Ansigtsterapi online forløb

 

Siden er under opbygning. Glæd dig til vores spændende nye uddannelses-forløb i ansigtsterapi med Japansk lifting, Gua Sha, kinesisk medicin, 5 elementslæren, ansigtslæsning, chakralæsning samt afbalancering og enkle QiGong øvelser m.m. Kort sagt forløbet består af workshops du enten kan tage i sammenhæng eller uafhængigt af hinanden.

Så snart Tina Kirstines hjemmeside er klar linker jeg til hende, så kan du læse mere om Ansigts-terapi uddannelsen.

uddannelse

Ansigts terapi online

QiGong tree stance

Du får intensiv undervisning og udførligt materiale, der giver dig de bedste forudsætninger for at……  

NÆSTE HOLD: opstart i løbet af 2023 – nærmere oplysninger følger

Events

Undervisere på uddannelsen

Tina

Energimediciner

På QiGong Instruktør uddannelsen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 28 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år – de sidste 4 år som ledelses-sekretær. Tina har derfor også stor viden om medicinske sygdomme og medicin samt behandlinger og undersøgelser.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

Du kan læse mere om Lars og Tina her.

 

Lars

Gæstelære

Jeg hedder Lars og har mere end 40 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 700 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Har du spørgsmål?

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!