Shaolin QiGong – Breath of Life

På flere opfordringer har vi sat denne workshop i Roskilde, foråret 2024.

Lær QiGong på denne intro-workshop med 8 Lohan Hands Shaolin QiGong, guided meditation og Energimedicin – weekenden den 4.-5. maj 2024 i Roskilde.

Shaolin QiGong – Breath of Life workshop 2024 – workshoppen kan tages uafhængigt af vores uddannelse, men fungerer samtidigt som grundmodul til uddannelsen.

QiGong er sjovt og spændende. Lær QiGong og løft din træning til et højere niveau. Lær de grundlæggende ting i QiGong og Energimedicin.

På denne QiGong intro-workshop introduceres du til Shaolin QiGong øvelser og energimedicin, som du kan tage med dig hjem og praktisere i din dagligdag.

Med regelmæssig træning vil det styrke din sundhed samt berige dit liv og din livskvalitet.

QiGong grundmodul

På workshoppen indøves specifikke øvelser

På QiGong – Breath of Life tilbydes en grundig instruktion til nogle enkle og effektive øvelser i Shaolin QiGong

og Energimedicin. På denne workshop suppleres endvidere med guidede meditationer og åndedrætsøvelser m.m.

^

Hua GongFu - kinesisk livsvisdom

^

QiGong-tilstand på 3 step og de 5 faser i formen

^

Det indre smil

^

8 Lohan Hands øvelser med supplerende øvelser

^

Energimedicin

^

Selvmanifesteret bevægelses-flow - "Flowing breeze swaying willows"

^

Ansigts QiGong

^

Klappe-meridian-øvelse

^

Shaking the Tree

^

Åndedrætsøvelser, dybdeafspænding og siddende meditation

Som en ekstra bonus vil du i forbindelse med denne workshop få mulighed for at blive guided ind i en liggende afspænding til overtonerne fra vores unikke samling af klangskåle, gongs og andre instrumenter. Overtoner er kendt og værdsat for at ændre hjernebølge aktiviteten til alfa m.m. Gradvis drosler sindet og kroppen ned til en dybere afslapning, nærvær og indre ro.

Praktiske detaljer om workshoppen og tilmelding

BEMÆRK: Alle pladser er solgt. Tag kontakt hvis du ønsker at komme på en venteliste.

Vores næste Intro workshop til Shaolin QiGong i Roskilde er programsat til weekenden den 21.-22. september 2024. Tilmelding til workshoppen kan ske via hjemmesiden fra og med første uge af maj. Stay tuned.

Denne workshop i Shaolin QiGong er sat på efter flere opfordringer, fordi den samme workshop i Århus allerede er fuldt booket. 

Workshoppen er en introduktion til Shaolin QiGong og fungerer som et grundmodul for QiGong Instruktør Uddannelsens Level 1, men kan sagtens tages uafhængig af selve uddannelsen.

Sted: Lotus centret, Glimvej 7, 1. sal. – 4000 Roskilde.

Tid: weekenden den 4.-5. maj 2024. Lørdag kl. 9:30-16:00 og søndag kl. 9.30-14.00.

Pris: 1800 kr. inkl. snack te/ kaffe til pauserne og undervisningsmateriale i form af undervisningsvideoer og skriftligt materiale med illustrationer – lige til at gå til.

Tilmelding: senest mandag den 29. april 2024. Klik på den røde knap og bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven.

Drømmer du om at tage vores QiGong instruktør uddannelse?

Læs mere om Level 1 her.

 

Lohan Hands Shaolin QiGong er enkle og effektive strækøvelser, der hjælper kroppen til at slippe blokeringer, ubehag og stress. De indgår i et komplet system af i alt 18 øvelser, hvoraf du lærer de 8 første på denne weekend.

Lær QiGong og start med disse unikke øvelser. Det er en effektiv metode til at bygge fundamentet eller hvis du allerede er udøver – tage din QiGong til næste niveau. Undervisningen henvender sig derfor både til begyndere og erfarne udøvere.

Alle interesserede kan få udbytte af disse enkle øvelser.

Gennem blide meditative stræk arbejder vi alle muskelgrupper igennem, strækker og vedligeholder bindevævet samt masserer meridianbanerne og de indre organer.

Vi frigør hurtigt endorfiner i blodet og åndedrættet bliver dybere og mere afslappet. Erfaringerne viser at disse øvelser BOOSTER livsenergien (Qi), forøger den fysiske og mentale sundhed samt styrker det meditative nærvær.

Undervisere: QiGong instruktør Lars Christian Schmith og gæstelærer Energimediciner Tina Kirstine Jensen.

Hvad siger andre?

Elever

Weekenden med Qi-gong var meget givende både på krop og sind.

Som nybegynder var der mange nye indtryk og meget ny viden – men alt dette kom i et meget naturligt og roligt tempo. Alle øvelserne blev vist og gennemført udførligt, hvilket gjorde det behageligt at være med.
Der var plads til at stille spørgsmål og balancen mellem “teori og praksis” var rigtig god.
Min krop og mit sind har kunne mærke en direkte positiv effekt af Qi-gong – og jeg glæder mig til at dykke mere ned i bevægelserne samt gøre det til en del af min hverdag.
Tusind tak for et godt forløb.
-Joanna Borghus – folkeskolelærer

Lars – din undervisning er fantastisk. Du er dig selv og har lavet meget qi gong og ved rigtig meget. Dit materiale er gennemarbejdet.
- Lene Fogt

“Det har for mig været en gave at deltage i din workshop denne weekend. Dit milde og stærke væsen der foldede QiGong så inspirerende og nærværende ud lørdag, for så igen søndag, at samle det hele så fint til en gennemskuelig sammenhæng. Tak for det og ikke mindst for mødet med dig”.

– Pernille Undith Michelsen

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

QiGong er sjovt og spændende – vi “tanker” livsenergi og livsglæde. Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Åndedrætsøvelser, Tai Chi Chuan, siddende meditation og liggende afspænding indgår også i undervisningen.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

 

Klik og læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!