En zen dag med tid og rum til nærvær, Kakaoceremoni og QiGong

~ Kakaoceremoni ~

Kom med til en dag med Kakaoceremoni og QiGong, hvor det handler om nærvær og energi. Vi indleder dagen med QiGong træning efterfulgt af en Kakaoceremoni.
Du vil derudover få et oplæg om den Grønne Dragens år 2024 (Træ Dragens år), som du kan relatere direkte til dig selv. I selve Kakaoceremonien vil vi bla. arbejde med aspekterne for den Grønne Drages år ikke mindst med ønsker og healing-intentions for året. Vi er de eneste i hele Danmark, der kombinerer Kakaoceremoni og QiGong. Lydhealing med klangskåle og gongs indgår i workshoppen.

Temaet er nærvær – Kakaoceremoni, oplæg om den Grønne Drages år samt healingsintentions og QiGong. Alle pladser er udsolgt.
Sæt kvalitetstid af til din krop og sjæl lørdag den 17. februar 2024 kl. 10.00 – 14.30 i Glim ved Roskilde. Eventet inviterer også til meditativ fordybelse i et rum af stilhed, hvor du genfinder den indre ro og fred.

Kakaoceremoni og QiGong: workshoppen henvender sig til alle interesserede – begyndere som øvede.

Tider, sted og pris m.m.

Århus: Lørdag den 17. februar 2024, kl. 10:00-14:30.

Sted: Workshoppen afholdes i Lotus Center Glim,

Glimvej 7, 4000 Roskilde.

Pris: 400 kr. inkl. snack, frisk frugt samt te/ kaffe.

Underviser: Spirituel rådgiver Tina Kirstine og QiGong Instruktør og Lydhealer Lars Christian Schmith.

 

Lydhealing med klangsåle

Praktiske detaljer samt tilmelding til Kakaoceremoni og QiGong.

Tilmelding skal ske senest onsdag den 14. februar. Bemærk at vi oplever stor interesse omkring vores workshops. Hvis du vil sikre dig en plads, så tøv ikke med at booke plads på workshoppen.
Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du få dage før selve dagen få tilsendt en mail med flere oplysninger om eventet.

Du finder tilmeldingsproceduren herunder samt flere oplysninger.

 

QiGong 5 phases – move like a dragon

QiGong “5 phases” er et system af øvelser, der er tilpasset de 5 faser eller 5 elementer i TCM (traditional chinese medicine). Øvelserne styrker dit energi flow samt skaber indre ro og afklaring.

Øvelserne er sat ind i en sammenhæng, hvor du afbalanceres både fysisk, mentalt og spirituelt.

Træningen inkluderer udvalgte øvelser, der er sat i relation til Dragens energier i 2024.

 

Kakao-ceremoni

En anderledes Kakao-ceremoni, hvor vi har fokus på nærvær, energi og intentioner for året 2024.
Kakao er en plante”medicin”, som åbner dit hjertecenter og dine sanser, samtidigt med at du får en følelse af at være dybt grounded i dig selv.
Vi vil sammen med Mama Cacao få en dybere kontakt til os selv. Du vil under ceremonien blive guided sammen med lydhealing, men også i stilhed og derved opnå en dybere kontakt. Herigennem kan du få budskaber, som du har brug for her og nu.
Kakaoen er 100% ren rå økologisk kakao fra Peru, tilberedt med havremælk, sødet med ahornsirup og tilsat lidt skønne krydderier.

Oplæg om den Grønne Drages år 2024 (Træ Dragen)

Vi står overfor et markant skift i energi, når vi i februar 2024 går fra Vand Kanins år til Træ Dragens år.
Vand Kanins år 2023 har grundlæggende været et roligt år med fokus på det hjemlige og den menneskelige trivsel. Gennem vandelementets egenskaber i 2023 skabes der et gunstigt afsæt til træelementet i 2024.

Lad os slå fast, at Træ Dragen er en STOR energi, som ønsker at realisere sig selv i vækst og fremgang. Det er det, fordi der fremkaldes en dobbelteffekt, hvor træelementet og dragen begge har et tydeligt vækstaspekt. Derudover er dragen en mytologisk og sagnomspunden figur i flere af de østlige kulturer, og som handler om transformation af energi og bevidsthed.
I 2024 vil vi stå overfor en verden som “tænker og handler”, som en Træ Drage. Du vil få et indblik i, hvad dette får af betydning for dig ud fra dine personlige aspekter.

Ønsket og en ny start med nye muligheder i 2024

Kakaoceremoni og QiGong træning m.m. tilbyder dig muligheden for indre ro og fordybelse. -Et rum af nærvær, hvor du kan fordybe dig i ønsket om forandringer og nye tiltag i 2024, som er den Grønne Drages år (Træ Dragens år).

Dette event falder på tidspunktet før den første fuldmåne i Den Grønne Drages år 2024 og makerer derfor tidspunktet, hvor den nye energi kommer ind.
Hvad er det, du dybest set ønsker at realisere i dit liv og hvordan finder du energien til det i Træ Dragens år? Dette og andre væsentlige spørgsmål bliver stillet i løbet af eventet.

Lydhealing med klangskåle og diverse instrumenter

Overtonerne fra vores instrumenter åbner for et stille rum af nærvær og fordybelse.

Overtoner skaber et tiltrængt skift i hjerne aktiviteten midt i hverdagens trummerum. Efter kort tid skifter hjernen aktivitet, under indflydelse af lyden, til alfa-bølger. Alfa-bølger bringer kroppen og sindet i en tilstand af dybere ro og indre fred. Samtidigt går lyden ind og skaber forandringer helt ind på celle-niveau.

Du vil høre disse smukke toner til Cacao-ceremonien og med en blid guidning får du en større kontakt til din energi. Lydhealing kan hjælpe dig med at slippe sindets støj, så du kommer ind i det mere autentiske møde med dig selv og dine ressourcer.

Lars er uddannet hos den canadiske lydhealer Troi Leonnard og har gennem de sidste 22 år fået opbygget en unik samling af Klangskåle og instrumenter. Ved samme lejlighed har du mulighed for at mærke lyden og vibrationerne fra vores nye Moon-bowls.

Læs mere om Træ Dragens år 2024 i mit Blog-indlæg.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig…

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!