Yi Jin Jing QiGong online med Energimedicin

7 ugers intensiv QiGong online workshop med stilarten Yi Jin Jing og Energimedicin – foråret 2021.

Opstart: tirsdag den 6. april kl. 16.45 og undervisningen forsætter til og med tirsdag den 25. maj. Bemærk at vi starter med en ZOOM intro mandag den 5. april kl. 16.00. Hvis du tilmelder dig de 7 uger her er ZOOM introen inkluderet i prisen.

Lær QiGong online. Deltag i dette QiGong kursus og lær nye spændende ting. Lær Yi Jin Jing med en instruktør, der har årtiers erfaring. Yi Jin Jing (“den muskel-, sene- og ledforandrende klassiker”) findes i forskellige varianter – denne variant er let tilgængelig. Serien består af 12 klassiske positioner/ bevægelser, som er sat sammen til en flydende QiGong form.
Der suppleres med Energimedicin øvelser, som matcher både årstiden og hjælper dig til at samle styrke til at møde nogle af tidens udfordringer.

Indhold:

 • Du får en detaljeret instruktion i alle sekvenser af Yi Jin Jing
 • Du lærer Mindfulness i bevægelsen – styrke evnen til at være tilstede og afslappet på samme tid
 • Du får redskaber til at slippe stress og lærer hvordan du frigører din livsenergi i øvelserne
 • Du lærer det grundlæggende i smertelindring af dine led og ryggen samt den understøttende akupressur
 • Du får redskaber til at forøge din fysiske og psykiske modstandskraft
 • Du lærer lidt af det grundlæggende omkring kroppens 12 hovedmeridian baner
 • Du får redskaber til at afhjælpe eventuelle issues med din fordøjelse og vejrtrækning
 • Du får mere viden om hvordan du kan gøre din livsstil sundere og i bedre balance mht. yin og yang.

Praktiske oplysninger:

Undervisningen foregår via en lukket Facebook gruppe med 2 ugentlige release-dage tirsdage og fredage. Materialet består af Facebook live videoer, ZOOM træningspas, undervisnings- videoer samt e-bøger, der kan downloades til din egen enhed:

 • 24 Facebook live videoer relateret til Yi Jin Jing
 • 6 Facebook live videoer relateret til Energimedicin øvelser der nærer lever (/træfasen), øvelser der øger din modstandskraft og fysiske samt psykiske immunforsvar
 • 3 undervisningsvideoer der er lavet på forhånd til øvelserne
 • 1 replay af et webinar om forebyggelse af stress v.hj.a. QiGong og relevante livsstils ændringer
 • 5 fredage med træningspas på ZOOM á 60 minutters varighed samt EXTRA BONUS et ZOOM træningspas mandag den 24. maj (2. pinsedag) kl. 16.30.
 • 1 undervisningsvideo med teorien i den grundlæggende smertelindring samt akupressur til at afhjælpe smerte på ZOOM med gæstelærer Tina Kirstine
 • E-bog om Yin/ Yang balancen
 • E-bog med beskrivelser af øvelserne i Yi Jin Jing og den relaterede meridianbane.

Der suppleres indimellem med små guidede meditationer. Release dage er tirsdage kl. 16:30 samt fredage kl. 9:00. Undervisningstiden er på 20-30 min hver gang. Hvis du ikke kan deltage på tidspunktet eller ønsker at træne forskudt er der altid mulighed for replay. Materialet er til rådighed på Facebook siden til og med 15. juni.

Undervisere: QiGong instruktør Lars Christian Schmith samt Energimediciner Tina Kirstine

Jubilæumspris i anledening 10 års jubilæum med undervisning i QiGong: for 7 ugers online undervisning / instruktion samt materiale alt inkl.: 475 kr.

Spar 50 % (240,00 kr. i alt). -Tilmeld dig selv og en du kender og få den ene tilmelding til halv pris. Pris 710 kr. for 2 deltagere (knappen til højre hvis visning på Pc eller knappen for neden hvis visning på mobil/ tablet).

Hvis du tilmelder dig til online kurset her så er du automatisk tilmeldt vores ZOOM intro, som er inkluderet i prisen. ZOOM introen finder sted mandag den 5. april kl. 16.00.

BEMÆRK venligst når du kommer frem til kassen, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven og indstille antal.

Læs venligst alle detaljer grundigt (også herunder) først før du booker din workshop. På forhånd tak.

15-20 forløsende minutter dagligt

med mindfulness i bevægelse

Yi Jin Jing – Den sene-, muskel- og led forandrende klassiker

Yi Jin Jing er en af de klassisk QiGong stilarter, som oprindeligt blev udviklet i Shaolin templet i Henan Provinsen for omkring 1500 år siden. Oprindeligt brugte Shaolin munkene disse øvelser til at øge gennemstrøminingen af Qi gennem leddene.

På den måde kunne de vække deres indre kriger og booste deres KungFu skills. Yi Jin Jing tager sit afsæt i de 12 klassiske bevægelser/ positioner fra Shaolin. Denne specifikke variant af stilarten er tilegnet begyndere såvel som øvede. Øvelserne er let tilgængelige også via et online medie.

De giver ret hurtigt en fornemmelse af både varme og velvære i kroppen. De styrker led, sener og muskler samt lindrer ryglidelser og forøger kroppens flexibilitet m.m. 

De mange stræk, rotationer og twist har en gavnlig virkning på hele kroppen og bringer sindet i ro. Denne QiGong form er perfekt til at komme foråret i møde med fornyet energi. Yi Jin Jing er særdeles velegnet til genoptræning efter sygdom eller skader. Bevægelserne kan endda udføres siddende på en stol.

Sæt energien fri og styrk din modstandskraft med Energimedicin øvelser

De fleste ubalancer og sygdomme opstår på et subtilt energimæssigt plan, før de kommer i udbrud rent fysisk. Det kan være uhensigstmæssige tanker og følelser, der på sigt skaber en ubalance i kroppen og dens vitale organer. 

Øvelserne i både QiGong og Energimedicin giver dig adgang til det samme energimæssige plan og giver dig redskabet til at slippe uhensigtsmæssige tanker og overbevisninger der skabte ubalancen.

Du lærer nogle enkle øvelser som passer til årstiden (træfasen eller træelementet) samt øvelser, som styrker de Qi producerende organer som nyrer, milt og lunger (“De 3 Jiao´s Energimedicin – de 3 Jiao kaldes også for SanJiao i Traditionel kinesisk medicin).
Smertelindring med akupressur på de vitale punkter indgår i energimedicinen på dette kursus.

 

QiGong er mindfulness i bevægelse på en meget fysisk og konkret måde. Det hjælper dig til for en stund at glemme alle sorger og udvikle samt styrke dit personlige rum af stilhed, glæde, ro og energi.

Når der er ro indeni, kan du trække dig væk fra “stormen” for en stund og konsolidere dig selv og dit nærvær.

I antikkens Kina var QiGong udøvere fuldt bevidste om hvor kraftfuldt et instrument det er, at koble sindet, energien og kroppen. Når du mestrer denne kunst, er det langt lettere at slippe din stress, indre uro og eventuel angst.

Dvs. når du igen vender din opmærksomhed til den ydre verden og den ydre verdens “demands”, så kan du hvile bedre i din egen ro og du bliver ikke så nemt væltet af de ydre omstændigheder.

Underviserne på online workshoppen

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 37 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Tina

Gæstelære

På workshoppen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 25 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år.

Vi træner QiGong online efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje på online mediet – indtil strukturen i bevægelsen er mere gennemskuelig og tilgængelig for modtageren. Vi lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!