fyraftens qigong træning

~Qi workshop~

Styrk dine grundlæggende færdigheder i Østens bevægelses-meditation. Træn QiGong og forøg din cirkulation blod og Qi. Vi bygger træning op med enkle og udvalgte øvelser, som afsæt til Kranio Sakral QiGong, som du kan integrere i din hverdag. Træningen afsluttes med en afspændende meditation til lyden af klangskåle og gongs m.m.

BEMÆRK: Der er ingen ledige pladser tilbage, men vi har oprettet en venteliste. Tag kontakt hvis du ønsker at blive sat på ventelisten.
Træn QiGong og lær de grundlæggende færdigheder. Du lærer nogle enkle øvelser der effektivt løsner op i kroppen, giver ro i sindet samt forbereder dig til at træne Kranio Sakral QiGong. Vi træner også en serie kalder QiGong 5 Phases (de 5 Fasers QiGong.)

Workshoppen med fyraftens QiGong henvender sig til alle (begyndere og øvede) der er interesseret i at integrere QiGong i hverdagen. Workshoppen giver samtidigt merrit til Level 1, hvis du ønsker at tage vores QiGong instruktør uddannelse.

 

QiGong fyraftens træning: tider, sted og pris m.m.

Fyraftens træning 7 onsdage: 10.4. – 17.4. – 24.4. – 1.5. – 8.5. – 15.5. – 22.5.

Kl. 17.00-18.45 alle onsdage.

Sted: Lotus Centret, Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde. Noget af undervisningen kan forventes at foregå udendørs, afhængigt af hvad vejret tillader.

Pris: 950 kr. for undervisning 7 onsdage inkl. te/ kaffe og snacks samt materiale med undervisnings-videoer til QiGong øvelserne. Pensionist pris: 700 kr. alt inkl.

Der er mulighed for efterfølgende at deltage på en brush up weekend workshop den 28.-29. september også i Roskilde. Lørdag kl. 9.30-15.30 samt søndag kl. 9.30-14.00. Workshoppen slås op foråret 2024.

Underviser: QiGong Instruktør Lars Christian Schmith.

 

Tilmeldingsproceduren finder du længere nede på siden.

QiGong til at øge cirkulation af blod og Qi i kroppens 4 lemmer samt løsne i nakke, ryg og skuldre.

Det har stor betydning for livskvaliteten og din indre styrke at du træner QiGong. Når vi bliver ældre reduceres gennemstrømning af blod og Qi (livsenergi) til kroppens 4 lemmer. Men du kan også rammes andre steder i kroppen, som følge af aldring.

Når cirkulationen reduceres får cellerne ikke den næring og ilt de behøver samt du kan ikke udskille kroppens giftstoffer nær så godt som hvis cirkulationen er god. Det giver en række skavanker som kan mærkes, når flowet reduceres. I princippet starter denne gradvise nedbrydning af kroppens kapacitet når vi bliver 35 år.

Her kan QiGong og Tai Chi virkeligt hjælpe dig til at forøge gennemstrømningen af blod samt at bremse aldringsprocessen. Som en sidegevindst beroliger QiGong træning nervesystemet. Træn QiGong hver dag. På denne workshop får du nogle redskaber til at løfte din QiGong.

Luohan Gong

Kranio Sakral QiGong – genetablering af kroppens harmoniske flow

De unikke øvelser i denne serie virker ind på ryggen, nakken og nervesystemet. De får dig til at slappe mere af og de øger gennemstrømningen af blod og Qi (livsenergi) i din krop. Med denne QiGong form kan du give dig selv og din krop en velfortjent timeout. Øvelserne hjælper dig til at give plads til åndedrættet i kroppen igen samt give slip på uhensigtsmæssige energier og tilstande. 

QiGong træningen suppleres med korte sekvenser af Tai Chi.

QiGong 5 Phases

Som et supplement til Kranio Sakral QiGong vil vi arbejde med en lille serie med 5 øvelser, der har glidende overgange i et blidt Flow.

De 5 Fasers QiGong favner de positive følelser og holdninger eller attributer i de 5 elementer. Formen er smuk samt fuld af poesi og vækker det indre smil. Det er øvelser der forøger flow og gennemstrømning i kroppen.

Der suppleres endvidere med 3 øvelser, som matcher energien i den grønne Drages år 2024.

Lydhealing med klangskåle og diverse instrumenter

Overtonerne fra vores instrumenter åbner for et stille rum af nærvær og fordybelse efter træningen.

Overtoner skaber et tiltrængt skift i hjerne aktiviteten midt i hverdagens trummerum. Efter kort tid skifter hjernen aktivitet, under indflydelse af lyden, til alfa-bølger. Alfa-bølger bringer kroppen og sindet i en tilstand af dybere ro og indre fred. Samtidigt går lyden ind og skaber forandringer helt ind på celle-niveau.

Du vil høre disse smukke toner, der inviterer dig til en større kontakt med din energi. Lydhealing kan hjælpe dig med at slippe sindets støj, så du kommer ind i det mere autentiske møde med dig selv og dine ressourcer. Sammen med den siddende eller liggende meditation, fungerer det som en perfekt afrunding af træningen.

Lars er uddannet hos den canadiske lydhealer Troi Leonnard og har gennem de sidste 22 år fået opbygget en unik samling af Klangskåle og instrumenter. Ved samme lejlighed har du mulighed for at mærke lyden og vibrationerne fra vores nye Moon-bowls.

Praktiske detaljer samt tilmelding til QiGong fyraftens træning

Tilmelding skal ske senest søndag den 7. april. Læs venligst alle oplysninger før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig vil du få dage før selve start tidspunktet få tilsendt en mail med flere oplysninger.

Husk at udfylde alle detajler korrekt, så vi kan tilsende oplysningerne samt materiale på mail.

Bemærk: denne workshop giver merit til vores QiGong Instruktør Uddannelse, hvis du ønsker at søge ind på vores uddannelse.

Hej, jeg hedder Lars og glæder mig til at se dig på holdet

Min undervisning sætter fokus på DIG og skaber et rum, hvor du udvikler dig som QiGong-udøver…

Jeg har beskæftiget mig med Qi-praksis i årtier og har været inde omkring flere forskellige QiGong-former. Jeg kender mulighederne samt faldgrupperne indenfor QiGong-verdenen og det er netop essensen af disse erfaringer, som jeg bruger i min undervisning.

Vi træner efter klassiske principper og den tekniske side ved øvelserne prioriteres og gennemgås nøje – indtil strukturen i bevægelsen er korrekt.
Jeg lægger vægt på at arbejde i et ikke-konkurrende miljø med fokus på den enkeltes muligheder og personlige udvikling.

Min undervisning rummer et tvist af Østens visdom.

Læs mere om de QiGong-former jeg underviser i.

Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!