De 5 elementers QiGong

~Qi workshop~

Lær de 5 Elementers QiGong på en weekend og få redskaberne til at finde større indre ro, mindfulness og energioverskud i din hverdag. WuXing QiGong (De 5 Elementers QiGong) arbejder med centrale aspekter i  Traditionel kinesisk medicin (TCM) og kan betegnes som Medicinsk QiGong.

Træn QiGong  – workshoppen er både for begyndere og øvede. Vi træner WuXing QiGong også kaldet de 5 Elementers QiGong. Workshoppen er intensiv og inkluderer træning af supplerende øvelser og korte oplæg med teori.

Tid: weekenden den 24.-25. september 2022 – lørdag kl. 9:30-16:00 samt søndag kl. 9:30-14:00.

Sted: Øsal Ling, Center for tibetansk buddhisme, Fredensgade 39, 8000 Århus.

Pris: 1.500 kr. for undervisning inkl. te/ kaffe og snacks samt undervisnings-videoer til QiGong øvelserne. BEMÆRK: der er nu kun 2 ledige pladser tilbage på denne workshop.

Noget af undervisningen foregår udendørs (i det omfang vejret tillader det).

Bemærk: denne workshop giver merit til vores QiGong Instruktør Uddannelse, hvis du ønsker at søge ind på vores uddannelse.

Tilmelding: Læs venligst hele kursusbeskrivelsen før du tilmelder dig. Klik på den røde knap og bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven. På forhånd tak.

Qi workshop

QiGong er stress-reducerende – træn det hver dag

Hvad du får med dig på denne weekend

Workshoppen er et intensivt forløb i QiGong, hvor du lærer et unikt Medicinsk QiGong system samt du lærer supplerende øvelser – altsammen sat i relation til korte og relevante oplæg med teorien bag øvelserne.

WuXing QiGong (De 5 Elementers QiGong) – 9 øvelser der trænes hver for sig med mange gentagelser for tilsidst at sætte det hele ind i ét sammenhængende flow.

Shaolin shaking – ryste øvelse der effektivt frigør din livsenergi.

Joint Opening Exercises – effektiv opvarmning der løsner spændinger i kroppen og løsner ømheden i leddene.

Shaolin selvmassage – hvor du kommer hele kroppen igennem – en metode som effektivt hjælper dig til at få bevidsthed ind i alle dele af din krop.

Tiger QiGong – en lille serie med enkle og lettilgængelige øvelser.

Siddende meditationer og åndedræts-øvelser – du guides gennem korte siddende meditationer.

Formålet med denne workshop er at give dig tilstrækkeligt med redskaber, så du kan træne QiGong på daglig basis eller når du har behov/ lyst. Øvelserne er lettilgængelige og kan anbefales begyndere eller øvede uanset alder og køn.

 

Luohan Gong

WuXing QiGong – de 5 Elementers QiGong

De 5 Elementers QiGong er en unik QiGong form og så er den utrolig vellidt. I løbet af de 10-12 minutter det tager, at komme alle 9 øvelser igennem får du strukket leddene samt masseret dine muskler og bindevæv. Du mærker en behagelig fornemmelse af dampende varme i kroppen, sindet bliver roligt og energien begynder at strømme bedre.
Dette QiGong system er bygget op omkring de 5 elementer eller faser i TCM: vand, træ, ild, jord og metal.

Når du træner WuXing QiGong opnår du en balance, så energien kan strømme mere frit og balanceret ift. disse 5 faser. Vandelementet korresponderer med nyrer/ blære. Træelementet korresponderer med lever /galdeblære. Ildelementet korresponderer med hjertet /tyndtarmen. Jordelementet korresponderer med milten / mave og endelig korresponderer metal elementet med lunge / tyktarm. Af samme grund er WuXing QiGong Medicinsk QiGong, der indvirker positivt på de vitale organer.

Tiger QiGong

Tiger QiGong er en lille og lettilgængelig QiGong serie, bestående af 4 unikke øvelser, du kan træne i det daglige. Dens øvelser er særligt velegnet at træne i år, hvor vi befinder os i Vand Tigerens år. I dette år 2022 er det meningen at vi i højere grad skal gøre brug af vores styrke og mod til at skabe forandringer. Tiger QiGong hjælper dig til at finde styrken og modet.

Meditation og indre ro

QiGong træning danner et effektivt fundament for den dybere meditation, hvor sindet gradvist bringes til ro. QiGong giver dig nemlig adgang til et reservoir af ekstra energi, styrke og mental klarhed – det hjælper dig til hurtigere at opnå en meditativ tilstand. På denne workshop guides du i korte meditationer, som i al sin enkelhed handler om at lytte indad.

Det bevidste åndedræt spiller en afgørende rolle i denne praksis og skaber det tilbagevendende fokus i selve meditationen.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!