~ Ansigts-terapi online workshop ~

Ansigts-terapi  online inkl. Japansk Lifting, akupressur, ansigts-QiGong og Energimedicin øvelser i 5 uger.
Starter op søndag den 16. januar 2022.

5 uger hvor du vil lære og komme i dybden med:

1. uge – Japansk Lifting (Det naturlige ansigtsløft – den udvidede og Quickie (en hurtigere metode), så du kan lave den på dig selv og venner/familie.
2. uge – Ansigts-terapi (”Den fysiske og psykiske krop”). Læsning og tydning af dit ansigt inkl. chakra-systemet i ansigtet.
3. uge – Ansigts-QiGong / Ansigts Qi-massage/ Energimedicin (Traditionel Kinesisk Medicin).
4. uge – Akupressur /ansigtszoneterapi (trykpunkter til afbalancering samt lindring af symptomer/lidelser). Stimulering og afbalancering af organzoner og vi vil berolige vores kranienerver.
5. uge – Opsamling inkl. Gua Sha og cupping teknik i ansigt (vil også komme ind på kroppen), supervision og afslutning.

Læs mere om ugerne længere nede. 
Du vil modtage certifikat efter forløbet.

På dit Ansigts-terapi online får du endvidere: 
En E-bog om Japansk Lifting / Facelift.
En E-bog om Energimedicin.
En E-bog om akupressur inkl. Gua Sha og cupping (til ansigtet).
En E-bog om chakra-systemet i ansigtet. 
En E-bog om læsning/tydning af ansigtet.
Flotte plancher over teknikkerne.
En undervisnings-video med Energimedicin øvelser lige til at downloade. 

Du modtager et certifikat efter undervisningen er afsluttet.

Underviser: Tina Kirstine,
Gæstelærer: Lars C. Schmith

Undervisningen i Ansigts-terapi online foregår via en lukket facebook-gruppe med deling af materiale og livevideos ugentligt. Bemærk vi træner/ øver sammen via ZOOM – det bliver optaget på replay.
Læs længere nede omkring datoer. 

TID: online kurset starter op søndag den 16. januar 2022 kl. 16.00 og forløber over 5 uger.
Zoom – livevideo træning hver onsdag kl. 19 – 20.30 og hver fredag kl. 10 – kl. 11.
**
OBS – hvis du ikke kan være med på de tidspunkter, så kan du sagtens være med alligevel – du kan altid finde den video, som du ønsker at arbejde med og se den på de tidspunkter, der passer dig bedst. Der bliver lagt videoer ud samt trænings-Zoom bliver lavet på replay.

Facebook-siden forbliver åben 4 måneder efter kurset. 

PRIS: 750 kr. alt inkl. 

Tusinde tusinde tak for online forløbet, det var utroligt lærerigt. Materialet har været meget inspirende og du har en fantastisk måde at formidle tingene på. Har også nydt Lars´QiGong, det er noget jeg vil arbejde videre med. Jeg har været virkelig glad for at deltage på jeres kursus, og er meget imponeret over at have fået så meget for så lidt.

Lisbeth Madsen

Kære Tina
Fra hjertet tak for et forrygende online forløg i Ansigtsterapi. Jeg havde absolut ikke forventet alt det, du/ I har givet – jeg er overvældet. Jeg har elsket at være med på ZOOM, det gav så meget og så var det både hyggeligt og sjovt. Jeg vil anbefale dit online forløb til alle jeg kender.

Heidi Rasmussen

TILMELDING: 

Tilmelding skal ske via hjemmesiden (klik på den røde knap.)

Bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet så du ikke betaler for meget. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven.

Når vi har modtaget din tilmelding, vil du modtage et link til vores facebook-side 5 dage før undervisningen starter. Læs venligst alle informationer herunder før du tilmelder dig.

KIT TIL JAPANSK LIFTING 

Japansk Lifting Quickie kan bruges med en god olie / creme. Den udvidede udgave er den behandling, som du får ved en behandler.

Til den udvidede japansk lifting bruger vi: Økologisk hybenkerneolie,  2 stk. 4 cm Himalaya saltkugle og økologisk Spirulina til hudmaske samt 2 pensler (str. 4 – kan købes i Søstrene Greene – alm. pensler til maleri).

 

Online-kurset kan bruges til dig selv eller til klienter. Mange bruger kurset også som supplement til det, man allerede laver eller ønsker at udvide klinikken.

Face-lifting

Ugerne i Ansigts-terapi online er delt op, så hver uge har sit tema (læs nederst om ugernes tema). Du vil hver uge komme i dybden med hvert tema. Hvis du følger ugerne, så vil du mærke en forskel fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt og du vil vække din krops medfødte helbredende evner og ikke mindst få reduceret rynker og få en opstrammet sund hud i dit ansigt.

HVER UGE får du:

 • 1 live video på Zoom hver uge, hvor vi træner sammen. Det gør vi sammen hver onsdag kl. 19.00 – 20.30 i de 5 uger. Hvis du ikke kan være med på live-tidspunktet, så vil du altid kunne se videoen i gruppen.
 • 1 live video på Zoom, hvor jeg går mere bag teknikken. Denne video bliver lavet hver fredag kl. 10-11.00 i de 5 uger – enten som FB Live eller ZOOM. Når vi mødes på ZOOM, får du replay indenfor 24 timer.
 • Der bliver lagt flere videoer ud, hvor jeg viser andre teknikker.
 • Materiale med beskrivelse af instruksen samt planche med energipunkterne (akupressur), som er blevet vist på live-video.
 • Lukket Facebook-gruppe, hvor vi følger hinanden og jeg er til rådighed for spørgsmål. Det er også i denne gruppe, live-video bliver foretaget, så du kan se dem igen og igen. Du kan downloade alt materiale til evigt eje – både videoer og skriftligt materiale. 

