~ 35 dages online QiGong og Energimedicin ~

5 uger med guidede QiGong-øvelser, meditationer, Energimedicin/terapi, åndedrætsøvelser inkl. ansigtsterapi med opstart søndag den 17. januar 2021 kl. 16.30

Vi har designet et 35 dages online program med QiGong og Energimedicin til dig. Det foregår i en lukket Facebook-gruppe.

Du får:

  • Videoer med øvelser, som du kan lave, når du vil. Det er enkle øvelser og redskaber, som du kan bruge i din hverdag og som har relevans, hvis du ønsker at forbedre din balance. Du kan altid finde videoen og fordybe dig på det tidspunkt, der passer dig bedst.
  • Teoretisk skriftligt materiale, som du kan downloade på din enhed (evt. printe ud).
  • E-bog omkring Energikroppen, E-bog omkring Ansigtsterapi, E-bog omkring Yin/Yang teori
  • Siden er opdelt i moduler, så det er nemt at finde lige det, som du gerne vil arbejde med.

Undervisningen er tilpasset dig, så du har mulighed for at sammensætte det forløb med daglig træning, der passer dig bedst – f.eks. med 8-20 minutters varighed i den daglige træning.
Så snart du er tilmeldt vil du få tilsendt en mail med  link til den lukkede facebook gruppe etc.

PRIS: 375 kr. inklusiv:

> Facebook-videoer:  4 videoer ugentligt med  intro og grundig gennemgang af øvelser – ugentlig release dage er tirsdage og fredage samt enkelte søndage. Videoerne kan altid findes, de inddeles i moduler og er lette at finde, hvis du træner forskudt.

> QiGong: Undervisningsvideoer med grundig gennemgang af de 8 Silke brokader

> Energimedicin-øvelser: De 5 elementers Energimedicin-øvelser. Energimedicin i bevægelse samt akupressur. Du får 2 Energimedicin-øvelser pr. element i 5-elements teorien samt som ekstra bonus øvelser for Nyrer og Nyrer-Qi.

> Ansigtsterapi: Vi vil arbejde med zonerne i ansigtet i form af Qi-massage samt lymfedrænage (vi fjerner overskydende væske i ansigtet) og vi vil arbejde specifikt med punkter og massage, som kan hjælpe med at styrke vores energikrop – vi afbalancerer, styrker og giver os selv velvære (egenomsorg).

> Meditation: Guidede meditationer

> BONUS E-bog: E-bog om teorien bag De 5 elementers Energimedicin-øvelser. Hvordan genetablerer jeg sundheden ud fra de 5 elementer i Traditionel kinesisk medicin (TCM)

> Netværk: Du får adgang til et facebook forum med ligesindede, hvor du kan stille spørgsmål og få svar

> Forlænget adgang til materialet: Du beholder din adgang til facebook siden efter afslutningen den søndag den 21. februar og adgangen er gældende helt frem indtil 4. april. Noget af materialet kan du downloade selv og resten vil blive sendt på mail.

Gæstelærer: BIO Energimediciner og healer Tina Kirstine

 

Tilmelding: Klik på den røde knap og bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven.

Læs venligst alle oplysninger herunder før du booker. 

5 uger hvor vi går i dybden

Online QiGong er for dig, der ønsker positive forandringer i dit liv, men du har måske ikke mulighed for at deltage på et weekend kursus eller vil bare gerne have et supplement til din daglige praksis. QiGong er en effektiv form for mindfulness i bevægelse. Læs mere om forløbet.

En populær QiGong form, som er nem at lære

De 8 Silke Brokader (Ba Duan Jing) er kendt som nogle af de første QiGong øvelser, der blev introduceret i Danmark. Tilbage i 80´erne brugte vi Silkeøvelserne som en slags opvarmning til Tai Chi.
Betegnelsen “Silkeøvelser” eller “Brokader” er brugt tilbage i tiden, fordi man har sammenlignet disse øvelser med silkens udsøgte kvalitet og egenskaber. Det er 8 ægte øvelser, der på fineste vis komplementerer hinanden samt forbedrer og vedligeholder et godt helbred: 1). Hænderne holder himlen oppe, 2). Bueskydning, 3). Enkelt armsløft, 4). Kig bagud, 5). Hovedryst og hofteskub, 6). Hold om tæerne, 7). Støde med næverne og stirre med øjnene samt 8). Hælløft.

Naturens elementer til fornyet styrke, sundhed og kraft

De 5 elementers Energimedicin er en spændende samling af øvelser. Den består af rolige bevægelser, hvor den ene bevægelse afløser den anden i et sammenhængende og glidende flow.

Der er 2 fantastiske øvelser pr. element, som vi til sidst sætter sammen.

Der generes indre varme og velvære gennem denne unikke og blide meditative øvelser. Alle hoved-meridian-banerne strækkes og renses effektivt.

Der vil endvidere blive suppleret med ekstra øvelser for nyrer, milt og lunger, som tager hensyn til yin/ kulde/ fugt aspekterne i Metal oksens år 2021.

 

Slip tankerne og “dive in” – 10-20 min. hver dag…

I gennemsnit genererer et menneske 60-65.000 tanker i døgnet. Tankerne i sig selv er ikke problemet, men når vi identificerer os med tanke-indholdet, skabes der med tiden et belastende mønster.

QiGong hjælper dig til at “lufte” sindet og få ro på tankerne.
QiGong handler om at fokusere på en ting ad gangen for at glemme de 1000 ting sindet er optaget af.
Med online QiGong får du hjælp og vejledning så du selv kan slippe tankerne. 

Undervisere: hvem er vi?

Lars

Qigong Instruktør

Jeg hedder Lars og har mere end 37 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 600 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Tina

Gæstelære

På QiGong og Energimedicin online har jeg glæden af mit samarbejde med gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, certificeret Krops- og dynamisk psykoterapeut samt energimediciner.

 Tina har haft klienter igennem 28 år og har tidligere arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 6 år.

Tinas særlige kompetence er BIO Energimedicin, akupunktur og ansigtsterapi.

 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!