~ 35 dages online QiGong – nemt at lære ~

NYHED: du får en extra bonus i form af 2 uger oveni de 5 uger – dvs. 49 dage ialt. Prisen er den samme. Tilmelding til dette online kursus er mulig til og med torsdag den 9. april.

7 uger med guidede QiGong-øvelser, meditationer, energimedicin samt åndedrætsøvelser med opstart tirsdag den 7. april kl. 16.45:

Jeg har designet et 35 dages online QiGong program til dig. Det er QiGong online og du kan glæde dig. Live undervisningen foregår i en lukket Facebook-gruppe i hverdagene samt enkelte dage i weekender. Jeg går på med en live-video 2-3 gange ugentligt. I alt med 4-5 små livevideoer pr. uge med øvelser og enkle redskaber du kan bruge i din hverdag. Du kan altid finde videoen og fordybe dig på det tidspunkt, der passer dig bedst. Materialet er opdelt i moduler og let at finde.

Undervisningen er tilpasset dig så du har mulighed for at sammensætte det forløb med daglig træning, der passer dig bedst – f.eks. med 8-20 minutters varighed i den daglige træning.

PRIS: 299 kr. inklusiv:

> 28 små livevideos med intro og grundig gennemgang af øvelser – ugentlig release dage er tirsdag og fredag. Videoerne kan altid findes, de inddeles i moduler og er lette at finde, hvis du træner forskudt.

> Undervisnings video med grundig gennemgang af de 5 elementers QiGong form

> Guidede meditationer

> E-bog om teorien bag øvelserne. Hvordan genetablerer jeg sundheden ud fra de 5 elementer i Traditionel kinesisk medicin (TCM)

> 1 Webinar med mulighed for replay omkring filosofien bag øvelser og kobling til TCM. Dato er tirsdag den 14. april kl. 19-20.15.

> Du får adgang til et facebook forum med ligesindede, hvor du kan stille spørgsmål og få svar

> Du beholder din adgang til facebook siden indtil 1. juli. Alt materiale sendes via mail når forløbet afsluttes.

Tilmelding: Klik på den røde knap og bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven.

7 uger hvor vi går i dybden

Online QiGong er for dig, der ønsker positive forandringer i dit liv, men du har måske ikke mulighed for at deltage på et weekend kursus eller vil bare gerne have et supplement til din daglige praksis. QiGong er en effektiv form for mindfulness i bevægelse. Læs mere om forløbet.

En populær QiGong form, som er nem at lære

De 5 elementers QiGong er en meget flydende QiGong-form. Den består af rolige bevægelser, hvor den ene bevægelse afløser den anden i et sammenhængende og glidende flow.

Der generes stor indre varme og velvære gennem denne unikke og blide meditative QiGong-form. Alle hoved-meridian-banerne strækkes og renses effektivt.

Den gode nyhed er, at det er en enkel og nem QiGong form, som alle kan lære. 

Naturens elementer til fornyet styrke, sundhed og kraft

De 5 Elementer (WuXing) beskriver processer, bevægelser eller rytmer i universet. De gamle kinesiske filosoffer og vismænd iagttog de uendelige bevægelser og transformative faser som livgivende processer i naturen og De Fem Elementer blev klassificeret som fem forskellige arketypiske processer med hver deres karakter. Disse processer afspejler sig naturligt i vores krop og den viden bruger vi i WuXing QiGong.

Med online QiGong vil du få et nyt indblik i dine indre vitale processer samt hvordan du skaber en større harmoni.

 

Slip tankerne og “dive in” – 10-20 min. hver dag…

I gennemsnit genererer et menneske 65-70.000 tanker i døgnet. Tankerne i sig selv er ikke problemet, men når vi identificerer os med tanke-indholdet, skabes der med tiden et belastende mønster.

QiGong hjælper dig til at “lufte” sindet og få ro på tankerne.
QiGong handler om at fokusere på en ting ad gangen for at glemme de 1000 ting sindet er optaget af.
Med online QiGong får du hjælp og vejledning så du selv kan slippe tankerne. 

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Med QiGong er det naturligt at foretage koblingen til det, jeg kalder for Integreret Energimedicin.Det er et værktøj til at forstå og iagttage ubalancen eller den energimæssige forstyrrelse bag de fleste lidelser. Der undervises specielt i Integreret Energimedicin på vores QiGong Instruktør Uddannelse samt på udvalgte workshops.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!