~ Ansigtsterapi online ~

Ansigtsterapi  online inkl. Japansk Lifting, faceyoga og ansigtets anatomi i 5 uger.

Starter op onsdag d. 17. april 2024 kl. 19.00-21.00.

(Zoom træningsaftener ligger på onsdage – 17/04, 24/04, 01/05, 08/05 og 15/05). 

Pris 850,- kr for alt inkl.

5 uger hvor du vil lære og komme i dybden med:

1. og 2. uge – Japansk Lifting (Det naturlige ansigtsløft), så du kan lave den på dig selv, venner/familie, men også lave den på klienter (du får undervisning i, hvordan du laver Japansk Lifting på klient) samt du vil lære at vedligeholde dit ansigtsløft med faceyoga-øvelser i din dagligdag. Disse øvelser kan du også undervise i eller bruge som supplement i andre behandlinger.

3. og 4. uge – Ansigtets anatomi. Du får en grundig og brugbar viden omkring muskler og væv, som vi arbejder med i ansigtet samt hvad betyder de zoner (organzoner), som vi arbejder med i Japansk Lifting (fra kinesisk medicin). Dette bliver suppleret med øvelser, som giver en større indsigt i Jap. Lift / ansigtsyoga.

5. uge – Opsamling og afslutning samt jeg kommer ind på Gua Sha og ansigtscupping.

Læs mere om ugerne længere nede. Du vil modtage et certifikat, når forløbet er afsluttet.

Kurset er godkendt til 17,5 RAB vedligeholdelsespoint. 

Gæstelærer: Lars Christian Schmith fra Qigongzen.dk

På dit Ansigts-terapi online får du endvidere: 

En E-bog om Japansk Lifting / Facelift og flotte plancher over teknikkerne.

En E-bog om Gau Sha og ansigtscupping.

En E-bog om ansigtets anatomi og væv samt E-bog omkring Faceyoga.

Undervisningsvideoer – lige til at downloade.

Du modtager et certifikat efter undervisningen er afsluttet. 

Underviser: Tina Kirstine

Undervisningen i Ansigtsterapi online foregår via en lukket Facebook-gruppe med deling af materiale. Bemærk vi træner/ øver sammen via ZOOM – det bliver optaget på replay (link til Zoom bliver lagt ud i FB-gruppen). Læs længere oppe omkring datoer.

Online kurset starter op onsdag den 17. april 2024 kl. 19.00 (her starter vi på Japansk Lifting og faceyoga) og forløber over 5 uger.

Zoom – livevideo træning hver onsdag kl. 19 – 21.00. ** OBS – hvis du ikke kan være med på dette tidspunkt, så kan du sagtens være med alligevel – du kan altid finde den video, som du ønsker at arbejde med og se den på de tidspunkter, der passer dig bedst. Der bliver lagt videoer ud samt trænings-Zoom bliver lavet på replay.

Facebook-siden forbliver åben 1 år efter kurset.

PRIS: 850 kr. alt inkl. (Du finder tilmeldingsknappen ved at skrolle længere ned på siden).

Praktiske oplysninger ved tilmelding til Ansigtsterapi online:

Tilmelding skal ske senest tirsdag 16. april 2024.
Læs venligst alle oplysninger, før du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du indenfor 2 hverdage modtage en mail med informationer om kurset og link til Facebook-siden.

Du kan bruge kurset til dig selv og lave den på familie, veninder, kollegaer etc. – men du kan også bruge kurset professionelt til klienter. Måske vil du gerne starter klinik op eller du ønsker at supplere til det, du allerede laver. 

Vi vil træne på os selv, men jeg vil også vise, hvordan vi laver Japansk Lifting på klienter.

 

Kurset er godkendt til 17,5 RAB vedligeholdelsespoint.

Tusinde tusinde tak for online forløbet, det var utroligt lærerigt. Materialet har været meget inspirende og du har en fantastisk måde at formidle tingene på. Jeg har været virkelig glad for at deltage på jeres kursus, og er meget imponeret over at have fået så meget for så lidt.
Lisbeth Madsen

Kære Tina Fra hjertet tak for et forrygende online forløg i Ansigtsterapi. Jeg havde absolut ikke forventet alt det, du/ I har givet – jeg er overvældet. Jeg har elsket at være med på ZOOM, det gav så meget og så var det både hyggeligt og sjovt. Jeg vil anbefale dit online forløb til alle jeg kender.
Heidi Rasmussen

TILMELDING: 

Tilmelding skal ske via hjemmesiden (klik på den røde knap oppe ved praktiske oplysninger.)

Bemærk venligst når du kommer frem til kasse, at der er anført det rigtige antal i købet så du ikke betaler for meget. Du kan altid ændre dette ved at klikke på “se kurv” foroven.

Når vi har modtaget din tilmelding, vil du modtage et link til vores facebook-side 5 dage før undervisningen starter. Læs venligst alle informationer herunder før du tilmelder dig.

KIT TIL JAPANSK LIFTING 

Japansk Lifting Quickie kan bruges med en god olie / creme. Den udvidede udgave (den fulde behandling) er den behandling, som du får ved en behandler.

Til den udvidede japansk lifting bruger vi: Økologisk hybenkerneolie,  4 cm Himalaya saltkugle (2 stk. hvis du skal lave det på klient) og økologisk Spirulina til hudmaske (eller lermaske) samt 1 pensel (str. 4 – kan købes i Søstrene Greene – alm. pensler til maleri). Vi bruger 2 pensler til klienter. Du vil få information om indkøb af dette i god tid inden opstart.

