Ansigtsterapi online forløb

 

Siden er under opbygning. Glæd dig til vores spændende nye uddannelses-forløb i ansigtsterapi med Japansk lifting, Gua Sha, kinesisk medicin, 5 elementslæren, ansigtslæsning, chakralæsning samt afbalancering og enkle QiGong øvelser m.m. Kort sagt forløbet består af workshops du enten kan tage i sammenhæng eller uafhængigt af hinanden.

Der arbejdes stadig på siden, som kan ventes klar i løbet af januar 2023.

uddannelse

Ansigts terapi online

QiGong tree stance

Du får intensiv undervisning og udførligt materiale, der giver dig de bedste forudsætninger for at……  

NÆSTE HOLD: opstart januar 2023

Events

Det udtaler mine elever om undervisningen og stilarten Luohan Gong

“Tusind tak for en fantastisk weekend workshop med Louhan Gong!. Jeg er fuldstændig vild med denne form for stilhed i bevægelse. Nøj hvor er det spændende og hvor er der meget at lære! Det var en fornøjelse at møde Lars og Tina så varme og lysende mennesker og opleve deres respekt for traditionen og øvelsen også i deres tilgang til undervisningen.”

– Marie Mamonia

Luohan Gong er den mest spændende og givende qigong form jeg har prøvet. Det er helt utroligt som bevægelserne strækker alt i kroppen og får meridianerne sat igang. Derudover er det de fedeste bevægelser – ren zen kung-fu.”

– Tore Ask Nødholt

Undervisere på uddannelsen

Tina

Energimediciner

På QiGong Instruktør uddannelsen har jeg glæden af mit samarbejde med en meget kompetent gæstelærer: Tina Kirstine Jensen, Certificeret Krop- og dynamisk psykoterapeut. Tina har haft klienter igennem 28 år og arbejdet fast som lægesekretær i sundhedsvæsenet gennem 20 år – de sidste 4 år som ledelses-sekretær. Tina har derfor også stor viden om medicinske sygdomme og medicin samt behandlinger og undersøgelser.

Tina og jeg har haft samarbejde igennem vores kurser og workshops de sidste 5 år.

Du kan læse mere om Lars og Tina her.

 

Lars

Gæstelære

Jeg hedder Lars og har mere end 40 års erfaring – som ivrig og passioneret udøver af QiGong og Tai Chi Chuan, meditation og med diverse behandlingsformer. Min undervisningserfaring er bred og omfatter mere end 700 workshops, kurser og events siden 2008 – både i indland og udlandet.

Jeg har haft nogle af de bedste lærere/ supervisere på området, og har haft den tid og ro der skal til, for at afprøve de forskellige metoder helt til bunds. Jeg er tidligere lærer i Folkeskolen og underviser/ mentor på forskellige institutioner. 

Det udtaler mine elever om undervisningen og stilarten Luohan Gong

Fantastisk. Jeg er meget glad og begejstret for at følge dine kurser og får virkeligt meget ud af det. Jeg synes Luohan Gong er en fed serie. Kurset gav mig meget entusiasme – kunne godt lide at formen krævede noget af mig. Det gav mig meget koncentration. De dybe stances og stræk gav mig stort udbytte og min balance- samt koordinationsevne er forøget gennem dette kursus.
Jeg er imponeret over al den viden du deler ud af. Jeg synes du skaber en dybere mening med QiGongen og du er god til at formidle alle de dybere lag – både fysisk, mentalt og spirituelt…

– Tanja Liv Møller

Det var en helt fantastisk weekend, mange tak for den. På hjemturen havde jeg en helt fantastisk fornemmelse i kroppen. Jeg er helt vild med Luohan Gong formen, den har noget, som jeg på en eller anden måde mangler ved de andre QiGong former jeg kender.

Det er et helt fantastisk hold du har fået samlet. Tak for god og grundig gennemgang af formen, samt udlevering af godt og meget brugbart materiale.

Alice Damm

Har du spørgsmål?

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!