirsdag den 27. august kl. 18.30-21. 

Sted: Øsal Ling, Center for Tibetansk Buddhisme, Fredensgade 39, 8000 Århus.

Pris: 100 kr. inkl. te og kaffe samt snack. 

Få et indblik i vores undervisning og lær os at kende. Vi tilbyder uddannelses-forløb i QiGong, Energimedicin og meditation, hvor du har mulighed for at sammensætte et forløb, der passer dig bedst muligt.
QiGong Instruktør uddannelsen er et forløb, der kan tages samlet over 12-18 måneder. Uddannelsen starter op til september i Århus.  

På dette Intro kursus har du mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan livsenergien “Qi” arbejder i kroppen. Du får mulighed for at afprøve nogle enkle øvelser, som er typiske for den QiGong jeg underviser i.

Det vil samtidigt også være en dag, hvor du kan få et indblik i de centrale områder, som der undervises i på uddannelsen, både hvad angår praksis og teori.

-Hvorfor er vores uddannelse anderledes end andre QiGong uddannelser i  Danmark og hvordan?
-Hvad er styrken ved de øvelser du lærer og hvad kan de bruges til?
-Hvad er Integreret Energimedicin?
-Hvordan kommer du selv i gang som Instruktør – erfaring og perspektiv
-Fordelene ved Brush-up-kurserne og videregående forløb?
-Mød også elever som allerede er i gang med uddannelsen. 

Her har du muligheden for at få stillet de mest presserende spørgsmål, som er vigtige for dig at få besvaret her og nu.
Medbring venligst løstsiddende og bekvemt tøj, der befordrer bevægelse.

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 35 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Tina

Gæstelære

På QiGong Instruktør uddannelsen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 25 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

 

 

Hvad siger andre?

Elever

“I er skønne begge to. Jeg mærker i høj grad en vidunderlig følelse af nærvær, stilhed – tilstedeværelse i kroppen – (tid ophører og hovedet holder fri)”

- Charlotte Trier

“Lars – din undervisning er fantastisk. Du er dig selv og har lavet meget qi gong og ved rigtig meget. Dit materiale er gennemarbejdet.”

- Lene Fogt

Det er så fantastisk så gavmilde I er med jeres viden. Det er meget rørende….der er så meget fokus på energi og spiritualitet. Kan mærke meget større nærvær og glæde

-Tanja Liv

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!