Ansigtsterapi online kursus

Japansk Lifting online

Ansigtsterapi – Japansk Lifting – akupressur – ansigtsQiGong ONLINE i 4 uger

4 uger, hvor du vil lære og komme i dybden med:


1. uge – Japansk Lifting (Det naturlige ansigtsløft – zoneterapi)
2. uge – Ansigtsterapi (”Den fysiske og psykiske krop”)
3. uge – Ansigts-QiGong / Energimedicin (Traditionel Kinesisk Medicin)
4. uge – Akupressur (trykpunkter til afbalancering samt lindring af symptomer/lidelser)

Læs mere om ugerne længere nede. 


Du får endvidere: 
En E-bog om Japansk Lifting / Facelift.
En E-bog om Energimedicin.
En E-bog om akupressur.
En E-bog om meridianer iht. ansigtets zoner.
En E-bog om læsning/tydning af ansigtet.
Tilsendt på mail plancher over teknikkerne.

Underviser: Tina Kirstine,
Gæstelærer: Lars C. Schmith

Undervisningen foregår via en lukket facebook-gruppe med deling af materiale og livevideos ugentligt.

TID: online kurset starter op onsdag den 29. april 2020 og forløber over 4 uger.

PRIS: 400 kr. alt inkl.

TILMELDING: 

Tilmelding skal ske via hjemmesiden (klik på den røde knap.)

Der LUKKES for tilmelding søndag den 3. maj kl. 21. 


Så snart vi har modtaget din tilmelding, vil du modtage et link til vores facebook-side.

KIT TIL JAPANSK LIFTING (denne er ikke nødvendig til kurset, der skal du blot have en god olie / ansigtscreme hjemme) – men jeg vil vise en Japansk Lifting Quickie på video og den udvidede udgave på en video. 
Japansk Lifting Quickie kan bruges med en god olie / creme. Den udvidede udgave er den behandling, som du får ved en behandler.

Til den udvidede japansk lifting bruger vi: Økologisk hybenkerneolie,  2 stk. 4 cm Himalaya saltkugle og økologisk Spirulina til hudmaske. 
Disse produkter kan købes til 190,- som et kit. Link til denne side bliver givet ved tilmelding

 

Online-kurset er til selvhjælp eller hjælp til familie/venner/kollegaer.

Face-lifting

Ugerne er delt op, så hver uge har sit tema (læs nederst om ugernes tema). Du vil hver uge komme i dybden med hvert tema.
Hvis du følger ugerne, så vil du mærke en forskel fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt og du vil vække din krops medfødte helbredende evner og ikke mindst få reduceret rynker og få en opstrammet sund hud i dit ansigt.

HVER UGE får du:

  • 1 live video, hvor jeg gennemgår teknikken. Den arbejder du med hele ugen. Det behøver ikke at være hver dag, men gerne hver anden dag, så du kan mærke og se effekten. Hvis du ikke kan være med på live-tidspunktet, så kan du ALTID gå ind og se videoen. Denne video bliver lavet hver mandag kl. 17.00 i de 4 uger.
  • 1 live video, hvor jeg går i detaljen og kommer med ekstra gode fif. Denne video bliver lavet hver onsdag kl. 17.00 i de 4 uger.
  • 1 ugentlig mail med beskrivelse af instruksen samt planche med energipunkterne (akupressur), som er blevet vist på live-video.
  • Lukket Facebook-gruppe, hvor vi følger hinanden og jeg er til rådighed for spørgsmål. Det er også i denne gruppe, live-video bliver foretaget, så du kan se dem igen og igen. Du VIL få tilsendt videoerne hjem til evigt eje efter forløbet.

 Udover dette FÅR du:

  • 1 E-bog om Japansk Lifting / Facelift.
  • 1 E-bog om Energimedicin.
  • 1 E-bog om akupressur.
  • 1 E-bog om meridianlæren iht. ansigtets-zoner.
  • 1 E-bog omkring læsning/tydning af ansigtet.
  • Tilsendt på mail plancher over teknikkerne.