Online-kurset kan bruges til dig selv eller til klienter. Mange bruger kurset også som supplement til det, man allerede laver eller ønsker at udvide klinikken.

Japansk Lifting

Ugerne i Ansigtsterapi online er delt op, så hver uge har sit tema (læs nederst om ugernes tema). Du vil hver uge komme i dybden med hvert tema. Hvis du følger ugerne, så vil du mærke en forskel fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt og du vil vække din krops medfødte helbredende evner og ikke mindst få reduceret rynker og få en opstrammet sund hud i dit ansigt.

HVER UGE får du:

  • 1 live video på Zoom hver uge, hvor vi træner sammen. Det gør vi sammen hver onsdag kl. 19.00 – 21.00 i de 5 uger. Hvis du ikke kan være med på live-tidspunktet, så vil du altid kunne se videoen i gruppen.
  • Materiale med beskrivelse af instruksen samt planche med energipunkterne (akupressur), som er blevet vist på live-video.
  • Lukket Facebook-gruppe, hvor vi følger hinanden og jeg er til rådighed for spørgsmål. Det er også i denne gruppe link til Zoom bliver lagt ud. Du kan downloade alt materiale til evigt eje – både videoer og skriftligt materiale. 

 Udover dette FÅR du:

  • 1 E-bog om Japansk Lifting / Facelift.
  • 1 E-bog om Gau Sha og ansigtscupping.
  • 1 E-bog omkring ansigtets anatomi og væv.
  • 1 E-bog omkring Faceyoga.
  • Plancher til teknikkerne.

5 uger hvor vi går i dybden

1. og 2. uge – Japansk Lifting (Det naturlige ansigtsløft) og Faceyoga

Du vil lære at lave den på dig selv, klienter og på familie/venner.
Japansk lifting er en kombination af punkter på ansigtet relateret til meridianerne fra orientalsk medicin, reflekspunkter fra den vietnamesiske metode og andre punkter til stimulering. Det er teknikker, der direkte påvirker dine muskler og væv. Desuden stimulering af øjenmuskulaturen. Du vil ganske enkelt afbalancere hele kroppens energikrop. Udover dette så vil du fjerne affaldsstoffer i ansigtet. Affaldsstoffer (toksiner) kan give akne, eksem, bylder etc. – samtidigt drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger (lymfedrænage). Huden bliver opfrisket, reducering af rynker og afspænding af musklerne i ansigtet.
Jeg vil også i de uger lære dig enkle effektive Faceyoga-øvelser, som kan bruges som supplement til din Japansk Lifting og/ellers så kan du også sagtens bruge Faceyoga-øvelserne uafhængigt af Jap. Lift.

3. og 4. uge – Ansigtets anatomi og væv

Du vil få en grundig og brugbar viden omkring ansigtets muskler og væv. Hvad er det, vi arbejder med i ansigtsmassagen og hvordan arbejder vi med musklen og med vævet, så det får sin spænstighed tilbage og hvordan vi kan løsne det op. Du får en allround viden, også om musklernes funktion, men jeg vil også tage udgangspunkt i ansigtsmassagen i Japansk Lifting.
Vi VIL også træne Japansk Lifting og Faceyoga i disse uger.

5. uge – Gua Sha og ansigtscupping samt opsamling og afslutning

Vi samler det hele og måske har du nogle ønsker, som vi går i dybden med. Jeg vil denne aften komme ind på, hvordan du også kan bruge Gua Sha og ansigtscupping. 
Når kurset er afsluttet, modtager du dit certifikat. RAB-point vil stå på certifikatet.

Min personlige oplevelse med Ansigtsterapi

Ansigtsterapi

Hvem er jeg og mine erfaringer

Jeg er 54 år og har i ca. 25 år hjulpet andre mennesker. Jeg er uddannet kropsterapeut med speciale i spirituel psykoterapi. Udover dette så arbejder jeg i det daglige som Energimediciner (akupunktur, healing, ansigtsterapi osv.) og som  spirituel rådgiver. Ansigtet har ALTID interesseret mig – udtryk, øjnene, farve og struktur, hvilket har gjort, at jeg har fordybet mig i faget. Jeg har uddannelse i Japansk Lifting, ansigtsterapi, akupunktur, kinesiologi og som ovenfor skrevet kropsterapeut samt jeg er gæsteunderviser på QiGong-instruktør uddannelsen med Energimedicin. Det at arbejde med sit ansigt, løsner mange spændinger og blokeringer op i kroppen. Jeg er facineret af, at vi ved hjælp af at trykke på nogle punkter, så kan vi fjerne symptomer, smerte og lidelser. Udover dette så kan vi lave en afbalancering af vores energi i vores krop. En af “bivirkningerne” er, at vi vil se yngre ud 🙂 – du vil få din hud strammet op (uden at fjerne de charmerende smilerynker) og føle en velvære. Jeg glæder mig til at se dig på holdet. Kærlige hilsner Tina Kirstine
Få en gratis start pakke!

Få en gratis start pakke!

Tilmeld dig nyhedsmailen og få en gratis Online Startpakke med QiGong, øvelser samt undervisnings-video´er.

Tak for tilmelding!