Tilmelding til uddannelse

Tilmelding

Tilmelding til QiGong Instruktør Uddannelsen

Tilmelding til gældende er først gældende når vi har modtaget et depositum på beløbet, der er anført herunder. 

Ønsker du at anvende Paypal funktionen til din overførsel, kan du enten anvende en paypal-konto, eller et kreditkort. Du kan også benytte dig af netbank til din overførsel. (Se oplysninger herunder).

Du bedes derudover venligst udfylde nedenstående formular med tydelig indikation af, hvor og hvornår du ønsker at tilmelde. HUSK at anføre dit fulde navn både på din penge-overførsel og i tilmeldingsformularen.

​​* I tilfælde af afmelding af uddannelsen – læs afsnittet nederst på siden om vores afmeldings-politik.

“Lars er en fantastisk dygtig, nærværende og sympatisk instruktør. Prøv det!” 

– Preben Skaksen 

Kom godt igang med Qigong

Qigong

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

3 Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Skal man have særlige evner eller en bestemt overbevisning for at dyrke QiGong? 

Nej, QiGong er et effektivt træningssystem, der kan dyrkes af alle med stort udbytte uanset køn, om du er fysisk stærk eller ej og uanset din alder. QiGong er nemlig relativt nemt at lære. QiGong er både sjovt og udviklende på samme tid. Der kræves heller ikke en særlig religiøs eller spirituel overbevisning for at dyrke QiGong – det er træning for alle, som har lyst til at lære QiGong og udvikle sig. Min undervisning afspejler dette…

Hvor lang tid skal jeg bruge på at træne? 

For at få et godt udbytte af din træning bør du helst sætte minimum 15-20 min af til det hver dag – i starten måske lidt mindre og så bygge op over tid. Men det afhænger også meget af formålet med træningen.  Det er vigtigt at understrege, at QiGong ikke er en slags mirakel-kur eller Quick-fix, der løser alle dine problemer på 2 uger. Til gengæld opnår du resultater med vedholdenhed. Du holder dig sund og rask og hvis du allerede skulle være udfordret med en skade, er QiGong fantastisk som genoptræning etc. “Go slow but never stop.”

Hvilken QiGong-form skal jeg vælge?

Der findes flere hundrede forskellige QiGong former  – nogle er mere populære end andre. Men i sidste ende handler det ikke om, hvilken form du træner, men mere om DIG som udøver. Det handler om DIN intention og DIT ønske om at gå all in og opnå resultater, som tæller mere end hvilken form du skal vælge.  I starten er det dog en god ide at prøve sig lidt frem og finde et system, som du føler dig godt tilpas med. De QiGong former, som jeg underviser i, rammer ret bredt og er tilegnet forskellige behov ift. den fysiske evne, temperament og evnen til koncentration. Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Vil du læse flere ofte stillede spørgsmål?

Min undervisning

Øvelse

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt. 
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Med QiGong er det naturligt at foretage koblingen til det, jeg kalder for Integreret Energimedicin.Det er et værktøj til at forstå og iagttage ubalancen eller den energimæssige forstyrrelse bag de fleste lidelser. Der undervises specielt i Integreret Energimedicin på vores QiGong Instruktør Uddannelse samt på udvalgte workshops. 

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Jeg hedder Lars…

Jeg er passioneret QiGong udøver,
instruktør og uddannelsesleder. 

Hvad siger andre?

Elever

“I er skønne begge to. Jeg mærker i høj grad en vidunderlig følelse af nærvær, stilhed – tilstedeværelse i kroppen – (tid ophører og hovedet holder fri)”

- Charlotte Trier

“Lars – din undervisning er fantastisk. Du er dig selv og har lavet meget qi gong og ved rigtig meget. Dit materiale er gennemarbejdet.”

- Lene Fogt

Det er så fantastisk så gavmilde I er med jeres viden. Det er meget rørende….der er så meget fokus på energi og spiritualitet. Kan mærke meget større nærvær og glæde

-Tanja Liv

Har du spørgsmål?

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!