4 uger hvor vi går i dybden 

Tema for ugerne

1. uge – Japansk Lifting (Det naturlige ansigtsløft)

Japansk lifting er en kombination af punkter på ansigtet relateret til meridianerne fra orientalsk medicin, reflekspunkter fra den vietnamesiske metode og andre punkter til stimulering. Det er teknikker, der direkte påvirker dine muskler og væv. Desuden stimulering af øjenmuskulaturen. Du vil ganske enkelt afbalancere hele kroppens energikrop.
Udover dette så vil du eliminere toksiner. Toksiner er affaldsstoffer fra huden (bakterier) af ren biologisk oprindelse, og som kan give akne, eksem, bylder etc. – samtidigt drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger (lymfedrænage).

Huden bliver opfrisket, reducering af rynker og afspænding af musklerne i ansigtet.

 

2. uge – Ansigtsterapi

Ansigtsterapi – ”Den fysiske og psykiske krop”. Du vil lære at kunne arbejde på punkter og zoner i ansigtet, som relaterer sig til kroppen. Vi bruger akupressur og massage.
Akupressuren hjælper med blodgennemstrømningen og kollagenproduktionen. Endvidere afbalancerer du hele kroppens energi.
Du vil også lære at tyde ubalancer fra kroppen i ansigtet – eks. fedtet, uren og olieret hud i panden er tegn på blokeringer med slim og fedt omkring fordøjelsessystemet eller også bleg hudfarve på kinderne er ofte tegn på blodmangel eller en ubalance i lungerne. Du får gode råd til at afbalancering.

Udover dette så får metode til at behandle symptomer samt afhjælpe emotionelle og stress- og søvnproblemer.

 

3. uge – Ansigts-QiGong og Energimedicin-øvelser

 QiGong ansigtsmassage giver Qi (livsenergi) til huden og de underliggende muskler. Det er teknikker, der strækker huden, øger blodgennemstrømningen og styrker musklerne.
Det er også en Anti-agning metode.

Eks. vil du blive præsenteret for ”Beating the heavenly drums”, som er en teknik, der arbejder på blæremeridianen og som kan hjælpe på tinnitus, nedsat nyrefunktion, anspændt nervesystem.

Der er flere hoved-meridianer (energistrømme), som begynder eller slutter på hovedet. Dette får du også viden om under forløbet.

4. uge – Ansigts-akupressur

Akupressur er en gammel asiatisk metode, baseret på principper fra traditionel kinesisk medicin, der praktiseres for at genoprette energiflowet i kroppen.
Vi har i kroppen et netværk af stier – meridianer og langs disse er der centrale trykpunkter, der er forbundet med vores organer.

Når vi stimulerer et punkt, vil blod, ilt og Qi (energi) strømme til punktet.
Eks. lige under dine pupiller under kanten på kindbenene, ligger et punkt, som lindrer bihulesmerter, overbelastning eller trætte øjne samt pletter i ansigtet eller også ved tryk på det 3. øje (mellem dine øjenbryn ved næsebroen) lindres stress, angst, hovedpine og træthed.

 

Min personlige oplevelse med Ansigtsterapi

Ansigtsterapi

Hvem er jeg og mine erfaringer

Jeg er 50 somre og har i ca. 25 år hjulpet andre mennesker.

Jeg er uddannet kropsterapeut med speciale i spirituel psykoterapi. Udover dette så arbejder jeg i det daglige som Energimediciner (akupunktur, healing, ansigtsterapi osv.) og som  spirituel rådgiver.
Ansigtet har ALTID interesseret mig – udtryk, øjnene, farve og struktur, hvilket har gjort, at jeg har fordybet mig i faget.
Jeg har uddannelse i Japansk Lifting, ansigtsakupressur, akupunktur og som ovenfor skrevet kropsterapeut samt jeg er gæsteunderviser på QiGong-instruktør uddannelsen med Energimedicin.

Det at arbejde med sit ansigt, løsner mange spændinger og blokeringer op i kroppen. Jeg er facineret af, at vi ved hjælp af at trykke på nogle punkter, så kan vi fjerne symptomer, smerte og lidelser. Udover dette så kan vi lave en afbalancering af vores energi i vores krop. 

En af “bivirkningerne” er, at vi vil se yngre ud 🙂 – du vil få din hud strammet op (uden at fjerne de charmerende smilerynker) og føle en velvære.

Jeg glæder mig til at se dig på holdet.

Kærlige hilsner Tina Kirstine

 

 

 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!