 Udover dette FÅR du:

 • 1 E-bog om Japansk Lifting / Facelift.
 • 1 E-bog om Energimedicin.
 • 1 E-bog om akupressur inkl. Gua Sha og cupping (til ansigtet). 
 • 1 E-bog om Chakra-systemet i ansigtet med tydning og afbalancering. 
 • 1 E-bog omkring læsning/tydning af ansigtet.
 • Plancher til teknikkerne.
 • En undervisnings-video med Energimedicin øvelser lige klar til at downloade.

5 uger hvor vi går i dybden 

1. uge – Japansk Lifting (Det naturlige ansigtsløft)

Du vil lære at lave den på dig selv og på familie/venner.
Japansk lifting er en kombination af punkter på ansigtet relateret til meridianerne fra orientalsk medicin, reflekspunkter fra den vietnamesiske metode og andre punkter til stimulering. Det er teknikker, der direkte påvirker dine muskler og væv. Desuden stimulering af øjenmuskulaturen. Du vil ganske enkelt afbalancere hele kroppens energikrop.
Udover dette så vil du fjerne affaldsstoffer i ansigtet. Affaldsstoffer (toksiner) kan give akne, eksem, bylder etc. – samtidigt drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger (lymfedrænage).

Huden bliver opfrisket, reducering af rynker og afspænding af musklerne i ansigtet.

 

2. uge – Ansigts-terapi

Ansigts-terapi – ”Den fysiske og psykiske krop”. Du vil lære at kunne arbejde på punkter og zoner i ansigtet, som relaterer sig til kroppen. Vi bruger akupressur og massage.
Akupressuren hjælper med blodgennemstrømningen og kollagenproduktionen. Endvidere afbalancerer du hele kroppens energi.
Vi vil også arbejde med chakra i dit ansigtet. 
Du vil også lære at tyde ubalancer fra kroppen i ansigtet – eks. fedtet, uren og olieret hud i panden er tegn på blokeringer med slim og fedt omkring fordøjelsessystemet eller også bleg hudfarve på kinderne er ofte tegn på blodmangel eller en ubalance i lungerne. Du får gode råd til at afbalancering.

Herunder vil vi også lave ansigtslæsning og tydning. 

 

3. uge – Ansigts-QiGong og Energimedicin-øvelser

 QiGong ansigtsmassage giver Qi (livsenergi) til huden og de underliggende muskler. Det er teknikker, der strækker huden, øger blodgennemstrømningen og styrker musklerne.
Det er også en Anti-agning metode.

Eks. vil du blive præsenteret for ”Beating the heavenly drums”, som er en teknik, der arbejder på blæremeridianen og som kan hjælpe på tinnitus, nedsat nyrefunktion, anspændt nervesystem.

Der er flere hoved-meridianer (energistrømme), som begynder eller slutter på hovedet. Dette får du også viden om under forløbet. På Ansigts-terapi online forløbet præsenteres du får nogle enkle Energimedicin øvelser du kan lave og som understøtter behandlingen af dit ansigtet.

4. uge – Ansigts-akupressur

Akupressur er en gammel asiatisk metode, baseret på principper fra traditionel kinesisk medicin, der praktiseres for at genoprette energiflowet i kroppen.
Vi har i kroppen et netværk af stier – meridianer og langs disse er der centrale trykpunkter, der er forbundet med vores organer.

Når vi stimulerer et punkt, vil blod, ilt og Qi (energi) strømme til punktet.
Eks. lige under dine pupiller under kanten på kindbenene, ligger et punkt, som lindrer bihulesmerter, overbelastning eller trætte øjne samt pletter i ansigtet eller også ved tryk på det 3. øje (mellem dine øjenbryn ved næsebroen) lindres stress, angst, hovedpine og træthed. 

5. uge – Opsamling, Gua Sha, cupping, supervision og afslutning

En ekstra uge til dig, hvor vi samler det hele op.
Vi vil sætte det hele sammen, så det bliver en helhed for dig. Vi vil også arbejde med Gua Sha og cupping teknikkerne til ansigtet. 
Det er også en uge, hvor du måske har nogle ting, som du ønsker, at vi går i dybden med.
Når kurset er afsluttet, modtager du dit certifikat.

Min personlige oplevelse med Ansigtsterapi

Ansigtsterapi

Hvem er jeg og mine erfaringer

Jeg er 51 år og har i ca. 25 år hjulpet andre mennesker.

Jeg er uddannet kropsterapeut med speciale i spirituel psykoterapi. Udover dette så arbejder jeg i det daglige som Energimediciner (akupunktur, healing, ansigtsterapi osv.) og som  spirituel rådgiver.
Ansigtet har ALTID interesseret mig – udtryk, øjnene, farve og struktur, hvilket har gjort, at jeg har fordybet mig i faget.
Jeg har uddannelse i Japansk Lifting, ansigtsterapi, akupunktur, kinesiologi og som ovenfor skrevet kropsterapeut samt jeg er gæsteunderviser på QiGong-instruktør uddannelsen med Energimedicin.

Det at arbejde med sit ansigt, løsner mange spændinger og blokeringer op i kroppen. Jeg er facineret af, at vi ved hjælp af at trykke på nogle punkter, så kan vi fjerne symptomer, smerte og lidelser. Udover dette så kan vi lave en afbalancering af vores energi i vores krop.

En af “bivirkningerne” er, at vi vil se yngre ud 🙂 – du vil få din hud strammet op (uden at fjerne de charmerende smilerynker) og føle en velvære.

Jeg glæder mig til at se dig på holdet.

Kærlige hilsner Tina Kirstine

 

 

 

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!