En rigtig zen dag med tid og rum til nærvær, Kakaoceremoni, QiGong og Lydhealing

~Kakaoceremoni~

Kom med til en dag, hvor det handler om nærvær og energi. Vi indleder dagen med QiGong træning efterfulgt af en Kakaoceremoni, hvor du som det gennemgående tema arbejder med dine ønsker for det nye år 2024 – vi laver healingsintentions.
Vi vil også arbejde med energi, så du kan mærke en indre balance, her arbejder vi med 5 elements Energiterapi (QiGong) og derudover også lydhealing med klangskåle, gongs, chimes og andre instrumenter.

Temaet er nærvær – Kakaoceremoni, healingsintentions, let QiGong og Lydhealing.
Sæt kvalitetstid af til din krop og sjæl lørdag den 13. januar 2024 kl. 10.00 – 14.30. Eventet inviterer også til meditativ fordybelse i et rum af stilhed, hvor du genfinder den indre ro og fred.

Workshoppen henvender sig til alle interesserede – begyndere som øvede.

 BEMÆRK: alle pladser er bookede. Du har mulighed for at komme på en venteliste ved at udfylde dine oplysninger i beskedformularen. Klik her.

Tider, sted og pris m.m.

Roskilde: Lørdag den 13. januar 2024, kl. 10:00-14:00.

Sted: Workshoppen afholdes i Glim lidt udenfor Roskilde i Lotus Centrets skønne lokale.

Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde.

Pris: 375 kr. inkl. snack, frisk frugt samt te/ kaffe.

Underviser: Spirituel rådgiver Tina Kirstine og QiGong Instruktør og Lydhealer Lars Christian Schmith.

 

Lydhealing med klangsåle

Praktiske detaljer samt tilmelding til eventet.

Tilmelding skal ske senest onsdag den 10. januar. Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du få dage før selve dagen få tilsendt en mail med flere oplysninger om eventet.

Du finder tilmeldingsproceduren herunder samt flere oplysninger.

 

Kakao-ceremoni

En anderledes Kakao-ceremoni, hvor vi har fokus på nærvær, energi og intentioner for året 2024.
Kakao er en plante”medicin”, som åbner dit hjertecenter og dine sanser, samtidigt med at du får en følelse af at være dybt grounded i dig selv.
Vi vil sammen med Mama Cacao få en dybere kontakt til os selv. Du vil under ceremonien blive guided sammen med lydhealing, men også i stilhed og derved opnå en dybere kontakt. Herigennem kan du få budskaber, som du har brug for her og nu.
Kakaoen er 100% ren rå økologisk kakao fra Peru, tilberedt med havremælk, sødet med ahornsirup og tilsat lidt skønne krydderier.

Lydhealing med klangskåle og diverse instrumenter

Overtonerne fra vores instrumenter åbner for et stille rum af nærvær og fordybelse.

Overtoner skaber et tiltrængt skift i hjerne aktiviteten midt i hverdagens trummerum. Efter kort tid skifter hjernen aktivitet, under indflydelse af lyden, til alfa-bølger. Alfa-bølger bringer kroppen og sindet i en tilstand af dybere ro og indre fred. Samtidigt går lyden ind og skaber forandringer helt ind på celle-niveau.

Du vil høre disse smukke toner til Cacao-ceremonien og med en blid guidning får du en større kontakt til din energi. Lydhealing kan hjælpe dig med at slippe sindets støj, så du kommer ind i det mere autentiske møde med dig selv og dine ressourcer.

Lars er uddannet hos den canadiske lydhealer Troi Leonnard og har gennem de sidste 22 år fået opbygget en unik samling af Klangskåle og instrumenter. Ved samme lejlighed har du mulighed for at mærke lyden og vibrationerne fra vores nye Moon-bowls.

Ønsket og en ny start med nye muligheder i 2024

QiGong træning, Kakaoceremoni og lydhealing er de redskaber, som skaber muligheden for indre ro og fordybelse. -Et rum af nærvær, hvor du kan fordybe dig i ønsket om forandringer og nye tiltag i 2024, som er den Grønne Drages år (Træ Dragens år).

Hvad er det, du dybest set ønsker at realisere i dit liv og hvordan finder du energien til det? Dette og andre væsentlige spørgsmål bliver stillet i løbet af eventet.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig…

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!