Workshop 2: de 5 personlighedstyper og deres egenskaber

 En weekend med fokus på principperne i de 5 faser omsat til de 5 personlighedstyper – verdens ældste personlighedstype-system. Mennesker er forskellige – vi tænker forskelligt og handler forskelligt. Her fordyber du dig både i teori og praksis.
De 5 elementer er nogle grundlæggende principper i TCM og kinesisk livsfilosofi, som i praktisk anvendelse kan hjælpe dig til en større forståelse af dig selv og hjælpe dig, hvis du f.eks. arbejder professionelt med mennesker.

Workshoppen henvender sig til alle interesserede – ikke mindst terapeuter, pædagoger, lærer, healere og coaches. Få redskaberne til at opnå fysisk, følelsesmæssig og mental sundhed.

Tider, sted og pris m.m.

Roskilde: weekenden den 29.-30. juni 2024, lørdag kl. 9:30-15:30, søndag kl. 9.30-14.00

Sted: Workshoppen afholdes i Lotus Centret,

Glimvej 7, 4000 Roskilde.

Pris: 1600 kr. inkl. snack, frisk frugt samt te/ kaffe i pauserne samt undervisningsmateriale.

Underviser: QiGong Instruktør Lars Christian Schmith og energimediciner Tina Kirstine Jensen.

Workshoppen handler om de 5 personlighedstyper og er en del af en serie på 3 workshops om de 5 elementer og relaterede emner indenfor Kinesisk medicin og livsvisdom. Hver workshop kan enten tages separat eller sammen med de andre workshops. Hvis du ikke har taget første workshop den 20.4. er det en fordel, hvis du har et vist forudgående kendskab til de 5 elementer for at kunne få fuldt udbytte af denne workshop.

Læs mere for at få alle detaljerne med.

 

Lydhealing med klangsåle

Praktiske oplysninger ved tilmelding til de 5 elementer og QiGong.

Tilmelding skal ske senest tirsdag 25. juni 2023. Bemærk at vi oplever stor interesse omkring vores workshops. Hvis du vil sikre dig en plads, så tøv ikke med at booke plads på workshoppen.
Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du få dage før selve dagen få tilsendt en mail med flere oplysninger om eventet.

Du finder tilmeldingsproceduren herunder samt flere oplysninger.

 

3 Workshops i en serie: Forstå dine muligheder i 2024 – den Grønne Drages år og fremadrettet…

Dette er den anden af 3 workshops, hvor vi sætter fokus de 5 personlighedstyper, som udspringer af kinesisk medicin og livsforståelse. Samtidigt anlægger vi den vinkel på emnet at undersøge vores liv og finde de ressourcer, som endnu ikke er kommet til udfoldelse. De 3 workshops kan tages sammen eller hver for sig.
I februar 2024  går vi ind i den Grønne Drages år (Træ Dragens år), som er oplagt til at træde ud i nyt land, gennemgå en forvandling samt finde nyorientering i livet.

Hvad er det, du dybest set ønsker at realisere i dit liv og hvordan finder du energien til det i Træ Dragens år? Denne workshop er en del af en workshop-serie, hvor vi som den grundlæggende tråd bygger op til at få forståelsen for disse meget vigtige spørgsmål:

Workshop 1: Yin-/Yang teorien og de 5 elementer og deres indbyrdes samspil i TCM. Introduktion til QiGong 5 phases 1. del. Lørdag den 20. april.

Workshop 2: De 5 personlighedstyper med udgangspunkt i de 5 elementer: egenskaber, karakterer, temperament og drive. Styrke vs. områder der skal arbejdes med. Hvordan du sætter din viden i relation til dig selv og dine egne muligheder. Praksis. QiGong 5 phases 1. og 2. del. Weekenden den 29.-30. juni.

Workshop 3: Den kinesisk astrologi. De 12 dyretegn – karakterer og anvendelse i realtion til de 5 personligheds typer. Mere QiGong 5 phases. Lørdag den 14. september.

Programmet for workshop 2 – weekenden den 29-30. juni

QiGong 5 phases

QiGong “5 phases” er et system (Qigong form) af øvelser, der er tilpasset de 5 faser eller 5 elementer i TCM (traditional chinese medicine). Øvelserne styrker dit energi flow samt skaber indre ro og afklaring.

Øvelserne er sat ind i en sammenhæng, hvor du afbalanceres både fysisk, mentalt og spirituelt.

Øvelserne understøtter læring i principperne bag de 5 elementer.

QiGong træningen inkluderer endvidere udvalgte øvelser, der er sat i relation til Dragens energier i 2024.

 

Egenskaber og karakterer samt drive ved de 5 personlighedstyper

Mennesker er vidt forskellige – vi tænker og handler ikke ens. Under workshoppen vil introducere dig til de forskellige personlighedstyper – både i form af korte men relevante oplæg og øvelser hvor du skal bruge både dine sanser og intuition.
Disse metoder er afprøvet med succes i terapi samt indenfor bla. professionel idræt på topplan og i livet i almindelighed. Nike har et motto der siger “just do it.” Her er et eksempel på hvordan de 5 typer handler:

Vand-typen: Lad os spise frokost, mens vi taler om at gøre det.

Træ-typen: Det er allerede gjort. Faktisk gjorde jeg det i går.

Ild-typen: Jaah…alle gør det.

Jord-typen: Kan vi gøre det sammen?

Metal-typen: Det handler ikke om at gøre – det handler om at være.

-Måske genkender du dig selv 1 en eller 2 af dem.

Lær at genkende hvilken type du selv er eller genkend personen du står overfor

Et menneske har i princippet alle 5 elementer repræsenteret – men almindeligvis har du et dominerende element samt 1-2 sekundære elementer. Når du kan forstå et medmenneske ud fra de 5 personlighedstræk, så kan du ofte imødekomme dem langt bedre og et eventuelt samarbejde vil få succes.
På workshoppen lærer du at genkende hvilken/ hvilke elementer, der er i spil hos dig selv og hos andre. Du lærer at læse personlighedstypen ud fra ansigtets form, kropsbygning, gang, temperament samt stemmeføring m.m.

Hvordan sætter jeg min personlighedstype i relation til Den grønne drages år?

Vi vil introducere dig til, hvordan din egen personlighedstype (konstellationen af elementer) kan sættes i relation til Træ-elementet i henholdsvis Træ Dragens år 2024 og Træ Slangens år 2025. Men ikke bare det, vi belyser også, hvordan du selv kan sætte dit eget element i relation til et hvilken som helst år og til samspillet med andre personer ud fra deres personlighedstype m.m.
Du vil selv opdage, at jo mere du begynder at lægge mærke elementerne og deres indbyrdes samspil, desto mere begynder du at forstå dine egne muligheder – hvornår du skal “trykke på gaspedalen” og hvornår du skal holde igen osv.

Det er en spændende verden at åbne op for, som kan berige dit liv på flere måder og give dig forøget klarhed og forståelse.

Du får et unikt undervisningsmateriale du selv kan studere.

Læs mere om Træ Dragens år 2024 i mit Blog-indlæg.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig…

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!